1 Şubat 2016 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport

EY TTM ve Digerleri,

Bu yazimin tek amaci artik su sacmaliga bir son vermektir, umarim burada icimizdeki söylemek istediklerimizi, paylasmak istediklerimizi noktalariz ve sonrada herkez kendi yoluna.

Gecenlerde bir yaris kazasi olmus ve bugun bana Barbaros su mesaji yazdi, kopyalayip-yapistiriyorum buraya. En nihayet gizli-saklimiz yok.

*********************************************************************************************


Elegan,



akşam bi arkadaşım dediki bana

 bu fatih sana laf söylüyor galiba dedi  girdim baktım adam bana orada hakaret ediyor ve o yazı orada 12 saattir duruyor.adam laf söylemeyi bırak bildiğin bana küfür etmiş ve sende orada o yazıyı tutuyorsun 



diyeceksink sana haber verenin nereden haberi var oda yarışımı seyrediyordu 



Bak sana abi demememin sebebi bunlar daha onceden de trading paints konusunda aynısını sen yaptın 

örgütlüyomusun ?

yapacağına ihtimal vermiyorum ama  çıkan sonuç bu oluyor. 

periyodik aralıklarla hakaret işitmek ne ben nede başka biri hakediyormu

  forumunuz da daha once yazanlardan dolayı sana bir yazı yazmıştım şimdide bunu görüyoruz  bu böyle devam ederse 

Senin başın ağrır

Bizde bir laf vardır Aslan yattığı yerden belli olur diye  

ben o çocuğun sizin takımdan bile olduğunu bilmiyordum ama şimdi senin tarafından yaptırıldığını düşünüyorum 



olaydan kesin haberin vardır. ama bende sana anlatayım kısaca irating im düştüğü için  bunların odasında yarışa girmek zorunda kaldım 3-4 yarış bu çocuk ya birini patlatıyor  ya yarışı karıştırıyor

en son beni daytona ilk virajda patlattı bende her yarış senle mi uğraşıcaz dingil misin  dedim bana 

kavat dedi  kavatın ne demek oldugunu biliyomusun ? eğer bilmiyorsan bi internetten araştır istersen 

kaldıki tekrar ediyorum senin takımından bile olduğunu bilmiyordum 

bende yarışın canlı kayıdı da var  ettiği küfür orada durmakta ve bu adamın  bu yarışda dahil 5-6 tane replayıde var yarışlarda neler yaptığına dair



Aslında beni ilgilendirmiyor du lakin sizde sizin takımda  olduğunu öğrendiğim gibi forumunuz da böyle bir yazı görüyorum 



ben o yazdığının linkini ve ekran görüntüsünü alıyorum  kaldırmak veya kaldırmamak artık senin elinde 



şimdi senin yaşın 50 küsür benim ki de 40 küsür 



ben sizin forumunuz da blogunuz da sen tarafından şimdide bu şahıs tarafından hakaret duyuyorum.ilk değil kaçıncı kez 

hemde siz bir elin parmaklarını geçmezken biz kalabalıkken 

peki sen bizim forumumuzda böyle bir yazı ile karşılaştınmı gösterebilirmisin varsa hatta bırak hakaret etmeyi 24 saatlik yarış sonrası sizi ve bekirleri tebrik ettik peki bunun karşılığında sen ne yaptın bekirleri tebrik ettin bize yok oda çocuklar söyledi bana abi bekirleri tebrik etmiş bizi etmemiş diye kaldırıyoruz bizde yazıyı dediler

hatta siz yarışırken sizin odanıza girdim baktım  maşallah  3 gidiyolar dedim 



şimdi soruyorum sana  

hangimizin yaşı 50 küsür benim mi senin mi 

ayıp değilmi klavye başından hakaret etmek olgunluk mu 

sen kendine kendi oluşumuna yakıştırıyorsan mesele yok bende ona göre davranırım 

bu hoby yi Türkiye de yapan hadi diyelim ki 30 kişiyiz bunlara gerek varmı ?

vallahi tebrik ediyorum seni 

izlediğin yol yalnış 

dediğim gibi senin başın ağrır.

Hakaret ağır bir suçtur siz alışkanlık haline getirdiniz ama ben uyarayım seni 

Görüyorum ki işi düşmanlığa doğru götürüyorsun



bunlara gerek varmı herkesin karşılaşıcağı daha onlarca yüzlerce yarış olacak

ama sen takımını bu hale getirirsen  önüne geçilmez bir hal alır 

sana daha öncede dedim biz bu kadar kişiyiz ve takımımız büyültmek genişlemek gibi bir amacımız yok biz 15 kişi böyle rahatız yeterki huzurumuzu kaçırmayın  



BARBAROS  


*********************************************************************************************

Su mesaja bir-bir cevap yazayim.

1.- Fatih'in forumumuzdaki iRacing ve Aksamlarimiz bölumunde yazdigi yazidan bahsediyorsun diye dusunuyorum. Konudan haberim ilk dun aksam saatlerinde oldu yazilan yazidan ise subat 1 takriben 12:00 civari gördum yani bugun ve hemen duzenlemesini yaptim. Ardindan bu konu hakkinda Fatih'e özel bir mesaj yazdim ve ona durum her ne olursa olsun buyuk veya kucugune hicbir zaman efendiligini bozmamasini hem aksamdan söylemistim ve ertesi gunu yani bugun forumumuza yazdigi yaziyi görunce yaziylada yazdim.

Dun aksam bana aktarilan hikaye aynen su sekilde...yarisirken hata yaptim ve daha özur dilememe imkan olmadan "Her yaris senlemi ugrasacaz Dingil" demissin Barbaros, Fatih'in cevabi "Agzini topla Kavat" veya ona benzer birsey demis. Fatih'de kazanizin replay anini bize kasten hatasi olmadigina dair göstermek icin kayit etmis ve ona söyledigimi burayada yaziyorum. Görmek istemiyorum, gerek yok...yaris bu olur böyle seyler.

Simdi gelelim sonuca..Tanimadigin bir kisiye nasil "Seninlemi ugrasacam Dingil" dersin...Iyimisin sen? Yaris bu...hersey olabilir. Insan tanimadigi kimseye, heleki Turk bir yarisciya Dingil veya ona benzer birsey dermi? Öyle birsey söylemen cok cirkin bir davranis, akli basinda birisi böyle birsey yapmaz.

Sana fitne fucurluk yapaninda karakterine edeyim. Böyle laf tasiyanlara sözu yapistirip, yerine oturtamiyormusun.

ben o çocuğun sizin takımdan bile olduğunu bilmiyordum ama şimdi senin tarafından yaptırıldığını düşünüyorum 

Barbaros, ben sen degilim. Insanlari manipule edip baskalarinin ustune salmam, bunu iyice idrak et artik.



2.- Bak sana abi demememin sebebi bunlar daha onceden de trading paints konusunda aynısını sen yaptın örgütlüyomusun ?

Sen gercekmisin???
Team Turkiye MotorSport'a kimler geldiyse kucuk veya buyuk bana ismimle hitap edebilirsiniz,  diyen annanemmiydi? Sen forumumuzda bana saydirdigin hakaretler arasinda bana abi dememenin oldugunami takildigimi saniyorsun? Birak ayri ulkede oldugumuzu, sen ve ben ayni Galaxide bile degiliz. Tum bu yazdiklarima harcadigim zamana simdiden aciyorum...

TradingPaints konusunda ise ben hataliydim ve Mertcan cok guzel bir cevap yazdi ve bana özur dilemekten baska care kalmamisti...taa ki sen onun hesabini alip ortaligi berbat edene kadar.


