14 Mart 2016 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2016-03-14

EY TTM,

Guzelim ulkemizde yasananlardan fazla derinlemesine girmek istemiyorum cunku agzimi acsam guzel sözler cikmayacak.
Sadece Cennet Vatanimizin her kösesinde kahpece katledilen her Turk vatandasimiz icin hepinizi sessiz bir dakikaya davet ediyorum ve Yuce Atamizin bizlere ve cocuklarimiza armagan ettigi fakat malesef Turk dusmanlari tarafindan okullarimizda bile yasaklanan Andimizi okuyalim diyorum...hani Gurur ve Onurlu bir Turk olarak bu Andimiz hangi mantikla yasaklanmis, kimler gocunmus beraberce anlamaya calisalim.



- Ne Mutlu Turkum Diyene -



********************************************************************************************

Son 2 haftamiz eglenceli gecti...sohbetlerimiz, hedefimiz devamli Sebring 12 saatlik yarisa odakliydi. En nihayet bir degil, iki defa Sebring 12 saatlik yarisa girdik, hatta aramizda öyle bir Profesyonel yariscilarimiz varki, 2 tane 12 saatlik Sebring bile doyurmadi ve 3'cu 12 saatlik Sebring'de yardirdilar...buradan hepimize Hey Mazallah diyorum, icimizde bu denli yuce bir yaris sevgisi var iken sirtimiz hicbir sekilde yere gelmez... Team TURKIYE MotorSport akarrr  ;)

Sebring yarislarimizda Twitch uzeri canli yayinda yaptik ve yeni, efendi arkadaslarlada tanistik. Sebring yarislarimizda yanimizda bulunarak bizlere destek cikan tum arkadaslarimiza tesekkurler. Yarismasaniz bile yanimizda bulunup, sohbetlerinizle bizlere guc verdiginizi unutmayin!

Momentum 4 Lifedaki kardeslerim ise 18 takim arasindan 1'ciliklerini ustunlukle kapmislardir, tebrikler beyler. TTM ise 23 takimdan 10'cu siramizi kaptik. Yaris sonuclari icin LINK

2'ci yarislarimizda ise 2'ci en yuksek yaris odasinda Momentum 4 Life, 20 takim arasindan 8'ci LINK, TTM ise 3'cu en yuksek yaris odasinda toplam 22 takim arasindan 12'ci sirada bitirdik LINK

12 saatlik bir yarista yarisi bitirebilmek bile cok buyuk bir basaridir...streamde izlenildigi gibi al arabayi sur ve devir et, hersey cok basit görunuyor ama is basa dustugunde bu yarislarin ne kadar zor oldugunu, insani hem fiziksel, hemde ruhen ne kadar yordugunu anliyor insan. Tabii ki, tum bunlarin hepsi tatli yorgunluklar, orasida ayri bir konu  ;)


Yarisimizi Emir kardesim sagolsun canli yayinladi ve izlemek isteyenler icin LINK


2016'nin 2'ci sezonuna giriyoruz bu gece, simdiden tum TTM camiasina bol sanslar diliyorum. Son haftalarda iRacing'e ve aramiza yeni arkadaslarda katildi, Huseyin, Cenk ve Ugur...onlara buradanda hosgeldiniz arkadaslar diyorum.

Bunlarin haricinde Enis kardesimin dedesine bir an evel saglik ve sihhat diliyoruz ve yeni sezonda iRacingin Erdem beyfendinin elinden cekecegi var diye dusunuyorum  ;)


AST'den Volkan arkadasimizin eline en nihayet MR-1 High-End pedallari icin siparis ettigi özel parca gecmistir, uzun lafin kisasi cok yakin zamanda bu muhtesem pedallar, yarisci simulasyon camiasina tanitilacak. Daha ayrintili bilgi ve Volkan ile irtibata gecmek icin LINK



Son olarak saglik ve sihhat...
  • Sigara, sekerli icecekler (Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Gazoz vs. vs.) ve islenmis besinlerden uzak dur. Bunlarin her biri buyuk ölcude kanser ve buna benzer cirkin hastaliklarin önunu acarlar.
  • Sagligin ilk ve en önemli adimi dogru besin planlamasidir, hemen ardindan spor, antreman, uyku ve duzenli bir hayat gelir!
  • Temel besin yuzdeliklerini karb maximum 34%, yag maximum 20% ve gerisi protein olarak duzenlemen en saglikli besin programi seklidir!
  • Besin, antreman ve saglikli bir yasam konusunda her turlu faydali bilgileri internette bulabilirsin.


