7 Mart 2016 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2016-03-07

EY TTM,

Bu gece 13'cu haftaya giriyoruz, 2016'nin koskoca ilk sezonunu yedik - bitirdik  ;)
iRacingden evvel gunlerim gunlerimi - haftalarim haftalarimi kovalardi, simdi ise 3 aylar - 3 aylarimi kovaliyor, hayat ne guzel arkadaslar...zaman su gibi akip-gidiyor  :)


Bugun yavastan tekrar antremanima basladim, antremanimla beraber saglikli beslenmeye. Usutme periodumda dogru beslenmeymis-spormus pek birseyle ugrasacak takatim olmadi, özlemisim. 45dk kosu yerine tempolu yuruyus, ardindan sadece tek set - dusuk set vucut antremanima gectim, normalde 3 set ve yuksek setten olusur vucut antremanlarim. Aceleye gerek yok, ilk hafta sakin bir sekilde vucudu tekrar formuna yukselteyim yeter.


Sebring 12, bu haftasonu yarisimiz var beyler. TS'de bir göruselim...cumartesimi yarisalim yoksa pazarmi? Aracimiz BMW ve bu konuda sagolsun Emir cok saglam bir ayar paylasti benimle, hem surusu rahat, hem lastikleri cok rahat muhafaza edebiliyoruz ve istikrarli sureler atma imkani buyuk. Bunun haricinde sagolsun Kerem'de daha bir Pro ayari hazirlayip paylasti, onunlada arda arda muhtesem hizli turlar geliyor...anlayacaginiz 1 degil, 2 tane 10/10'luk ayarimiz var, sec-begen kullan. Aksama TS'ye geldiginizde ayarlari paylasiriz.


Yarin TR saatiyle 14:00-19:00 arasi iRacing guncellemeye giriyor, bu da demektirki siparis ettigimiz arac ve pistleri sistem guncellendigi sure tesdrive.iracing.com uzeri deneyebiliriz  ;)
Sezon 2 yaris listesi icin TIKLA


Gecen haftalarda Momentum 4 Life özel ligde12 saatlik Bathurst yarisinda 2'ci sirayi kapmislardir, Bravo beyler, sizlerle gurur duyuyoruz, tebrikler  ;)




RingLaps turnuvamiz ful randuman devam ediyor...su an Skippy ve RUF AWD'de Fevzi liderligini koruyor, turnuvamizin bitmesine daha 10 gun var  ;)
Sonuclar icin LINK


Aramiza yeni bir arkadasimiz daha katildi, ismi Huseyin D. ve simdiden D-Klasmanina cikmistir, ona buradanda Team Turkiye MotorSport takimimiza hosgeldin diyorum. Sampiyonumuz Enis'de sagolsun katilimiyla seref verdi, yeni sezona kuslar diyorki Erdem Bey'de tekrar iRacing ve aramiza gelecek...kisacasi cok tatli sohbetler ve eglenceler bizleri bekliyor  ;)

Emir, 100mbitine kavusmustur...Oh, misler gibi...pornonun dibine vurur artikim  :P

Fabrikatörumuz Husnu yakin zamanda OSW'sine kavusuyor, Volkan beyden MR-1 High-End pedallarini bekliyoruz   ;)

Yeni sezonda katildigimiz serilerdeki siralamamizi blogumuza gececem, buna TT turnuvalarimizda dahil. Yeni sezona yararli birkac programlari tekrar gözden bir geciririz ve...iRacing guncellemesini önumuzdeki gunlerde tercume edip paylasirim  :)


Son olarak herzamanki gibi guzel bir video paylasimi...sizlerde benim gibi advanced animationlari seviyorsaniz yasadiniz  ;)




- Ne Mutlu Turkum Diyene -


4 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler abi,takım olarak saglam ve kaliteli antreman yaptık yarışta da oldukca konsantreliydik,hakettigimizi düşünüyorum umarım ilerde daha güzel başarılara imza atarız.

    Güncellemeyi dört gözle bekliyorum valla bir yandan Sebring yarisi yaklasiyor ona mı hazırlansam yeni gt3 araclarını mı denesem bilemedim.Yoksa ringlapste skippy ile 7.35 mi atsam :PP

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah abi, yarışın temposunu Fevzi belirledi, aracı sağ hoş tuttuk, güzel sonuç aldık, devamı gelir inşallah ;)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah beyler,
    Fevzi, su 24 saatlik Sebring yarisimiz bitsin yandin oglum...Yaris Tanrilari yaratti demeyecem...Skippy ile 7.38'e göz diktim ;)

    Bekir,
    Sizlerin calisma stiliniz ve temponuz 10/10'luk, her girdiginiz yarista en az beklentim ilk 3 ;)

    YanıtlaSil