Ben kimseyi örgutlemiyorum, yeri geldiginde arkamdan cevirdiginiz dalavereler aklima geldiginde kizdigim oldu fakat herzaman diger arkadaslarlada gecin-konusun, selaminizi - sohbetlerinizi eksik etmeyin, onlar iyi kisilerdir sadece ben onlarla anlasamiyorum diye söylerim. Ama senin ciddi anlamda sahsi piskolojikman problemlerin oldugu icin böyle sacmaliklari dusunmene sasirmadim.

3.- bende yarışın canlı kayıdı da var  ettiği küfür orada durmakta ve bu adamın  bu yarışda dahil 5-6 tane replayıde var yarışlarda neler yaptığına dair

Barbaros, bu kadar cok replayleri kayit etmenin ve bana yazmanin tek bir amaci vardir, o da sikayet etmek...sendende anca bunu beklerim. Santajla ugrasacagina cak sikayeti. Yinede bizleri kendi sevyene dusuremezsin, bizleri sikayet etsende - ettiginle kalirsin ancak!
Bu yukarida yazdigini ne sana, ne de baskalarina yakistiramiyorum, demek TTM'dekileri sabah-aksam takip ediyorsunuz, WTF, kafalariniz iyimi sizlerin!!!
Simdi senin ve Fatih'in son 10 yarislariniza baktim. Sen 10 yarisin 7'sinde ya patlamissin yada berbat gitmissin, Fatih ise 10 yarisinin 7'sinde basarili gitmis...kendini Faith'le kiyaslama bir daha.

4.- ben sizin forumunuz da blogunuz da sen tarafından şimdide bu şahıs tarafından hakaret duyuyorum.ilk değil kaçıncı kez hemde siz bir elin parmaklarını geçmezken biz kalabalıkken

Bak ne diyecem, arkamdan yaptiginiz cirkin elestirilerden sonra halen Blogumu, forumumuza hangi yuzle geliyorsunuz desem... Insan bir utanir degilmi. Su aklinizdan neler geciyor sizlerin??? Bizlerin sabah-aksam hakkinizda kufur ettigimizmi...anlamakta cidden zorluk cekiyorum. Neyin takibi pesindesiniz ve tekrar ediyorum sana su fitne fucurluk yapana basta senin kizman gerekir. Bundan böyle beni onlarla ugrastirmayin demen fazlasiyla yeterli olur.

Sizlerin yuzunden adam gibi efendi bir sekilde Blogumu yazmaya cekiniyorum. Hem arkamdan cirkin elestiri yaparsiniz ve yinede ne yazsam takipdesiniz Simdi bunuda kendilerine cekerler, sunuda ustlerine cekerler - yanlis anlarlar diye 40 dereden su getirecem yazilarimda neredeyse. Fakat simdi anliyorumki ben ne yazsam, ne etsem sizler herzaman kötuye cekeceksiniz. Bundan böyle umurumda degil. Sizler benim yazilarimi, forumumuzu okumaya utanmiyorsaniz...bundan böyle yazacaklarimida nasil isterseniz öyle anlayin. Yeter artik be arkadas, birakin yakami, gidin isinize bakin...yokmu baska kafayi siyiracaginiz birisi???


Ayni yarisa dusersek beni mutelayin, benim blog yazimi okumayin, forumumuza girmeyin. Barbaros, sana laf yetistirenlere yaptiklarinin yanlis oldugunu söyle. Fitne fucurluk guzel birsey degildir, Allah böylelerine akil-fikir...birde daha guzel bir mesgale versin.

Team Turkiye MotorSport'da kac kisi oldugumuz neden sana tasa olmus anlamis degilim, devamli bundan bahsediyorsun. Bak ne guzel bayag kalabaliksiniz, ne mutlu sizlere, keyfinize baksaniza.


5.- peki sen bizim forumumuzda böyle bir yazı ile karşılaştınmı gösterebilirmisin varsa hatta bırak hakaret etmeyi 24 saatlik yarış sonrası sizi ve bekirleri tebrik ettik peki bunun karşılığında sen ne yaptın bekirleri tebrik ettin bize yok oda çocuklar söyledi bana abi bekirleri tebrik etmiş bizi etmemiş diye kaldırıyoruz bizde yazıyı dediler hatta siz yarışırken sizin odanıza girdim baktım  maşallah  3 gidiyolar dedim



Bekir&Co bana karsi herzaman dogru ve durust davrandilar.
Sizlerin forumunuz oldugundan haberim bile yoktu birkac gun evel Volkan bahsedene kadar ve isin gercegi UMURUMDADA degil, varmi ötesi...yok. Forumunuza bir defa dahi girmis degilim, girmemde, isim olmaz.
Benim sizlerle hicbir sekilde alis-verisim olmaz...ben nasil sizlerin forumunuza gelmiyorsam, yarislarinizi izlemiyorsam lutfen sizlerde artik kendi yolunuza devam edin. Bizim yarisimizda kacinci oldugumuz, ne yaptigimiz, blogumuz - forumumuz sizleri hicbir sekilde ilgilendirmez.

Benim arkamdan sövseniz kalkip yuzunuze vurmam cunku muhattabim degilsiniz, bunun ötesi yoktur efendiler. Bundan böyle aynisini sizlerden bekliyorum!


6.- şimdi soruyorum sana hangimizin yaşı 50 küsür benim mi senin mi ayıp değilmi klavye başından hakaret etmek olgunluk mu sen kendine kendi oluşumuna yakıştırıyorsan mesele yok bende ona göre davranırım bu hoby yi Türkiye de yapan hadi diyelim ki 30 kişiyiz bunlara gerek varmı ?

Buna ne yazacagimi bilemiyorum...yazinin arkasindaki mantigi anlamis degilim ve surda topu topu 30 Turk'uz diye yaziyorsun sonrada hic tanimadigin ve takimimizda oldugunu bilmedigine dair neredeyse yemin ettigin Fatih'e ilk firsatta "Seninlemi ugrasacaz Dingil" demen birbirine hic uymuyor.


7.- vallahi tebrik ediyorum seni izlediğin yol yalnış dediğim gibi senin başın ağrır. Hakaret ağır bir suçtur siz alışkanlık haline getirdiniz ama ben uyarayım seni Görüyorum ki işi düşmanlığa doğru götürüyorsun



Iki defadir "Senin basin agrir" diye tehdit ediyorsun...amacin ney? Su kafanin icinde neler oluyor, neler dusunuyorsun anlamis degilim, bilmekte istemiyorum.
Tekrar edeyim...Basta sen olmak uzere diger arkadaslarinda benden her sekilde uzak durun. Blogumuzu takip etmeyin, forumumuzuda, iracing uzeride öyle...IP'lerden kimlerin blogumuzu, forumumuzu takip ettigini göruyorum. Dusman olmak icin karsindakini umursaman lazim, ben sizleri hicbir sekilde umursamiyorum...bunu kafaniza iyice sokun artik. 


8.- bunlara gerek varmı herkesin karşılaşıcağı daha onlarca yüzlerce yarış olacak ama sen takımını bu hale getirirsen  önüne geçilmez bir hal alır sana daha öncede dedim biz bu kadar kişiyiz ve takımımız büyültmek genişlemek gibi bir amacımız yok biz 15 kişi böyle rahatız yeterki huzurumuzu kaçırmayın


Sen devamli yaziyorsun takimimiz söyle - böyle olacak diye ama bunu birde umursayan birine anlatsan diyorum. Bizim takimda kimlerin olusu, kac kisi oldugumuz ne seni - ne de diger arkadaslarini hicbir sekilde ilgilendirmez. Bizler icinde sizin kac kisi oldugunuzun önemi yok...halen neden israrla böyle önemsiz noktalara deginiyorsun.




En cok uzuldugum noktayi sizlerle paylassam, yemin ediyorum aglarsiniz arkadaslar.

