8 Şubat 2016 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2016-02-08

EY TTM,
Bir haftamiz daha gecti. Yarislarimiz her turlu zevkliydi, tatli sohbetler ve guzel neseli vakitler gecirdik...tum hersey bir kenara...bizim kacak Bayram yasiyormus  :D

Bu hafta kendi adima Nordschleife'de doya doya FormulaMazda ile yaristim, genelde yarislarim kazasiz-belasiz gecti. iRating'de ise 3000'lere el sallayip 2000'leri kucakliyorum ama önemli degil, yuksek iRating daha cok Road Warriors gibi serilerde gerekli oluyor, bu konudada flamayi genc kardeslerime coktan verdim, artik Sebringdeki dusecegimiz oda kategorisi onlarin ellerine bakar  ;)

Dun aksam harika bir 2K Skippy yarisinada katildim. 15 tur boyunca Yesil Cehennem, göz acip kapayana kadar gecti. Yarisim boyunca bana eslik eden, yarislarimda yardimci olan koclarima tesekkurler. Toplam 31 yariscidan yanilmiyorsam 28'ci baslayip 11'ci bitirdim.



Bu hafta muhtesem haberlerim var beyler, hep derim ya...Hayat cok guzel diye, bu hafta hayatimiz muhtesem ötesi guzel haberlerle dolu  ;)


Emir - Teh World Citizen,
Haftasonuna Fransa'ya kayak kaymaya gitti...Hayat ne guzel yaw   ;)
FormulaMazda'da muhtesem yardiriyor ve simdiden Sebring ön hazirliklarina basladi. Bu arada kasla göz arasi Fatih Sebring'de 1.59'lara dusmustur...Yuru be, kim tutar seni   ;)

Tolga bey'de Sebringlenmis diye tam-tam haberleri geldi, hatta...some say, he is flying through the Sebring in an incredible speed. We only know that he's called "Teh Assasin_2015"  ;)


Erol bey 1 yilina daha girmistir, nice 20'leremi desek, ne desek. Iyiki dogdun kardesim, nice multu ve saglikli yillar dileklerimizle  ;)




Dogum gunu hediyesi olarak Logitech G230'a ne denir...O da iyi gunlerde olsun  ;)




Mucahit, Fanatec v2 sistemini satiliga cikardigi gibi satilmistir ve gözler Bodnar'a hedeflenmistir. Belkide aramizda Bodnarlasacak olan ilk Mucahit olur  ;)


Volkan&Co'yu biliyorsunuz dunyadaki fiyat versus performans olarak en iyi High-End pedalini yaratiyorlar, elleri dert görmesin. MR-1 pedallari hakkinda daha derin bilgi ve Volkan ile iletisime gecmek icin LINK
Simdiden siparislerinizi gecin beyler, yoksa sona kalan - dona kalir derler.
Gecen gun bizlerle sagolsun ilk Logo calismalarinida sundu, en gec Sebring'e kadar bir degisiklik olmazsa aracimizda onurla MR-1 logusunu ekleyerek yardiracaz. Logo hakkinda sizlerinde dusuncelerinizi alalim, ne dersiniz?


Bu arada arkadaslar, MR-1 High-End simulasyon pedallari sayesinde ciddi ciddi yeni bir cagin baslangicina tanik oluyoruz, diyorum ya...Hayat muazzam guzel diye. Bununla beraber Volkan'in Babalar kulubune ful kayitlarina baslanilmistir, su an Babalar kulbunun bekleme salonunda oturup cayini-kahvesini yudumluyor  :D



TTM haberlerimize Volkan bey ile devam ediyoruz...sagolsun HeadTracking konusunda forumumuzda cok guzel bir paylasim sundu. Bircogunuz headtrackingin ne ise yaradigini bilirsiniz ve en taninmis olani TrackiR markasidir fakat temel fiyati 150$+kargo ile baslar. Volkan'in bahsettigi ise cok daha uygun fiyatlara en az bir TrackiR kadar calisan bir sistemdir. Kendine ucuza headtracking sistemi kurmak isteyenleri söyle alalim,...LINK


Fabrikatörumuz Husnu & OSW ikilisindede gelismeler icin LINK
Son paylasima göre bir kablo degisimiyle OSW canlanacak, haydi hayirlisiyla diyoruz veeee...LINK  ;)
Simdi burada sakasini yapiyoruz ama  bu OSW'nin calismasi anlik birsey ve calistigi an piyasadaki en muhtesem direksyon sistemlerinden biri oldugunu unutmamak lazim.


