4 Haziran 2012 Pazartesi

TTM 2012-06-04

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler ve antremanlar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

Gectigimiz hafta bizler icin pek iyi gecmedi...Efkan 400 kusur iRating dustu, Bekir 60 kusur ve ben 150 kusur. Aramizda Burak iratingini yukseltti.

Bu hafta GT Challenge ve Prototype'da Motegi var...umarim burasi bizler icin daha iyi sans getirir. Skip Barber'de Suzuka'nin bati ve chikanlibölumu. Radical'de ise 60dk Silverstone. Nascar Silveradoda Texas Motor Speedway, hosuma giden pistlerden biridir.

Bekir'in direksyonu tamir edildi ve eline gecti...Onun anlatisiyla, ilk satin aldigi halinden cok daha iyi oldugu, iyi gunlerde olsun.

Aksama antreman var...ve son olarak guzel bir video,



Iyi yarislar,

11 yorum:

  1. Yarışı kötü geçen arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Bu hafta iyi olduğum bir pistte yarışamadım maalesef. Önümüzdeki yarışlara bakacağız. Bilgiler için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  2. Abi fanatec in ambargosu önümüzdeki hafta kalkıyor mu ?

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Husnu,
    3 hafta daha var diye biliyorum. CSW daha tum betatesterlerin eline gecmemis halen.

    YanıtlaSil
  4. Boş verin CSW'yi yahu, T500 RS daha iyiymiş :p

    YanıtlaSil
  5. Efkan,
    O zaman elindekini salla ve T500 al :P

    Bu arada direksyon alacaksaniz Ecci7000 Candir, Can-Kandir ;)

    YanıtlaSil
  6. Yaw şu ECCİ CST fiyatının biraz üzerinde olsa varya pufff. Çok para abi. Birde fiyat performans olarak test etme imkanımız olmadığı için fiyat ön planda . Keşke imkan olsada farkı görsek o zaman belki gözü kapalı alacağız . Ama hiçbir fikrimiz yok açıkçası. Aramızda test edebilecek tek kişi sensin. Sizin oralarda var mıdır bilmiyorum . CSW ile alakalı yeni bilgi var mı abi :)

    YanıtlaSil
  7. Husnu,
    Burada Ecci7000'i satiyorlar. Ecci7000 + zRoso ama fiyati cok ucuk, 4460 euro!

    El yapimi herzaman icin seri yapima 10 basar, bu ister kalite olsun, surus destegi olsun, FFB olsun...her yönden cok daha iyidir ama pahalidir. Ecci'nin durumuda malesef bu...cok pahali.

    YanıtlaSil
  8. Bu aralar hep T500'ün force feedback'i daha iyi daha doğal diyenlere denk geliyorum forumda. Hatta Thomas bile bu yüzden yeni firmware üzerinde çalışıyor FFB'i iyileştirmek için. Fiyat da uygun CSW'ye göre, modlanabiliyor da :)

    YanıtlaSil
  9. Efkan,
    Denemeden birseye karar verme bence. Sebebide cok basit. Genelde insanlar neyi satin aldilarsa o en iyisi oluyor onlarin gözunde ;)

    T500'un birkac eksigi var Fanatec direksyonlarina nazaran.

    - Fransiz mali!
    - Fanatec'deki gibi döngu/FFB vs. vs. aninda ayarlayamiyorsun.
    - Fanatec'e CSR/CSW'ye nazaran isinma problemi var.
    - Simit arkasindaki padlar modifiye sart kosuyor.
    - CSW/CSR Elite gibi her platformda veya cogu oyunda calismiyor.
    + Fiyati CSR Elite veya CSW'ye nazaran cok daha ucuz.

    Anladigim kadariyla sen CSR Elite'den pek memnun degilsin, özellikle simitin modeli/dizayni seni baska bir direksyona surukleyecek kadar rahatsiz ediyor. Bu durumda yukaridaki artilari-eksikleri gözden gecir ve sat elindekini sonrada cak bir T500 ve hayatini yasa ;)


    Bu arada Sebastian degisik FFB ve hizlilik karsilastirmasida yapiyor CSW ile degisik direksyonlar arasinda...bunlara pek kanmayin cunku sonucta bu farklar milisaniyelik farklar ve surusunuzu hicbir zaman etkilemeyecektir! Kisacasi göz boyamadan - egonuzu tatmin etmekten ileri gitmez.

    YanıtlaSil
  10. Yok abi ben Elite'den memnunum ama dediğin gibi simidin plastik olması biraz can sıkıyor, özellikle gıcırdadığı zaman :) Şu an bunu satıp T500 alma olayına girmem ama ilerdeee belki bir gün :)

    YanıtlaSil