17 Şubat 2016 Çarşamba

Team Turkiye MotorSport 2016-02-17

EY TTM,
Zaman ne cabuk geciyor beyler, saka-maka 10'cu haftaya girdik bile...daha dun yeni yila girmistik. Insan guzel vakit gecirdiginde zaman su gibi akip geciyor demekki...  ;)


Simdi gecelim fasulyenin faydalarina,

Sohbetlerimiz, antremanlarimiz, yarislarimiz...aksamlari bulusup hayirli aksamlar veya hosgeldin diye söze baslamamiz bile tatli eglencenin baslangiclari arkadaslar.

Volkan'in MR-1 pedal seti, kurmayi planladiklari diger yaris ekipmanlari zaten sohbetlerimizden eksilmiyor, sirketlerinide kurdular misler gibi LINK, OSW'ler-Bodnar'lar bir diger guzel sohbet konumuz, son aksamlarimizda Kerem ve Rubens dilimizden dusmuyor, spor-antreman-saglikli bir yasam hicbir zaman benim dilimden dusmez, ic ve dis politikalar ona keza...birde son gunlerde Fevzi'den yedigimiz samarlar  ;)
Aksam 20:00-21:00 civari geliyorum, bir bakmisim saat olmus sabahin 1-2'si.

Hayat cok guzel beyler   ;)

Bu arada TTM araclarimizi yakin zamanda susleyecek yeni logomuz,   ;)




Gecenlerde StarWars'in son filmini izledim Imax sinemasinda...Bu, Imax 3D bir yapittti ve diger normal sinema filimlerine nazaran 3 misli daha pahaliydi aradaki fiyat farkini hissettirdimi Imax diyeceksiniz...Kisa cevap = Evet.
Uzun cevap ise sinemalarda seyrettigim normal 3D filimlere nazaran 3D'si olsun, sesler olsun, göruntu netligi-kalitesi olsun buyuk fark yasatti. Bir daha kolay kolay Imax'dan baska bir sinema sisteminde filim izlemeye gitmem acikcasi. Fakat Imax'in kötu bir yanida var...o da az bulunmasi ve fazla ragbet görmesi...Son StarWars filmi gecen yil cikti ve ortanin-orta yerlerinde oturma yeri bulabilmem subati buldu  :/

Bu Imax sinemalarin 4D'leride var, Isvec'te malesef yok daha...Emir, Italya'da gitmis ve sagolsun bizlere aradaki farki anlatti. 4D'de hissiyata biraz daha yatirim yapilmis mesela Ruzgarli sahnelerde ruzgarin esmesi gibi...tum bunlar cok guzel sonuclar dogurur. Böyle guzel bir zaman diliminde yasamamiza cok sansliyiz diyorum, keyfini cikarin  ;)


Forumumuz son zamanlarda bayag bir aktiflesmeye basladi, her paylasim 10 numara ve ortamimiz cok guzel. Yaris Tanrilarinin kanatlari altinda misler gibi egleniyoruz   ;)


Antremaninizda yardimi dokunmasi acisindan hafif bir takviye tavsiyem var. Maca tozu, bu Peru'da yetisen bir köktur ve icinde cok degisik ve insana yararli dogasal kimyasal bilesimler bulunmaktadir.

Bu Maca tozu, daha cok naturel PWO(PreWorkOut) olarak kullanilir. Tabi ki dogasal bir takviye oldugundan icinde herhangi bir islenilmis maddeye rastlayamazsiniz. Ben ve sevgili esim bunu kullanmaya basladik ve cok memnunuz, gun gectikce beraberce mumkun oldugunca daha bir dogasal besin sistemine geciyoruz.
Bunun ilk fark edeceginiz en buyuk yarari kendinizi cok daha hafif ve enerjik hissetmeniz olacaktir..hayatiniza birde kendinizi yoran istikrarli saglam bir antreman aktivitesi edindinizmi, cok sakin bir mutluluk ve rahatlik dolu bir yasam stiline gecersiniz  ;)

Ilk resim Maca tozu, bir altindaki benim normalde gunluk aksam yemegim (50gr. haslanmis yesil bezelye, 50gr. kirmizi salata, 50gr. 2.5% yagli fulya yogurt, 200gr. haslanmis tavuk, 50gr. haslanmis böbrek fasulyesi, 50gr. haslanmis dari ve 100gr. haslanmis havuc. Toplam 431kalori, 31gr. karb + 9gr yag + 53gr. Protein ve 13gr. Lif )..Diger gunlerde tek degistirdigim proteinimdir yani tavuk yerine degisik balik turleri yerim, onlarda haslanmis olarak.

En alttaki resim ise Goji cilegine ait, bu da doganin kendi harikalarindan biridir. Insan sagligina cok faydali olmakla beraber özellikle cildi genc tutmasiyla taninir yani bayanlarin favorileri arasindadir bu Goji cilegi  ;)
Bayanlardan bahsetmisken, bugun sevgili esimin dogum gunu, aksama gelebilirsem gec saate anca yetisirim.






Son olarak herzamanki gibi guzel bir video paylasimi. Paylasim icin tesekkurler Husnu,...ve ellerine-emegine saglik Barry.



- Ne Mutlu Turkum Diyene -


5 yorum:

  1. Güzel paylaşım abi teşekkürler :) Bu hafta suzuka ile pek aram yok o yüzden şu oval i c ye kadar bi taşıyayim :D
    zevkli geliyo

    YanıtlaSil
  2. Abi ellerine sağlık. Her zamanki gibi harika bilgiler.
    Volkan; logo ve web sitesi tamam olduğu zaman bütün mevcut araç tasarımları güncelleyeceğim. Aramızda firma logosu veya web sitesi adresi ekletmek isteyen arkadaşlarımızın bana isteklerini iletmesini tavsiye ederim. Güncelleme fırsatını kaçırmamış olun.

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Emir,
    Nascar akarrr o zaman ;)

    Eyvallah Erol ve simdiden ellerine-emegine saglik kardesim, herzamanki gibi muhtesem bir tasarim yaratacagina eminim ;)

    Dun kacamak yapamadim, aksama görusuruz :)

    YanıtlaSil
  4. Logo tamam Erol abi istediğin yere ekleyebilirsin :D

    YanıtlaSil