Sizlerden istegim cok basit,...
Benden, Team Turkiye MotorSport Blogumuzdan, Team Turkiye MotorSport forumumuzdan uzak durun, bana arkadaslik teklifi göndermeyin, özel mesaj atmayin, telefon acmayin, telegraf - melegraf, GPS, takip-makip etmeyin vs. vs.. Benim tek istegim bu!





Barbaros, bak sana en son ne yazmistim LINK, malesef sözunu tutmadin. Umarim bu son görusmemiz olur.

Bir daha benimle hicbir sekilde, hicbir konu uzerine iletisime gecme!!!


Not: Bu yukaridaki yazimdan diger TTM arkadaslarimin hicbirinin haberi yok, onlarda ilk defa sizlerle beraber ayni anda okuyacaklar. Onlarin dusunceleri benimkinden farkli olabilir, saygim olur.

Buraya, bir defalik herkezin dusuncesini yazmasina izin veriyorum. Yaziniza lutfen dikkat edin ve gönderim yapmadan evel birkac defa iyicene okuyun!



Saygilar,






22 yorum:

  1. Ben sadece bir kaç kelam etmek istiyorum herkesin affına sığınarak. İyi göstermek yada kötü göstermek değil amacım bunu belirteyim sadece benim gözümden hissettiklerim.
    Öncelikle 3-4 yıldır iracing çatısı altında sim racingte o pist senin bu pist benim koşturuyorum.
    2.5 sene falan oluyor sanırsam elegan abi ile tanışalı iracing ten pm atmıştı istersen buyur gel takımımıza blogumuza diye. O gün bugündür bazen aktif bazen pasif sizlerle muhabbet ediyoruz. TTM olarak gerçekten saygı duyuyorum herkese ve herkesin düşüncelerine. Her daim güzel muhabbetler yaşadım ttm ile skype olsun teamspeak olsun yaşamaya da devam ediyorum, iyi ki tanışım sizleri. Öncelikle bir çoğumuz birbirimize sadece sanal ortamdan tanıyorum ne bir aile bağımız var nede başka birşeyimiz bazı arkadaşlarımızın olabilir gayette normaldir.
    Şimdi gelelim söylemek istediklerime,
    İlk olarak bir çoğumuzun bu çatı altında toplanmasını sağlayan sensin elegan abi hiçbir zaman aman bu kötü yarışçı bize katılmasın falan demedim türk mü buyur gel dedin Mevlana ne olursan ol gel dedi, sende kasap ol veya olma gel dedin  gerçekten de ailesel bir ortam var herkes bir şey öğrendimi hemen gelip paylaşıyor bilgilerini. Bahsettiğin konular gerçekleşirken ben buralarda değildim ve durumdan haberim yoktu o yüzden bir yorum yapamam ve yapmamda hoş kaçmaz zaten.
    Gelelim ikinci konuya benim kimseyle bir sıkıntım yok zaten ki 5-10 gün önceki akşamda öle laf lafı açıp ben ne olduğunu sorduğumda anlattın teşekkür ettim sana ama sonrasındaki lafın önemli idi benim açımdan, istediğin yerde istediğin takımla istediğin kişiyle konuşabilir ve yarışabilirsin demiştin. Zaten bunu diyeceğinden şüphem yoktu 2 seneden fazladır tanıyorum az çok seni. Diğer arkadaşlar başka bir takım kurmuşlar ne güzel ‘’Momentum 4 Life’’ zaten onlar Fevzi, Efkan ve Bekir herzaman üst seviye yarışçılar inşallah bizi daha da gururlandırırlar. Birde diğer türk takımımız var ‘’Sim Racing Turkey’’ ( kimse kusura bakmasın takım isimleriyle hitap edicem) kurulduğundan 3 hafta önce haberim oldu. Sebebi ise kuran arkadaşların bir mesaj atmasını beklerdim. M4L den zaten beklemiyordum onlar ciddi anlamda hardcore bir takım bu hep belli ediyordu kendini zaten enduralar başladığında belliydi yine tebrik ediyorum inşallah dahada ilerletirsiniz işi  . SRT ye gelince hepsi ile muhabbetim vardı nezakaten davet edebilirdiniz sonuçta kimse bizi TTM de silah zoruyla tutmuyor. Özgür iradelerimiz var sonuçta :D Heee diyebilirsiniz sistemi falan sattın bıraktım falan dedin evet doğrudur sattım ama iracing hesabım duruyor dedim zehir içimizde yani dönüp dolaşıp geliyoruz dükkana geri :D
    Üçüncü konu en çok üzeni, bir proje başladım forumlarda tanıtımını falan yapıyorum hepiniz biliyorsunuz zaten. Başlık açtığım her konuda türk arkadaşlar sağ olsunlar destek olmaya başladılar. Fikirlerini yazanlar oldu iyi veya kötü bir şekilde birkaç kelam ettiler. Ummadığım forumlarda ummadığım olumlu tepkiler aldım. Gerçek işimi bırakıp gireceğim o işe böyle giderse :D Neyse konu dışına çıkmayalım. SRT nin Forumlarında da bir konu açtım 25/01/2016 tarihinde dedim nasıl olsa tanıyoruz ordaki arkadaşlarıda ordada açtık fakat 1 tane bir mesaj atılmadı. Diyeceksiniz ki çok aktif değil evet o kadar aktif olmayabilirsiniz ama check ettim hergün açtıktan 6 gün sürekli üstüne açılan konular oldu falan mod larınız var gm iniz var illaki giriş yapıyorsunuz check ediyorsunuz tek bir kelime edilmedi. Evet bu kelime sizin hoşunuza gitmeyebilir, Donanım Haber Forumlarında bile tanımayan tanıyan birçok kişi cevap yazdı keza TTM forumları da aynı ama sizden bir harf bile gelmedi. Evet diyebilirsiniz üye olup direk konu açmışın diye fakat zaten alayınızı tanıyorum bende sizin gibi sizleri TTM de tanıdım.
    Elegan abi bunlar benim şahsi düşüncelerim ne kimseyi yüceltme nede kimseyi küçültme gütmeden içimdekileri yazmak istedim. Son bahsettiğim konu gerçekten üzdü alınmasını beklemeden sadece destek amaçlı bir konu açtım ama umursanmadı neyse sağlık olsun.


