23 Şubat 2016 Salı

Team Turkiye MotorSport 2016-02-23

EY TTM,
Tatli bir haftamiz daha gecti, eglenceli sohbetlerimiz - yardimlasmalarimiz hersey herzamanki gibi 10/10'luk. Bu sezonun bitmesine sadece 2 hafta kaldi beyler...Hayat ne guzel, zamanin nasil gectigini anlamak mumkun degil  ;)

Bu haftamiz benim haftamdi desem yalan olmaz, A-Klas Daytona'da son turda aldigim birincilik akillara zarardi, Nordschleife'de ise Mustang ile Fevzi'yi gecip 1'cilik tahtima geri oturmusum. Simdi Fevzi cikar belki uften-puften sebepler cikartir kendine mesela pedalim bozuldu, internetim gitti gibilerinden vs. vs.  ;)
Saka bir yana, Fevzi muhtesem bir yarisci olmus, buraya noktayi koyalim.

Asagiya gecen haftalardan videolarimizi paylasiyorum, iyi izlemeler...

LINK_2




Cumartesi aksami Daytona500 yarisimda yeni ve efendi bir arkadas edinmeyle beraber yarisimda cok tatli bir olay yasadim ve bunu sizlerle paylasayim diyorum.

65'ci tur civarlarinda kaza sonucu sari bayrak cikti ve pite daldim, cikista 1'ci sirada gittigimi fark ettim, önumde tur bindirdigim yarisci arkadas bana "TK, you are the leader right...U want me 2 clear the road 4 u?" diye sordugunda "Allright, lets do that" dedim ve o önde, ben arkadan iktirerek basladik yolumuza. Biz ful randuman 330+larla yol alirken önumdeki arkadas tur bindireceklerimize "Number 5, well be passing u at the second bend, low r high?", devamli tur bindirdigimiz kisilerle "Number 8 and 9...will be passing u guys on the straight" vs. vs. gibi muazzam komunikasyon icinde, digerleri "Roger" this..."Roger" that derken, 10+ tur sonra arkamiza birde 2'ci sirada olan yariscida yetismis ve bizlere "Guys can I join in?" diye sormasindan cevabimizin "Yeah, sure" dememizle 3 silahsör aldik basimizi son surat gidiyoruz, tutana helal olsun...artik tur bindirecegimiz yariscilar daha bizler gelmeden "TK, we left you low open-high open" demeleri ve gecerkende önumdeki yariscinin herkeze benim adima tesekkur etmesi harikanin ustunde bir yardimlasmanin sonucuydu. Bir an kendimi VIP kortejinde hissettim, he he  ;)

Kisacasi Nascar'da daha evel bircok yardimlasma yasadim ama cumartesi gunku Daytona500 yarisimdaki zevk tamamen ayri bir olaydi. Kimsenin icinde kötuluk yok, yolunu kapatayim dusuncesi yok, ben kazaya ugradim - digerlerine zorluk cikartayim dusuncesi yok...kisacasi odamizda 1 tane bile Brazilyali veya Brazilyali mantiginda angutlar yoktu, he he, herkez misler gibi birbirine yardimci oluyor.
Taa ki, 90 kusurlu turlarda arkamdakinin kucuk hatasiyla beraberce ucmamiza kadar...Yaris bu, bazen kazalar olabiliyor...can sagligi, cok tatli eglenceydi ve tabi ki yarisimi sonuna kadar devam ettirdim. TTM hicbir isi yarida birakmaz!

Pazar gunude Volkan ile beraber Daytona500 serbestte yardirdik. Volkan benden biraz daha erkenden sanssiz bir kazaya ugradi malesef, bende 172'ci turda 2'ci giderken feci bir kazaya karisarak yarisima son vermek zorunda kaldim. Neyse, zevk ve sohbetlerimiz 10 numaraydi...gerisi fasa-fuse  ;)


12 saatlik Sebring'e yaklasiyoruz arkadaslar...bundan böyle her haftasonu bulustugumuzda kendi odamizi acip Sebringde antremanlarimiza baslama vakti geldi diyorum, ne dersiniz  ;)



Simdi gelelim fasulyenin derin faydalarina,...
AST aka Arm Simracing Technic, yakin zamanda High-End pedallarini yaris simulasyonu piyasasina tanitacaklar, bunun haricinde Logitech G27'yi modlayarak canavarlar gibi 42nm guce kadar PP (PeakPerformance)'a cikarmayi basarmistir Volkan, asagida G27'nin extra hayvani fanlarinin modunu görebilirsiniz, her birinin kendine özel ac-kapa tusu vardir, "It's all 'bout 2 be in Control"  :)

AST olurda birgun Servomotorlu direksyonlara el atarlarsa cikacak canavarin gucunu ve performansini dusunemiyorum bile. Guzel/saglam - tak fisi calissin modeliyle beraber kapsamli bir yazilimda yaratirlar ise Turkiye Yarisci Camiasi adina Dunya Yaris Camiasinda ciddi anlamda patlama yasatirlar. Daha ince ayrintilar ve AST'ye ulasmak icin LINK







iRacing'deki gelismeler ile alakali yazilacak bircok söylentiler var, olay yaratacak - cok buyuk bir gelisme söz konusu olmadikca artik bunlara deginmeye pek gerek duymuyorum cunku en nihayet her 3 ayda 1 zaten hazir olan guncellemeler disinda baska birsey cikartmiyorlar ve bunlarin her birini elim-ayagim tuttugu sure tercumelerini yapacam, cikarttiklarida genelde 100%'luk calisiyor.