Bu video paylasimida cennet ulkemde kahpece öldurulen, katledilen Turk insanlarimiz ve geride biraktiklari sevdikleri icindir. Gözunuzu kapayin ve dinleyin. Brand X Music'den "Remember The Fallen".



- Ne Mutlu Turkum Diyene -



13 yorum:

  1. Ankara daki saldırıda ölen vataşlaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Ailelerine de Allah sabır versin. İnşallah yapan şerefsizler belasını bulacak .

    Sebring de yine çok sağlam yarıştınız beyler . Tebrikler. Hele hele ardarda 2 yarış çıkarmak ayrı bir olay. Elimizden geldiğince muhabbetlere dahil olup sizlere destek olmaya çalıştık. Umarım yakın zamanda yarışlara dahil olarak sizlerin yükünü hafifletirim. M4L ekibine de ayrıca tebrikler. Onlar artık pro kategorisindeler maşallah.

    YanıtlaSil
  2. Ülkemizdeki patlamaların sorumlusu bütün toplum olarak biziz. Hala ülkeyi doğru dürüst yönetebilecek yöneticileri seçemiyor yada yönetici olamıyoruz. Bir şeyleri hep başkasından bekliyoruz. Sonuç olarak bu bencilliğimizle allah ancak belamızı verir onu da verdi malesef!

    YanıtlaSil
  3. terör olaylarına dicek yok zaten abi geçmiş olsun demekten bi hal olduk

    Bu arada 8. bitirmişik dün hüseyin ile ikimizin girdiği sebring 12 yarışını :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erol abi - sr almışın :(

      Sil
    2. Hüseyin yarışı bıraktığı sırada 6. idik :) tahminimiz en fazla 9. olacağımız yönündeydi, demekki bir kişi daha patlamış 8. olduk.

      SR konusunda sistem bana acımasız davranıyor :)

      Sil
    3. Malesef durumlar öyle gözukuyor Volkan,
      Ankara'da tum hayatini kaybedenler icin cok uzuldum ama aralarinda canimi yakan özel durumlarda var mesela bir 15, birde 18 yasinda 2 delikanlimiz hayatini yitirmisler bu patlamada...bunun haricinde 6.5 aylik hamile bir bayan cocugunu kaybetmis ve su an halen kendisi icin hayat musadelesi veriyor, bir beyefendi 3 aile ferdini kaybetmis... :(


      Sen benim kusuruma bakma kardesim, su aci olayimiz yuzunden sizlerin yarisiniz hakkinda bilgi vermeyi unuttum iyimi. Bir dahaki guncellemede bu konuyada deginirim ve tebrikler guzel bir yaris cikartmissiniz, aranizda bir Erol'dan kesmis yaw ;)

      Sil
  4. Eyvallah arkadaslar,
    1 degil, 2 degil, 3 degil, 4 degil, bizim gizli istihbaratimiz ne kadar beceriksizmis arkadas.
    Hergun Turk insanlarimiz hic yoluna öluyorlar. Ciddi anlamda bir degisiklik olmazsa korkarimki...bugun Ankara, yarin Izmir, Istanbul ve diger sehirlerimize gelecek sira :(

    Sebring konusunda "MAL"'lar harika isler cikartiyorlar :)
    Bu hafta RingLaps'da Skippy ve Ruf Cup'ta Nordschleife akar. 2K Skippy ve Formula Renaultuda unutmayalim.

    YanıtlaSil
  5. ben bu hafta sebring blancpainde r8 ile yardırmayı düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
  6. hatta hüseyin ile aynı zamanlarda girersek genelde aynı odalara düşeriz :D

    YanıtlaSil
  7. Volkan,
    Bu hafta BlancPainde Sebring var, bizim takim Sebring 12 saatlik yuarislardan sonra gözu kapali girip hic zorlanmadan iRating milyoneri olur bu hafta ;)

    Audi R8 akarrr ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi enduro daki sabrımı sprintte gösterebilirmiyim bilmiyorum ama :D 2k ya çekmek istiyorum ir ye bakalım :D
      Yakın zamanda bir arkadaşımı daha zehirlemiş olcam :P damlar buraya ay sonu gibi eheheheh

      Sil
    2. Volkan,
      2K senin icin hicbirsey degil, inan birkac yarista hemen cikarsin, senin arkadasin herzaman hosgelir aramiza ;)

      Sil
    3. abi agresiflikten hep ir kaybediom sakin sakin 2k yapıom sonra bi çoşuoom :D gaza gelip

      Sil