    YanıtlaSil
  2. Öncelikle herkese selam,artık daha fazla kargaşa çıkmasın ve bu tatsızlık son bulsun diye takım adına yazıyı ben yazmaya karar verdim.Öncelikle,Volkan abinin mesajı için açıklamak istiyorum.SimRacingTurkey için tek tek kimseye davet olmadı olay sonrası herkesin bir tarafı seçmesi gerekiyordu biz ise SRT tarafını seçtik ve kimseye harici teklifte bulunmadık takım olarak.Site konusunda ise Ozanla ben bir şeyler ekliyoruz.Foruma hiç kimse kimse girmiyor ilk açıldığı zamanlar dışında yorum yapılmamış.Ocağa kadar sitede pasif haldeydi okuldan tatile gelmem ile biraz daha aktifleştirdik o yüzden kimsenin yorum yapmamasının nedeni o olsa gerek.Şimdi de Elegan abinin dediklerine eklemek istediklerimi söylüyorum.Barbaros abi üslup olarak sana ters düşmüş olabilir fakat sen bütün bu durumu takıma mal ederek bizi de TTM'den koparmış oldun.Biz sana abi sen bize kardeşim diyordun buna rağmen bir kelime dahi söylememize izin vermedin.Halbuki bizim ttm'i parçalamak yada ttm'den ayrılmak gibi bir niyetimizde yoktu sadece ts de konuların daha az konuşulması gerektiği dile getirilmişti.Erol abi keşke olayları akışına bırakıp önceden sana bunları söylemeseydi şuanda belki bu problem ortada olmayacaktı.Ayrıca Ozan,Enis ve Ben içinde mesaj atmışsın sonradan haberim oldu fakat benim senle herhangi bir sorunum olmadığını belirtmene rağmen iRacing üzerinden neden sildiğini de anlamış değilim.Ek olarak,foruma her zaman hoşgelirsiniz yazmıştın mailde fakat ilk hesaplarımız devre dışı kalmış.Tasarım olayı için yeni hesap açmak zorunda kaldım.Ayrıca biz SRT adı altında toplandığımızdan beri bizi görmezden geliyormuşsun gibi bir his oluşuyor.Bu yazdıklarımın Barbaros abinin yukarıda yazdığıyla alakası yok sadece konu olarak genel toparlamak ve şu tatsızlığa bir son vermek için yazdım.Ne kadar SRT olarak bu ismi vs. sevmesende resmi yarışlarda Türk takımı olarak yarıştığımızı lütfen unutma.Ayrıca Daytona haberini yazdıktan sonra 2 Türk takımı daha var diye sizi ve Bekir abileri de ekleyerek tebrik etmiştim.Fakat sen bizi de blog yazında görmezden gelmişsin ve takımdakiler yazıyı düzenleyerek kaldırmaya karar verdi.Takımla yada takımdaki kişilerle kavgalı olabilirsin ama biz orada yarışırken Türkiye adı altında yarışıp Türkiyeyi temsil ettiğimizi unutma lütfen.Takımdakiler bundan sonra yarışlarında yaşadığı sorunu PROTEST ile çözerek sonuca ulaştıracak ve hiç bir kişiye temasa geçmeyecek ama kasti olacak şeylerde herkesin özgür iradesi olacağını düşünüyorum.Umarım şu düşmanlık olayına iki taraf olarak son verilir ve herkes rahatlamış olur.
    Mertcan//SimRacingTURKEY

    YanıtlaSil
  3. Mertcan,
    Ilk önce önemli bir noktaya bir aciklik getirelim. Arkamdan yapilan elestirileri anladigim kadariyla Erol abinin bana ilettigini dusunuyorsun, bana birisi sohbetlerinizi citlatti ama bu Erol abin degil!

    Kimlerin, hakkimda neler dedigini veya hakaretlerin karsisinda pasif kalanlari (benim kitabimda buda buyuk bir ayip) hepsini az-cok biliyorum. Sizlerin Erol ile bozustugunuzu,... sizlerle benim aramiz iyicene acildiktan sonra ögrendim ve Erol abin ile iletisime ilk o zaman gectim. Bu durum uzerine onu cok uzgun buldum, onun bu konuda sucu olmadigini biliyorum. Yaw adamin agzi var-dili yok bir defa ve TTM'e gelmesi icin bayag bir ikna etmek zorunda kaldim, neden gelmek istemediginin sebebini senin yazini okuyunca simdi daha iyi anliyorum. Yinede sagolsun beni kirmadi en sonunda yavas yavas aramiza katildi ve gun gectikce arkadasligimiz dahada pekisti. Ne mutlu bana böyle guzel bir insanla arkadasligim var.

    Erol abin her yönden pirlanta gibi adam, sohbetleri 10 numara ve takima cok faydali birisi, anlayacagin sucsuz yere gunahini aldiniz adamin ve en nihayet kendinizi onun gibi iyi birisinden mahrum biraktiniz. Kendi kaybiniz.


    Yaw adam yukaridaki yazimi okudugunda defalarca hemen cekmemi rica etti, bunlar guzel yazilar degil, hepimiz Turkuz...Hem sen blogunda ve forumunda gelecek Turk nesilleri icin bilgi paylasimi yapmiyormusun dedi. Ne kadar hayir, onlar buna dahil degiller dediysemde aklimi karistirmasina yetti ve Erol abine fitne fucurluk gibi asagilayici bir suc atmasaydin, TTM kardeslerimi yarislarinda sikayet etmekle tehdit etmeseydin, Barbaros'un provokatif yazisi karsiliginda kizginlikla cevap yazdigimi, bu utanc bana ait beyler deyip sineme cekerek tabi ki gelin paylasacagim bilgilerden faydalanin diye yazacaktim...timda kaldi artik bunlar.
    Yazdiklarinin karsisinda önumuzdeki pazartesiden itibaren ne blogumuzu, ne de forumumuzu hicbir sekilde, hicbir sebep yuzunden ziyaret veya takip etmeyeceginizi umuyorum.




    Barbaros abine gelince, uslubu sana uymayabilir diyorsun...yukarida bana gönderdigi mailini okudunmu? Yazdigi sanada ters gelmiyorsa diyecek bir laf bulamiyorum Mertcan.

    Seni listemden silmemin tek sebebi Barbaros'a bana hakaret etmesi icin ona verdigin forum hesabin oldu, sen bunu nasil bilerek yaparsin halen anlamis degilim. Hani biz seni abimiz olarak görduk, sen bizi kardeslerin olarak diye yazmissin...bunlarin ustune sana yakisiyormu Barbaros'a bana hakaretler yardirmasinda yardim etmen, ben sana yakistiramiyorum.


    TradingPaints konusunda haksizdim, guzel bir cevap yazdin ve özur dilemekten baska birsey yapamazdim ve benim özur dilememe karsilik ne yerin dibine girmedigimi birakti su cok sevip-saydigin Barbaros abin, ne de piskin piskin cevap yazmami. Sana soruyorum, senin cevabin uzerine özur dilemek yerine kufurmu etseydim...bumu dokundu size??? Hani özur dileme yerine kufur etseydim dahami cok degere binecektim?


    Barbaros yukaridaki mailinde örgutlenmeden bahsediyor, kiskirtmalardan bahsediyor, siz azsiniz - biz kalabaligizdan bahsediyor, senin basin agrirdan bahsediyor, Fatih'in 4-5 replayi var diye santaj yapiyor ve sen halen onun uslubunun sadece bana ters olabileceginden bahsediyorsun. Gercekten sizlere Barbaros'un yazdiklari ters gelmiyormu? Eger gelmiyorsa o zaman ben sizleri hic tanimamisim ve sizlere hicbirsey ögretememisim, bana yaziklar olsun!

    YanıtlaSil
  4. Gelelim su sizin takimdakilerin bundan böyle yarislarinda yasadiklari sorunlardan PROTEST etmelere. Yanlis anlamadim degilmi...yani gerekirse Fatih'i, beni, Erol abini, Volkan abini, Husnu abini, Emir abini, Mustafa abini, Mehmet abini, Tolga abini vs. vs. sikayet etmeye hazirsiniz, hepinize aferim.

    Bakin sizlere burada bir söz veriyorum, bir defa olsun TTM'den herhangi birisine sikayette bulundugunuzu ögrenirsem, bedelini hepinize agir ödetirim!!!



    TS'de konularin daha az konusulmasina erdiniz zaten, probleminizi anlayamiyorum, bakin keyfinize.

    Belki aranizda benim bu durumu fazla buyuttugumu dusunenleriniz vardir. Kac yildir beraberdik degilmi beyler...hergun görustugumuz, takim arkadaslarimizdan hicbirinizin arkanizdan kisiliginizin elestirildigini gördunuzmu, duydunuzmu...Hayir, cunku buna izin vermedim. Kimse 10/10'luk degildir, kimse kimseyi... özellikle kisiligini elestiremez, ya o kisiyi oldugu gibi kabul edersin yada pilini pirtini toplayip gidersin...bunlari yapmayip halen elestirilere devam edersen karsinda beni bulursun, hergun yuzlestigim ve sevdigim hic kimselere laf söyletmem, bu is bu kadar basit benim icin.

    Arkamdan cevirilen dalaverelere girmiyorum bile,...
    Barbaros'un forumumuzda ne yazdigini hatirliyormusun, hani su sildiginiz. Ben yaristayim adam bilmem spor-yemek konusuyor, basimi utuluyor diye...