Su asamada iRacing'den tek umit ettigim...sistemlerini duzeltmeleridir, halen site ful randumanin cok altinda calisiyor. iRacing camiasiyla konusmalarim, sohbetlerim devam ediyor ve onlarda ellerinden geleni ardlarina koymadiklarini devamli söyluyorlar, bundan ötesi can sagligi arkadaslar.

Fatih kardesimiz birkac gundur aramiza gelemedi, sebebi sahsi durumlarina öncelik tanimasidir. Herkeze cok selamlari var ve ona yakin zamanda TS'de görusmek uzere diyoruz, fazla özlettirme kendini Fatih...en gec Sebring'e bekleriz   ;)





Guzel haberlerle devam ediyoruz,...Sifir kolesterol, saglam protein, minimal karb, yag ve kalori arayanlara sadece yumurtanin beyazini Turkiye'de buldum, bu paylasimi icin Fevzi'ye tesekkurler LINK



Bu site bayag guzel ve cok yararli besinler satiyor, kacirmayin derim.

Yumurtanin beyazina gelince kucuk bir örnek olarak kendimi aliyorum. Haftada 4 gun agir antreman yaparim, bu gunlerde gunluk/150gr-200gr, diger gunlerde ise 100gr kahvaltima yerim yani haftada 1000gram eder ve bunun icerikleri su sekildedir.

1 kilo yumurta beyazi haftalik...
Kalori : 470kcal
Karb   : 18gr
Protein: 97gr
Yag     : 0


Bunun haricinde degisik kimyasal PWO'lar yerine daha bir dogasal ve az veya hic islenilmemis besinlere yönlenmeleri önemlidir ve bunlar hazir haliyle satilan islenilmis PWO'lardan cok daha ucuzdurlar.

Goji cilekleri ve Chia tohumlari
Bol c-vitamini ve demir doludur, seker niyetine dahi yenilir (gunde 15gr-20gr), yemeginize karistirilip yenilebilir vs. vs. cok yararlidir. Aynisi Chia tohumlari icinde gecerlidir...bunlar super besinler kategorisine girerler...biraz arastirin, inanin bu besinleri kullanmaya basladiginizda iyiki böyle saglikli ve yararli besin grubuna gecmisim diyeceksiniz.


Gecenlerde guzel bir filim izledim, bayag bir meshur artistlerinde aralarinda bulundugu yapimda ismi gecen karakterler mukemmel bir sekilde canlandirilmis. Filmin ismi "Spotlight" ve konusu gercekten alinma, kacirmayin.

Dizi olarak Mr. Robot'un ilk 2 bölumunu izledim ve sahane olmus, kacirmayin.



Team Turkiye MotorSport arac tasarimlarimiz degisime ugrayacak (AST logomuz eklenecek), kimin yapacagini yazmiyorum ama basharfleri E-R-O-L ile basliyor ve zamani oldugunda Nascarlarada bir el atarsa 10 numara olur  ;)

Bunun haricinde sohbetlerimiz 10 numara, eglencelerimiz cok tatli ve yarislarimiz herzaman cok guzel geciyor. Yaris Tanrilari keyiflerimizi bozmasinlar   ;)


Son olarak guzel bir paylasim,...






- Ne Mutlu Turkum Diyene -



7 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  2. Mercedes AMG GT3

    http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/7942/24924597930_4480a82443_o.jpg
    http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/7942/25126999671_0c18ddc3de_o.jpg
    http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/7942/25220202555_b72162f704_o.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=164n_7KX8hY

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüsnü ellerine sağlık şahane duruyor yaa :D nismoyuda getirirler yakında :D

      Sil
  3. Eyvallah Husnu,
    Yakinda Audi'dende haberler cikar ;)

    YanıtlaSil
  4. Elegan abi ellerine sağlık :D
    Yakında g27 nin video su ile yaptıklarımı anlatan bi konu açıcam foruma fotolar ile beraber
    yeni sezon fena olacak gibi duruyor :D

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah Volkan,
    Dedigin gibi yeni sezon muhtesem olacak, videonu/fotolari bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  6. Yawf bayadır takipten geri kalmışım. Ellerine sağlık abi.
    Tasarımlar konusunda hepsini ele almak istiyorum. Ama elden geçerken web adreslerini de yazmak istiyorum. Web adresleri olmadan logolar tek başına hedefine ulaşmayacak. Merak eden mutlaka web sitesini ziyaret edecektir.

    Yumurta beyazı benimde uzun zamandır odağımda idi. organiksatınal sitesinde litresi 20 TL ye geliyor.
    Daha ucuz yöntem 30adet lik karton yumurta ile yaklaşık 1 LT elde etmek. Bu hali ile bile yaklaşık 7-8 TL ediyor.
    Sarısını da malesef ya atıcaz yada belki kuşlar için mama yapılabilir.

    YanıtlaSil