12 Şubat 2016 Cuma

Team Turkiye MotorSport 2016-02-12

EY TTM,

Dun aksamki sohbetlerimiz icin cok tesekkurler arkadaslar, harika eglendim, malesef biraz erken ayrilmak zorunda kaldim, is-guc  :/

Biliyorsunuz oglum kendi dairesine tasinali 1 ay civari oluyor ve bu aksam ve tum haftasonunu bizde gecirecek. Hayat ne kadar guzel :)
Bu yuzden her ne kadar cok istesemde, iRacinge pek cikamayacam haftasonuna...derler ya insan birseyin degerini kaybettiginde daha iyi anlar diye...benimkide biraz o misal.

Fakat aklimdasiniz ve en gec pazartesiye yaris raporlariniza bir göz atacam  ;)




Simdi fasulyenin faydalarina gecelim,...

Volkan'nin son yazdiklarini burayada tasiyorum cunku bunlar önemli ve harika gelismeler arkadaslar.
********************************************************************************
Eyvallah abi ucuza kaçmadan birşeyler yapalım modundayız bizde o pedalı 300-400 lirayada maal ederdik ama malzemeleri hep kalite seçimlerden yapıyoruz böyle oluncada bize maliyeti artıyor. Fiyatıda çok yukarı çekmek istemiyoruz ulaşılabilir olması açısından dolayı kendi karımızdan feragat ediyoruz. Yan ürünlerin çalışmalarına devam ediyoruz bir yandan. Button box, vites, yeni yan ürümüzde g27 direksiyon adaptörü :D aftermarket simitler takmak için :D bakalım bendeki simit sorunsuz şuan onun üzerinde çalışıyoruz button ve rotart switch eklicez onuda satışa sunabiliriz belkide direk g27 uyumlu olarak.

Aaa eklemeyi unuttum şirket adı ve logo üzerinde çalışmalarımıza hız verdik
Şirketin adı
HAN&WOLL Sim Racing Equipment
Buda logomuz  

 

Volkan ve arkadasinin sayesinde yaris simulasyonlari dunyasi birkac kademe daha zenginlesecek, ne mutlu hepimize böyle ciddi bir adimda hem sevdigimiz ve tanidigimiz kisilerin olmasi ve de biz Turklerinde cok tatli bir sekilde temsil edilmesi, böyle bir adim tabi ki insanin onurunu oksuyor  ;)
Daha ayrintili bilgi ve Volkan ile iletisim icin LINK

Erol kardesim ise sagolsun herzamanki gibi yararli paylasimlarini bizlerden esirgemiyor, tesekkurler LINK

Momentum 4 Life'dan Efkan kardesime aylardir su yaris arac-gerecleri ve bilgili dusuncelerini forumumuzda paylasmasini rica ederdim ve en sonunda sagolsun beni kirmadi, harika bir paylasim sunmus. Eyvallah kardesim, cok guzel bir paylasim olmus, ellerine-emegine saglik  LINK


Kerem kardesim tekrar iRacing'e baslamistir ve bu defa cok saglam adimlarla geliyor. Muhtesem bir kokpit, direksyon, pedal vs. herseyiyle 10/10'luk yatirim yaparak. 
Simdiden yeni yaris sistemin iyi gunlerde olsun, gule gule, bol birincilik dileklerimizle kullan. Kokpit sistemin hazir oldugunda forumumuza resim paylasimlarini bekleriz  ;)

Emir kardesim FormulazMazda'da yardirmaya devam ediyor ve sezon sonu icin geri kalan pistler cok cok tatli, Suzuka, Spa, Watkins Glen...her biri cok buyuk eglence ve tampon tampona yarislar sunabilen pistler. Her halukarde Emir'in önune hangi pistleri koyarsan koy, ustesinden gelir EvelAllah  ;)

Fatih ise misler gibi GT3'te yardiriyor, kisaca...hayat 10 numara beyler  :)

Mucahit'in sagi-solu belli olmaz, bir bakmisiz OSW ile karsimiza cikmis, bir bakmisiz Bodnar...anlayacaginiz her an bir aksiyon patlatabilir bu adam. Hayirlisiyla diyoruz   ;)

Sinan ve Mehmet polis arkadaslarimizada  söylecegim sudur. Hayattaki en zor is, insanlarla calismaktir. Isinizde cok dikkatli olmanizi ve hepimizin huzuru, guvenligi icin bu kutsal görevinizi bikmadan, yorulmadan, yilmadan hergun fedakarliklarla gögus germenize hepimizin adina tesekkur ederim. Turk askerimiz ve polisimiz kadar cömert ve kahraman insanlar zor bulunur.




Son olarakta harika bir paylasim, paylasim icin tesekkurler Husnu,




- Ne Mutlu Turkum Diyene -



12 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık, Mutlu hafta sonları.

    YanıtlaSil
  2. Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş :D
    Şirket olayında çok değişik gelişmeler yaşadık birazdan
    Yeni ismimize ve Logomuzu atıcam çok daha ciddi oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://teamturkiye.betaboard.net/t200-yeni-sirketimizi-emin-admlarla-insa-ediyoruz#1799

      Buyrun link

      Sil
  3. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler. Robin e de selamlar :)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah arkadaslar,

    Volkan,
    Hayirli-ugurlu olsun kardesim, Logo muthis olmus, isimde 10 numara "Arm-SimRacing-Technic". Sitenizde hazir oldugunda devamli oraya linkleriz ;)

    Eyvallah Husnu,
    Robin'inde herzaman Husnu abisine saygisi - selami vardir :)

    YanıtlaSil
  5. Bilgiler için teşekkürler abi. Hayatımdaki yoğunluk bittiği ve kendimi hazır hissettiğim anda iracing de görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  6. Eyvallah Mehmet,
    Guzel haberlerinle beraber beklemedeyiz kardesim ;)

    YanıtlaSil
  7. Selamlar abi umarım Güzel bir hafta sonu geçirmişindir :) Suzuka pek becerebiliğim bir pist değil bakalım neler olacak :D 2 dir odaya PROWC adamlarda dadanıyodu :D haftada 200 irating yeter dedim kendime limit koydum. Dediğin gibi starmazada aşırı kaliteli bir komunite çıktı. Bu arada o gün yarışta hatırlarsın 1.27.5 lar zar zor geliyodu.... qualifiyede 1.27.1 falan.... derken gece loadcell e geçtim sana dediğim gibi . yarışta hep en on 5 li icinde olmaya basladım en üst oda içerisinde. ve zamanla 1 gün sonraki loadcell adaptasyonu neticesinde 1.25.4 lere indi bi ara :D :D :D

    http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=16004406&custid=81145

    Replay i sakladım 15 tur kafa kafaya gecti öndeki 5 li ile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikler.
      Loadcell hemen farkettirdi mi yaw Başımı belaya sokacaksın şimdi :)

      Sil
    2. etmezmi erol abi :D Open Wheel araçlarda inanılmaz oldu başta diğerlerinde kullanamıyorum diyodum derken hepsine birden adapte oldum :)
      http://www.ricmotech.com/Load_Cell_Kit_for_Thrustmaster_Pedals_p/rmt-lc500.htm

      Kullandığım parça budur. pedalları olabildiğince dik kullanman gerek tam randımanı alabilmen için. Standart modunda sana sadece zorluk yaratır

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Helal Emir ve iyi gunlerde olsun yeni pedal modun, surelerinde gayet iyi ;)

    Blog yazimizi önumuzdeki gunlerde tazeliyorum,

    YanıtlaSil