    Bir defa elestirisi cok yersiz, cok yanlis ve terbiyesizce ukala ukala yazilmisti, herhangi biriniz onu ikaz ettinizmi bu konuda...hayir, onun bahsettigi yarista hepimiz TS'de sohbet odasindaydik...madem yarisin cok cok önemli gecersin yaris odasina ama hayir, hicbiriniz kalkipta yaw Barbaros sen ne yaptiginin farkindamisin dedinizmi...Hayir.
    Ben hicbirinizin elestirilmesine izin vermedim ve sonunda kabak benim basima patladi...bunun ötesi yok. Adamin sahsi problemleri olabilir, hepimizin sahsi problemlerimiz var...bu, acimizi baskasindan cikaracaz anlamina gelmez!



    Lutfen gecelim bunlari artik,...uzuldugum bir Enis vardi. O daha genc, onun bu problemlere karistirilmasini istemedim ama onada hemen lafi yetistirmissiniz cunku bana durduk yere 2 mesaj atti, Hakkini helal etmiyormus...o etmesin, benim hakkim ona yine helal olsun. Enis iyidir, umarim onu kendinize benzetmezsiniz.



    Blogumda herhangi birisinden veya bir takimdan bahsetmek zorunda degilim, heleki Turk takimiyiz diye gecinipte sonrada sikayet etmelerden bahsedenler hic kusura bakmasinlar. Abi deyipte arkamdan bana hakaret edenler, hakaretlerin yaninda sessiz duranlar, hakaretlere destek cikanlar...eger resti cektiysem her biri kusura bakmasinlar.



    3 saat önce yatakta olmam gerekirdi. Sucunuzu Erol abine atmasaydin, birde TTM uyelerini sikayet etmekle tehdit etmeseydin cevap yazmayacaktim bile.

    - Gareziniz benimle, diger arkadaslarima, kardeslerime ilismeyin, ayip! -

    Saygilar,

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Hepinize ;
    Bu olaylarla hiçbir ferdi alakam olmamasına rağmen yinede okuduklarımdan sonra yazma ihtiyacım oldu,

    TTM den dolaylı olarak Elegan abi sayesinde hepinizle tanışma fırsatım oldu. Şu son iki seneme baktığımda iyiki hepinizle tanışmışım ne kadar güzel şeyler öğrenmişim diyorum. İlk daytona 24 yarışına girdiğimde inanılmaz bir zevk almıştım hepinizin sayesinde. Sonuç olarak hepimiz insanız ve yaptiğimiz belli hareketler bir başkasının hoşuna gitmemekte. Ben hoşumuza gidilmeyen olayların üstüne gidilmektense mesafeli durmanın daha erdemli olacağını düşünmekteyim.

    Ama gel gelelimki şimdi mertcan senin yazdıklarını okuyorum :)

    " Türkiyeyi temsil ettiğimizi unutma lütfen.Takımdakiler bundan sonra yarışlarında yaşadığı sorunu PROTEST ile çözerek sonuca ulaştıracak ve hiç bir kişiye temasa geçmeyecek ama kasti olacak şeylerde herkesin özgür iradesi olacağını düşünüyorum."

    Yahu daha geçen hafta yarışlarda Ozan , Barbaros ve Mehmet Ali ve Eren ile karşılaştım. Yarış başında Ozan bana benden önce başarılar diledi , bir dahaki yarışta Mehmet ali başarılar diledi. Mehmet ali ile ile hele son yarışımda ufak bir dikkatsizliğim sonucu ona çarptım ve çok üzgün olduğumu belirttim. Mehmet Ali suçun bende olmadığını söyledi hani şimdi böyle güzel ortamlar var iken bana hiç muhatap olmadan protest edicez ne demek ?
    bana açıklarmısın :)

    Bu biraz yangına körükle gitmeye benziyor.

    ( Mertcan benimde seninle hiçbir sorunum yok olamazda zaten :) yani şimdi herkesi birbirine böyle bir kararda bırakmanın amacı nedir ) :) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Emir,benimde hiç kimseyle herhangi bir sorunum yok.Ben sadece o yazdıklarımı Elegan abinin yukardaki "Barbaros, bu kadar cok replayleri kayit etmenin ve bana yazmanin tek bir amaci vardir, o da sikayet etmek...sendende anca bunu beklerim. Santajla ugrasacagina cak sikayeti." lafına istinadendi.Tabiki en ufacık olur olmadık şeyde böyle bir şey yapmayız şikayet etmeyiz sadece gerektiği durumlarda olacak şeyi söyledim :)

      Sil
    2. Ozaman diyoruzki ufacık bir çarpma anında "senle mi uğraşıcaz dingil misin" bu daha doğru geliyo yani :) ?
      protest e falanda gerek yok o da ona düz gitsin kıvılcımdan sonra olay böyle uzar gider...

      anladığım kadarıyla özgür irade dediğin bu olmakta :)

      Sil
    3. Ha yani yarış bitti daha geçen de aynı odadaydık Barbaros abi beni tebrik etti mutlu olduk olay bitti. Şimdi ben sana çarpsam yarış bu oluyo dünya hali.... Ben senden özür dilemediğimi farz et.... şimdi gelip bana aynı usluplamı girişiceksin ? yoksa mantıklı olan bari özür dileseydin be Emir deyip dokundururdun en çok duygusal olarak... bana mantıklı gelen budur...

      Haksızmıyım :) ?

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Slm herkeze

    Nick´im görünüyomu bilmiyorum ama Bayram ben :D

    Az önce zaman buldum actim PCi, tam o an sagolsun Mehmet abi yazdi whatsappten,TS sifresini yolladi.
    Bende kendi kendime diyorum ya Mehmet abi´in kafasi yine iyi galiba onun verdigi sifre seninkiyle uymuyo, 2 tane degisik sifre : S

    Neyse girdim TSe biraz sohbet etdik, seni sordugumda ögrendim herseyi.
    2-3 ay gelemedim, ortalik dagilmis savas gibi bu ne ya : ).

    Objektif bi sekilde Mehmet abiden konuyu anlatmasini istedim, konu baya büyük oldugundan kafam karisti Blog´da kendim okuyayim dedim.

    Tam olarak malesef anlamis degilim, o bana sunu dedi, yok ben onu demedim sunu dedim gibisinden bisey geciyo su an aklimda.

    Bide senin agzindan kisaca dinlemek isterim tam olarak noldu.

    Sincerly

    Iceman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. La oglum Bayram, sen yasiyormuydun, bu biiiiiiiirrrr :D
      Ikincisi, yukaridakileri okumadinmi...delimisin sen, konuyu anlamaya calisacakmismis. Sana abi nasihati, al patlamis misirini, cak birde Efes gec keyfine bak. Hem bizlerle görusursun, hem Mehmet Ali abinle misler gibi ;)

      Sil
  8. Herkese selam,

    Bu gereksiz tartışmaların herkes tarafından anlaşılması gerektiğinden ,grup adına Elegan abiye cevap olarak değil olanları bize sormayan arkadaşlara da bilgi niteliğinde olsun diye yazıyorum.Bu yazıya yazılan herhangi bir cevapta cevaplanmayacaktır.