Fatih'de 2 yeni pist almistir, iyi gunlerde olsun kardesim...bol birincilik dileklerimizle. Bu hafta Bathurst'u kacirdin ama Zolder'de acisini feci cikartacaksin. iRacing, ilk basta biraz masrafli olabiliyor, belli bir sayi pistlere ve araclara sahip olduktan sonra geriye zaten pek birsey kalmiyor   ;)



Simdi gelelim Mösyö TK'ya,
Biliyorsunuz ADSL internetiyle yillardir surundum, sehirden cok uzak ve yesil bir cennetin icinde yasiyorum, cok memnunum ama fiber hasretiyle yanip tutusuyoruz iste. En sonunda buda gerceklesecek, kontrati imzaladim, yaz icinde baglanacagini söylediler sonrada gelsin Gbit  ;)
Fiber takildiginda yeter artik, youtube'a baska video-mideo atma diyeceksiniz, youtube...her yarisimiz - her surusumuzle dolacak, he he
Cigabit akarrrrr   ;)




Dun aksam sagolsun Fevzi sohbetlerimize katildi ve bizlerle cok guzel bir haber paylasti. Momentum 4 Life aka Bekir& Co bu yilki Daytona24 yarislarinda 3'cu giden takimla saatlerce kafa kafaya - tampon tampona savas vermislerdi ya...bilin bakalim o kapistiklari arasinda kim varmis...Scott McLaughlin aka asagidaki videoda Volvo'da yarisan yaratik   :D
Hani böyle hikayeler ciddi ciddi torunlara filan anlatilir yaw, he he
iRacing diyorum, baska birsey demiyorum...varmi ötesi  :)




Sihhat, saglik, spor, dogru beslenme vs. vs.
Asagidaki videoyu mutlaka izleyin ve benimsemeniz gereken en önemli noktanin. Böyle saglikli bir sisteme gecis yaptiginizda bunun belli bir sureligine olmadigini,...Saglik, sihhat ve sporlu bir hayat felsefesinin yeni bir hayat baslangici oldugunu anlamanizdir.

Yeni bir haftaya giriyoruz bu gece, aksama gelebilirsem FormulaMazda/Nordschleife akar  ;)




- Ne Mutlu Turkum Diyene -

18 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.
    Erol abi nice senelere.
    Milli pedalımızın logosunu pek beğenmedim yaw :) Sadece MR-1 yazılı bir logo altına da sim pedal yazsa da olur bence ama tercih sizin tabiki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüsnü o deneme logosu zaten yaa çalışıyorum üstünde şuan zaten board u beklerken farklı şeyler ile uğraşıyoruz :D
      Düşünceni değerlendiricem hüsnü :D

      Sil
  2. Ellerine sağlık abi.
    Hep birlikte nice senelere inşallah.
    Doğrusu simracing konusunda bir iğne almaya yüzüm yoktu. Sağolsun eşim gözü kapalı böyle bir hediyeyi aldı. Yakın bir zamanda G230 ile ilgili tecrübelerimi forumda yazacağım.
    Sebring ile ilgili nabız değişimi kendini hissettirmeye başladı. şunun şurasında marta bişey kalmadı. Logo konusunda Hüsnü ile aynı fikirdeyim.
    En kısa zamanda fiberle buluşman dileğiyle. ( youtube serverları korksun senden :) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam yaa :D değiştiricem logoyu ehehehhe :P:P:P
      Not: Deneme logosu zaten çalışmalar sürüyor abi
      Dipnot : Doğum günün kutlu olsun abi :D

      Sil
  3. Nice Mutlu yıllara Erol abi :)

    YanıtlaSil
  4. Herkese teşekkürler. Birlikte nice mutlu yıllara inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Evet sinan ilk i MR-1 senin sözümüz var zaten sana :D Board u bekliyoruz sonra testleri biter bitmez seninkini temin edicez.

    YanıtlaSil
  6. Logo için kafamda bir fikir oluştu . Basit birşey yaptım. :) Fikir geliştirilebilir

    http://i67.tinypic.com/96b1o7.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüsnü tebrik ederim valla güzel fikir üstünee bi düşeyim bakayım bu fikrin

      Sil
  7. http://postimg.org/image/r5ehnuf6t/

    bende şöyle bir şey denedim akşama photoshopta daha detaylı bir çalışma içerisine girişicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu daha iyi gözüküyor.

