15 Haziran 2012 Cuma

TTM 2012-06-15

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislar icin tesekkurler, herzamanki gibi super eglendik    ;)

- TTM Haberleri -

  • Efkan dunku HPD uzun yarisinda 5'ci baslayip 3'cu bitirmistir. Bunla beraber 54+ iRating ve 101 SR'yi göturmustur, tebrikler tekrar 2596 iRating'e ciktin.
  • Burak, dunku yarisinda 1'ci baslayip 1'ci bitirmistir ve  2500+ iRatingle Efkan'a yaklasmistir, tebrikler su an 2567 iRating'e ciktin.
  • Kerem, D-Klasa cikmistir. Star Mazda ve Skippy'le beraber geri sezonun pistlerini satin alarak D-Klasda Skippy antremanlarina basladi. D-Klasa hosgeldin ve bol sanslar.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

- iRacing Haberleri -

  • iRacing'de uyeligini 1 yilligina uzat ve sana 30$ iRacing kredisi geriye geliyor kampanyasi var su an. Bu kampanya bu ayin 22'sine kadar gecerlidir ve krediler ayin 25'inde hesabina yuklenecek.
  • Langley Speedway pisti sunulmustur, Nascar severleri kacirmasin.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Ve son olarak guzel bir video...




Iyi yarislar,

5 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi Efkan coştu resmen abi yetişmek imkansız adam son Osmanlı :D

    hüsnü abi yarın bana tatil verdiler egerki yarın müsaitsen sabahtan su ikitellideki simtech e gidelim bana ulaş abi gece ayaktayım

    05076793566

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim simtech ikitelliye yeni taşında . Geçen gün görüştüm. Sistemi toparlamaya ve düzen kurmaya çalışıyordu. Ben uygun olacakları bir zaman öğrenir sana haber veririm. beraber gider test ederiz.

    Bu arada dün akşam paylaştım ama buradan da yazayım. TTM dashboardımız ile alakalı gelişmeler olacak. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdilik dashboard üzerinde tuş takımları ( Tuşlar işin yardım rica ediyorum . Türkiye de bulabileceğimiz kaliteli switchler var mıdır ? ) ve devir ışıklarını koyabiliyoruz. BUnlar haricinde varsa birşey söyleyin. Bende iletişim kurduğum arkadaşla paylaşayım .

    YanıtlaSil
  3. Evet dash ile alakalı gelişmeler sürüyor. Aslında bu arkadaşı bir ara skype de soru bombardımanına tutmak lazım ama bakalım. Dash üzerine LCD ekran koyabiliyoruz . İster renkli dokunmatik android destekli bir lcd istersek standart bir led panel. Yani şu an için simtech teki dash ın aynısın yapabilecek konumdayız. Bakalım benim aklıma birşeyler geldikçe paylaşıyorum ve genel olara hep olumlu yanıtlar aldım. Uygulamada nasıl olacak göreceğiz inşallah. Efkan acil İstanbul a gel başlayalım üretime :)

    YanıtlaSil
  4. Super gelismeler Husnu, bende siradayim...unutmayin ;)

    YanıtlaSil
  5. Bakın bakalım . Mantık olarak yapmak istediğimiz şeyip basit bir görseli

    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/dashboard.jpg

    YanıtlaSil