    Ben gruba dahil olduktan yaklaşık 1.5 ay sonra tartışma oldu, yeni olduğum için belki bunları yazmakta bana düşmez ama neyse…Barbaros’un grupta çok fazla siyaset,spor sağlık vs. konuşuluyor bundan dolayı rahatsızım gerekirse ayrılacağım tarzı whatsupp grubundaki yazısından sonra başladı.Bir çok arkadaşta bu muhabbetlerin TS’de gereksiz uzadığını destekledi.Bizde -bunu altınız çizerek söylüyorum- Elegan abiyi kırmadan nasıl yaparız diye konuştuk.Açıklıklıkla söylüyorum Elegan abiyi eleştirdik de yalan yok.Ya TS’de konuşalım dedik yada forumda.Bu 1 günlük muhabbetten sonra Elegan Abi’nin TS’de gelen gidene hoşgeldin vs.. filan dememesi;daha doğrusu dememiş bunu Ozan yada Mertcan söyledi ertesi sabah Whatsupp grubunda yazıldı.Bizim konuşulanların Elegan Abiye direk gittiğinin göstergesidir.Biz arkasından iş çevirmedik sadece bu sorunumuzu nasıl gösteririzi tartıştık.Lafı uçuran da yüzde 99.9 Erol’dur.İsteyen istediğini inkar edebilir onada 0.01 lik pay bıraktım.Erol’un Elegan abiye neyi nasıl anlattığını bilmiyoruz.Zaten olaydan sonra Erol hemen gruptan çıktı.Biz Erol’a sen git filan gibi girşeyler demedik.Ama biri Elegan Abiye yazılanları anlatmış diye açık açık yazdık.Giden de belli…

    Barbaros forumdaki o konuyu silmiş galiba şimdi baktım bulamadım keşke silmeseymişte Barbaros’un veya bizlerin “abi seni üzdük kırdıysak kusura bakma” vs.. gibi yazılarımızı herkes görürdü.Sonra Elegan abi belki çok alındı belki hırslandı belki takımı kurduğu için çok dokundu üzüldü neyse o artık kişisel yoruma girmek istemiyorum,ayrılacağını belirtti ister takım adı forum sizin olsun blog bende kalsın vs. filan gibi şeyler söyledi bizde yok hayır biz ayrılıyoruz orayı sen kurdun senindir dedik.Biz tabi hemen zırt diye forumdan silineceğimizi filan düşünmemiştik.Sağolsun 2-3 güne temizledi bizi Elegan abi.Yani biz kutuplaşmak amacıyla hiç bir söz söylemedik.Ayrılma faslı bu kadar beyler…

    Sonrasın blogunda yazdığı “oh yasak yok vs…” filan kısmı ayrı.Sıra ona geldi şimdi.Whatsupp grubunda tartışırken biz bu siyaset spor konularının kısıtlı olmasını söyledik yok “o Yasak bu Yasak “ konuşulmaz demedik!Erol whatsupp grubundayken de bile bunu “yasak” olarak anladığı için Elegan abiye böyle aktarmış belli.Bir türlü birşeyin yasak olmadığını dozunda olması gerektiğini yazdık.Yeri geldiğinde bizimde gündemi konuştuğumuzu hep söyledik. Ama anlamak istemeyene kimsenin yapacak birşeyi yok kimse kusura bakmasın.Elegan abi ayrılırken bizlerle diyaloğa fazla geçmedi ve olayı tartışmadı kesinlikle.Orta yol bulmak gibi bir durumun başına bile gelmedik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonrasında Mertcan’ın tasarımıyla ilgili sıkıntı oldu orda Barbaros’a birileri rahatsız olmuştur tarzında birşeyler yazdı.Barbaros bu durumları daha alttan alabilirmiydi sert cevaplar vermeyedebilirdi artık o işin kişisel boyutu.Herkesin yaşı büyük herkesin tahammül noktası bir yere kadar.İnsan kendisi dinlenilmeyipte başkası tarafından yanlış yargılarla eleştirilse ister istemez agresifleşir.
      Artık olan oldu geçmiş bu kadar…Olayları bizim gözümüzden dinlemeyenler için yazdım daha detaylar var ama gerek yok.Kimsenin kimsenin arkasından birşey çevirdi alavere dalavere kurduğu cart curt bişey yok olay itibariyle “Götü Boklu Oyun”….

      Son cümlelerde sonrası ile ilgili.
      Bu hafta Fatih ile yarışlarda sıkıntı olmuş.Bende replay’i gördüm.Barbaros yarış replaylerini her zaman alıyor Fatihle yarışa girdiği için özel olarak filan alındığı yok.Fatih arkadan vurmuş Barbaros’a bilerek mi bence değil.Sus pus durursan illakli karşı taraf bişey der yabancılara demiyormuyuz.Ama tutupta özür dilemek çok zor değil.Çünkü hatalı belli yani.Virajı kapatamamış Barbaros dış önde dönerken girmiş.Sonrasında da hoş şeyler olmamış.TTM’e yeni katılan arkadaşlar durduk yere lütfen bize düşmanmışız gibi gereksiz psikolojilere girmeyin ne siz bizi tanıyorsunuz ne biz size.Bizim öyle bir şeyimiz yok.Biz de sizi öyle görmüyoruz.Kavga etmek kolay ,doğru üslupla kontak kurmak işte o zor!!!Biri birinden özür dilese ölmez.Sadece Fatih nezdinde konuşmuyorum genel olarak.Emir özür diledi mesela Mehmet Ali’den olması gereken o…Yarın başka birilerine olacak bu.


      Daha da yok o onu replayle bilmem napar cart olur curt olur bu işi geçin.Kimsenin kimseye birşey yapacağı yapma niyeti de yok.Herkes düzgün yarışsın yeter.Kasıtlı birşey olmadığı sürece report olay ile uğraşmayacağız.Onun ona garezi vardırla bu iş yürümez bişey de çıkmaz zaten.Herkes kendi vicdanı kadar rahattır.Son aylarda öğrendiğim en güzel şey…

      Elegan Abi, bu yazılar sürekli de kalabilir bir sure sonra siledebilirsin.Ne kimse niye sildin diyecektir ne de silmedin.Takdir senin…


      Görkem Gür

      Sil
  9. Belli ki ben ne dersem inanmayacaksınız. O yüzden herhangi bir cevap vermiyorum.
    Ama bir sorum var!
    Acaba %0,01 lik ihtimal bu yazılanları, üstüme atılan suçlamaları görüyor mu?
    Yeter artık canımı daha fazla acıtmayın! rica ediyorum!

    YanıtlaSil
  10. Bende yazmayacaktım ama dayanamadım. Arkadaşlar öncelikle olan olmuş . Yeni bir grup kurulmuş. Kimsenin SRT ile bir sıkıntısı yok buna emin olabilirsiniz. Ben iki ekipten de arkadaşlarla DH ten veya başka bir platformdan iletişim kurdum. Kimseyle de problemim yok. Fakat şu konu hakkında emin olabilirsiniz ki ben Elegan abinin ağzında SRT ekibindeki hiçbir arkadaş ile alakalı kötü bir söz veya imada bulunduğunu duymadım ve böyle birşeyi yapacağını da düşünmüyorum .

    Olayın en başında rahatsız olunan konu ile alakalı direk Elegan abi ile iletişime geçilebilirdi diye düşünüyorum. İnsanların kişilikleri farklıdır ve Elegan abi bazı konularda bizlerden daha hassas olabilir. Foruma yazılan şeylere alınmasını da normal karşılıyorum. Belki onu sizlerden daha uzun süre önce tanımamdan kaynaklanıyor olabilir. Grup içinde böyle bir rahatsızlıktan haberim olsaydı , aranızdan bir kişinin Elegan abi ile özel olarak iletişim kurmasını önerirdim.

    Bu saatten sonra da bence kimse kimseye senin grubundaki adam bana böyle yaptı böyle küfür etti muhabbeti yapmaya gerek yok. Ne kadar da bir gruba dahil olsakta herkes kendinen sorumlu. Altı üstü oyun , kaza da olabilir başka birşey de . Fatih o an belki uygun olamadı ve özür dileyemedi bilemiyorum. Barbaros un o sözü söylemesi yanlıştır . Aynı şekilde Fatih in de o şekilde karşılık vermesi yanlıştır.