      Sil
    2. http://postimg.org/image/sc5e1lbbd/
      Buda elde bi karalama bakalım akşama pc nin başına bi geçeyim de

      Sil
  8. Eyvallah arkadaslar,

    Erol,
    Esin cok iyi bir insan ve seni cok seviyor...misler gibi Logitech G230 almis, guzel bir inceleme bekleriz ;)

    Volkan,
    Tum logo calismalarin hosuma gitti, hepsi birbirinden guzel ;)


    Sinan,
    Simdiden iyi gunlerde olsun kardesim, tum High-End aletleri gibi MR-1'lerde ölumluktur. 10 tane kiytirik alip, zirt-pirt bas agrisi yasayacagina, 1 defa al tam al...en guzel uygulamadir.

    Dun aksam gelemedim, kacirdik Nordschleifeyi...neyseki burasi iRacing. Dunya kadar resmi yarislar, lig yarislari ve hosted odalari var ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elegan abi MR-1 de board u beklerken ufak tefek oynamalar denemeler yapıyoruz bazı kısımları tekrar elden geçiriyoruz. Prototip tamam board eksik türkiyeden çözmeye çalışıyorum board u bir yandan onun denemeleri falan tamamen yerli olması için çalışıyoruz. Birde plastiksiz bir sistem yapmaya çalışıyoruz işte :D sadece 2 noktada plastik kullanıyoruz geri kalanın tamamı paslanmaz çelik :D ilk prototip te bir hata yapmışık malzemede siparişlerde onuda değiştiricez aynalı paslanmaz kullanıcaz inci gibi parlıyacak malzeme kendiliğinden :D zaten şuanda parlak ama işlemler sonrası bi zımpara tedavisine girişicez :D komple bitince 4 kademe zımpara çakıcaz bide :D bunların hepsini yok etmek için satılacak ürünlerde aynalı paslanmaz kullanılacak. Gijonları bi boy küçülteceğiz bu akşam onunla beraber burçlarıda elden geçiricez 8 likti onlar tornada tekrar yapılacak 6 lık olarak mafsalda 8 den 6 ya çekilecek. En iyi olması için herşeyi yapıyoruz valla :D dün bi hesap yaptık şuana kadar 750 tl harcama yapmışık ama bu prototip olduğu için bunu göze almıştık değişecek kısımların olacağını tamam dediğimiz zaman söküp tek tek maliyetini çıkartıcaz pedalın. Sipariş üzerine çalışıcaz zaten ilk başlangıçta. Kaç günde teslim ederiz onun hesaplarınıda yapıyoruz bi yandan. Tek sıkıntılı kısım board olayı Türkiye de çözersem olayı maks. 10 günde kargoda. Dsd den olursa 3 haftadır parça bekliyoruz işte bütün hızımızı baltalıcak :D

      Sil
  9. Paylasimlarin icin tesekkurler Volkan,
    MR-1'lerin 10/10'luk High-End pedallari olacagindan gram suphem yok...MR-1'lerin fazlasi var - eksigi yok!

    En guzeli yazdigin gibi herseyi mumkun oldugunca yerli malzemede tutmak. Hem zaman, hemde ekonomiden bayag faydasi olacak, ayriyetten yerli mali olmasininda buyuk gurur ve onuru kacinilmaz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah abi ucuza kaçmadan birşeyler yapalım modundayız bizde o pedalı 300-400 lirayada maal ederdik ama malzemeleri hep kalite seçimlerden yapıyoruz böyle oluncada bize maliyeti artıyor. Fiyatıda çok yukarı çekmek istemiyoruz ulaşılabilir olması açısından dolayı kendi karımızdan feragat ediyoruz. Yan ürünlerin çalışmalarına devam ediyoruz bir yandan. Button box, vites, yeni yan ürümüzde g27 direksiyon adaptörü :D aftermarket simitler takmak için :D bakalım bendeki simit sorunsuz şuan onun üzerinde çalışıyoruz button ve rotart switch eklicez onuda satışa sunabiliriz belkide direk g27 uyumlu olarak.

      Sil
    2. Aaa eklemeyi unuttum şirket adı ve logo üzerinde çalışmalarımıza hız verdik
      Şirketin adı
      HAN&WOLL Sim Racing Equipment
      Buda logomuz
      http://s29.postimg.org/vhiotinlj/464dc285ee138bf1a893914afb0d570a.jpg

      Sil
  10. Harika paylasimlar, muhtesem gelismeler bunlar Volkan,
    Sizlerle ne kadar gurur duysak azdir kardesim, logo cok tatli, sempatik ve yakinlik bir hava yaratiyor :)

    YanıtlaSil