    Arkadaşlar sanal ortamda bile birbirimize saygılı olamıyorsak gerçekten yazık bizlere.

    YanıtlaSil
  11. Tanıyıp tanımadığım herkese iyi akşamlar. Ben o kazanın bu konulara sebep olmadığını düşünerek ve takımlar, tradingpaints, şahıslar olaylar hiçbirinde olmadığım ve konuyu bilmediğim için sadece kaza hakkında konuşup tekrar herhangi bir yorum yapmayı düşünmüyorum. Öncelikle kazayı çoğu kişi ya duymuştur ya izlemiştir o kadar replay boşuna alınmadığını ümit ediyorum. Viraj girişinde ki iki araba arasında ki yatay mesafe aralığı oldukça açık ve ben iç çizgiden o da dıştan girdi iki aracın virajdaki kmh karşılaştırmasına bakarsanız herhangi bir art niyet olmadığını anlarsınız iki araç içinde diyorum bunu. Fakat olayın patlama noktası ben viraj çıkışına kadar içte kalmak için gaza basmadım sıkıntı çıkmasın diye. Ama Mclaren diyorum ben hiç bi yazımda isim kullanmak istemiyorum kusuruma bakmayın açıkçası sanki time trial atıyormuş gibi viraja tek başına girmiş gibi dıştan girip iç çizgiden virajdan çıkmaya çalıştı. E arkadaş bende duvardan gidemem yani benim öyle bir yeteneğim yok benim senin arabanın üstüne direksiyon kırdığımda yok. Neyse o kazadan çok farklı yorumlar çıkar ben daha başlayalı iracing e 2 ay ya oldu ya olmadı. Önce o kontrolü kaybetti sonra da ben. Ben arabayı kurtarmaya çalışırken konuşamam o sırada. Aracım daha durmadan "DİNGİL" lafını duydum. Yaşınız benden büyük olabilir İracing de benden daha tecrübeli olabilirsin ama sana hiçbirşey bu hakkı vermez ben konuşmadıkça. O 40 küsür yaşında bana bunu diyebiliyorsa ben 23 yaşında cevabını veririm. Ben bugüne kadar ne Barbarosu tanıdım ne yaşını bildim ne başka bişi sizi bile yeni görüyorum çoğunuzu. Benim kaza için konuşmam bu. Bu olayı ben Barbaros kimdir siz daha önce ne için tartıştınız bilmediğim halde kalkıp Sen Fatih'i bilerek benim üstüme saldın gibi bir cümle kurarak zaten bu olay kaza olmaktan çok başka birşey için kullanıldığı ortada. Ben kaza için açıklamamı yaptım gerisi beni ilgilendirmez tek üzüldüğüm nokta ufak bi durum için Elegan Abi ve Erol Abinin canını sıktığımdır. Kendilerinden de tekrar özür dilerim.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Şimdi Sen yazmassan ben yazmıycaktım.
    ve grubumuzdan bağımsız olarak yazıyorum belkide kızacaklardır bana.
    Elegan'ın yazdığı hiç şeye cevap vermiyorum komedi çünkü suya yazı yazmak gibi...
    hemen anlatmadan önce ilgili bölüm Elegan'a özel olarak attığım mesaj tahmin ettiğim üzere çarptırılarak madde madde yazılmış yazdığımın anlam ve içeriği algı ile değiştirilmiş yazan biri olarak ben anlatayım sana
    şimdi yarışta olan daha sonra iratingin ve tecrüben artarsa o viraja iki araba girmez içten veya dıştan önden kim girdi ise o onu bırakır bırakmaz ise sonu böyle olur aslında sorun oda değil olamazda beni tanısaydın bilirdin
    bundan bu olaydan bir yarış önce yine arkamda bir olay yaşandı dedim noluyor. arkamda dediğim hemen ensemde videosu link te
    bir yarış önce olanın videonun linki burada
    https://youtu.be/gFieFm3OP1Q
    bu yaptığın bir yarış önce bunun kabul edilebilirliliği varsa ben iracing i bırakırım sistemi çöpe atarım lakin ben olayın insani yönündeyim
    üstüne bir sonraki yarışta içine girdiğimiz kaza şimdi anlattığımı başkası tarafından değiştirilmeden ben tekrar anlatayım
    ben senin bu takımdan dahil olduğunu bilmiyordum ve bizim kaza gerçekleşti o oldu bu oldu demiyorum demiycem de onlarında videosu var bende istersen iracing üzerinden sana gönderirim arabam devam ediyordu çektim ekrana bakıyorum özür vs yazıyormu diye yok konuşma varmı yok bunlar olmayınca sinirlendim ve kendi yazımda da yazdığı gibi o cümleyi kurdum üstüne küfür işittim iki yarış üst üste bu oluyor onda da art niyet aramadım taa ki ertesi gün hafta sonu bir arkadaşım dediki bana ya oğlum bu adam sana hakaret etmiş dedi bir baktım yine ses etmedim bekliyeyim dedim baktım 12 saat geçmiş o yazı hala orada
    kendi buraya yazdığın yazında da belirtmemişsin.
    asıl olay budur bundan ötürü ben Elegan'a mesaj yazdım
    şimdi tekrar soruyorum
    sen tanımadığın birine nasıl bir klavye başında bir forumda karaktersiz kişiliksiz diye hitap edersin ?
    ben yazarken utanıyorum sen bunları yazarken nasıl gülücükler kurarsın
    bahsettiğim olay budur yarış içi ile alakalı değil çoook yarışlar olucak yoksa bunların olacağı senin o hakaretin 12 saat boyunca bir forumda duruyorsa ben bunda art niyet ararım
    onun için dedim ironi şeklinde örgütlüyormusun diye kaza ile ilgili değil forumunuza yazdığın ile ilgili algıdan sende yanlış yorumlamışssın
    bir daha sakın beni onu şunu bırak böyle birşey yapma
    bu iki yarıştan sonra başka bir yarışta bizim eren isimli arkadaşımızı da o sarı çizgi dışından gelerek yanına geldin çocuk kendini ulan benimde başıma aynı şey gelmesin diye dışarı attı
    lafı fazla uzatmanın herkesinde keyfini kaçırmanın anlamı yok
    bizleri tanımıyosun o yüzden herhangi bir mecra da sakın ola hakaret etme

    şimdi son olarak umarım son olur ve birdaha asla ama asla umarım hakaret duymam ne bana ne başka birine sanıyorum ki mecbur değiliz klavye başından periyodik aralıklarla hakaret duymaya
    Selametle.... verilecek selamımız olanlar ile görüşürüz

    YanıtlaSil
  14. https://youtu.be/gFieFm3OP1Q
    Barbaros abi ama yarış etiği gereği sen fatihin aracının senin aracının yarısnın geçmesine rağmen üstüne kırıyosun o da çarpmamak için içeri giriyo. sonrasında maalum aynı hararetlenme devam etmiş ... Açık söyliyeyim aynı haraket bana yapılsa ben kaçma gereği bile duymam kaza olurdu. Hani mantıken böyle

    YanıtlaSil
  15. Yazımı tam olarak okudun mu bilmiyorum.
    1. o yarısta ki turuncu mclarrnin sen olmadıgını sende biliyorsun bende o olayı Erol abi de izledi Elegan abi de ordaki mesele block attıgı için yana cıktım belki yanlıstır belki doğrudur yaptıgım herkesin block yapmasıyla yavaslayacaksam cok işim var. Ben sana bunu acıklamak zorunda da degilim aslında seni ilgilendiren bir mesele yok. Ayrıca viraj çıkısında adamın bana yaptıgını gördüğün halde bunu öne sürmen tuhaf neyse.
    2. Biz senle kontrol kaybettiğimizde sen durup lafa basladıgında ben savrulmayı bi şekilde engellemeye ugrastım normalde yarısırkende konusmam işimi mesajla hallederim bunu senin bilmemen normal. Ben orda valla kusura bakma bazen oluyor der geçerim belki ama sen hakaret edersen ben niye sana agzımı eyip özür dilerim abimi diyim sen kendı yaptıgını görmezden elip fatih bana küfür etti diyorsun.
    3. Kusura bakma da ister akrabam ol ister arkadaşım ister abim sen bana nasıl davranır nasıl konusursan bende sana aynı sekilde karsılık veririm ha benim büyüklerime herzaman saygım vardır ama onu degiştirmekte senin elinde sonucta. Örnek veriyorum bu saatten sonra olmasını degil temenni ettiğim durum şu sen bana orda kardeşim ne yaptın Allah aşkına diye bir tepki versen haklı olsam veya olmasam bile kusura bakma benim hatam der gecerim ama sende o agız yok.
    4. Emir abi ben ve eren bir yarışta 3 4 tur gittik ardarda erenin fren noktaları bana uymuyor arkadas benim yarış çizgime göre olmuyor diyip adama arkadan girersem o zaman benden uzak gitsin haklıdır. Özeliikle dikkat ettim ondan daha önce fren attıgım yerler oldu. Adamı yok sayıp üstüne çıkmadım. Sen o yabancının videosunu degilde bizim viraj girişini atarsan çok sevinirim. İnternetim sıkıntılı mobilden yazıyorum ondan senden istiyorum.
    5. Ben foruma onu bilerek yazdım hatta benim onu kime yazdıgımda belli değil yani isimde vermedim niye üstüne alındın ki ?
    6. Benim kimseyle alıp veremediğim yok. Kimseyi küçültüp yücelttiğimde yok dediğim gibi kim nerde bana nasıl davranırsa bende öyle davranırım yaklaşım önemli mesele.
    7. Madde madde yazmak daha iyi oluyormuş İyi geceler malum sabah iş var bide burda kafa patlatıyoz aklımı seveyim.

    YanıtlaSil
  16. 8. Unutmuşum sen nasıl tanımadıgın birine oyun içinde mikrofon başında nasıl dingil dersin ?? Yav atkadaş benim bu sacmalıkla ugrasacak valla vaktim yok cocuk kavgası gibi sen bunu dedin ben bunu yaptım. Eger tamam dersen sen ver ts ni iracingden mesaj at bana senin yaptıgın gibi arada klavye olmadan bi konusalım he hakaretsiz küfürsüz tabi gönlün isterse hafi iyi geceler.

    YanıtlaSil
  17. Herkez dusuncelerini az-cok yazdi, yazdirtti diye dusunuyorum. Dusuncelerimizi - fikirlerimizi az-cok efendi bir sekilde dile getirdigimiz icin hepimize tesekkurler.

    Hepimizin hakli oldugumuzu dusundugumuz ve bazi sonuclarda uzuldugumuz ve kizginligimizin oldugunu okudum. Yazilarimizda malesef bircok yanlis aktarmalar, abartmalar, yanlis anlasilmalarinda bulundugunu gördum fakat bunlarin her birine tek tek aciklama yazmaya basladikmi bu isin icinden cikamayiz.
    Yazilanlari defalarca okudum, bazi noktalara deginmek zorundayim.
    Amacimiz, iRacing'de ve internet dedigimiz su koca dunyada 1 avuc insanin rahatca ve huzur icinde yasamalari.



    Barbaros'un, Mertcan'in ve Görkem'in yazdiklari mesajlardaki bizler icin önemli olan noktalara kisaca deginmek istiyorum.
    1- Senin basin agrir, siz azinliktasiniz - biz coguz, 3-4 yaristir takip edip-replay aliyoruz, bir arkadasim dediki, Dingil dedim - Gavat dedi...
    2- Takimdakiler bundan sonra yarislarinda yasadigi sorunu PROTEST ile çözerek sonuca ulastiracak ve hiç bir kisiye temasa geçmeyecek ama kasti olacak seylerde herkesin özgür iradesi olacagini düsünüyorum
    3- Kasitli birsey olmadigi sürece report olay ile ugrasmayacagiz




    Ilk evela suraya bir nokta koymak istiyorum. TTM'de sizleri, yarislarda *her ne olursa olsun* sikayet edelim diyecek, dusunecek kisiye yer yoktur! Bunun sebebi cok basittir,...bizler her bir olayda kötuluk, cirkinlik aramiyoruz. Kötuluk arayan, kasit arayan eninde sonunda gerekirse bunlarida kafasinda yaratip gercekmis gibi hareket eder.


    Ikincisi,...benim neleri, ne kadar bildigimi hicbiriniz bilmiyorsunuz, detaylara girmeye gerek yok. Kimse kalkipta bizler masumuz, melegiz ayaklarina yatmasinlar!


    Yukarida sizlerin yazdiginiz madde olarak siraladigim noktalardan yola cikarak iRacing'de calisan tanidiklarimla irtibata gectim ve sizlerin takim olarak sikayet dosyalarini sisirme, inat olsun/kasit olsun diye topluca veya aranizda birkacinizin sikayete yönelik olan dusuncelerinizi anlattim. 5 yildir iracingdeyim, benim nasil birisi oldugumu iyi bilirler. iRacing camiasinda böyle tehditlere, huzur bozmalara yer yoktur. Grup olarak isimleriniz/hesaplariniz birbirine kenetlendini, bundan böyle edeceginiz her sikayet elden gececek. Yapmak istediginizin korkutmamiydi, guc gösterisimiydi anlayamiyorum fakat hepimiz koca adamlariz, bazilarimiz coluk-cocuk sahibiyiz...ana-okuluna giden 3-5 yasindaki cocuklar gibi hareket edemeyiz!


    Kimse tehdit edilmeyi sevmez. Bu, sizler adina ciddiye alinacak bir uyari. Her biriniz iRacinge buyuk zaman yatirimi haricinde belli bir miktar ekonomi yatirimda yaptiniz, hicbirinizin hesabinizdan banlanmanizi istemem.
    Bundan böyle sikayetlerinizin elden gecmesi sadece Team Turkiye MotorSport uyelerine degil, iRacingdeki her yarisci icin gecerli olacak, lutfen dikkatli olun!


    Sizlerden ricam ne Blogumuzu, ne de Forumumuzu takip etmeyin cunku eninde-sonunda yazilanlar bir sekilde yanlis anlasilacaktir. Halen aranizda sizlere laf tasimak isteyenler olursa tersleyin böylelerini, ortaligi germeye hic gerek yok. Husnu'nun dedigi gibi gulunecek bir durumdayiz, 1 avuc insan dunya dolusu sanal hayatta gecinemiyorlar...saka gibi.

    Zamaninda aranizda bana dolu dolu mesaj yazanlariniz oldu, sonunada lutfen geriye hic cevap yazma diye istekte bulundunuz. Bana dolu dolu yazilan yazilara cevap yazmayi cok istedim fakat...isteginize saygi gösterdim ve hicbirinizi rahatsiz etmedim. Lutfen, benimde sizlerden ricam...her ne olursa olsun benimle irtibata gecmeyin. Blogumuzu, yazilarimi, TTM forumumuzu takip etmeyin!!!

    Bu anlayisiniz icin hepinize simdiden tesekkur ederim.


    Yarina (pazartesi), blogumuzu tazeleyecem, o zamana kadar paylasmak istediginiz, sormak istediginiz, bilmek istediginiz konular var ise buyrun. Artik bu tatsizliklara noktayi koyalim ve herkez kendi yoluna huzur icinde devam etsin.



    Az daha unutuyordum, bu yazilanlarin silinmesini isteyen arkadaslarim oldu, bunu dusundum fakat kalmasindaki önemin buyuk oldugunu dusunuyorum.


    Saygilar,

    YanıtlaSil