31 Mart 2015 Salı

Team Turkiye MotorSport 2015-03-31

EY TTM,
Sezon 2'nin 2'ci haftasida bitti...tum hafta sohbetler, antreman ve yarislarimiz 10-10'luktu   ;)

Uzun zamandir bekledigimiz 12 saatlik Sebring yarisida gelip gecti, 2 grup katildik, One man enter - One man out olduk. 2'ci odaya dustugumuz halde daha yaris baslamadan bizim grup dahil (Ben, Bayram ve Caner) 6 takim daha kazaya karisarak solugu pitte aldik. Diger grubumuz (Bekir ve Fevzi) yaris basindaki kazadan kurtulup takimimizi gururla toplamda 32 takimdan 9'cu siraya tasidi. Bu, muazzam bir basari, her Endurance yarisi öyle. Bir Endurance yarisini bitirmek bile basli basina bir basaridir, tekrar tebrikler beyler.

Volkan, takimimizdaki modcu olarak tarihe geciyor. Pedal setini guncelledi ve tek kelimeyle misler gibi oldu, simdide sira simit modlamasinda, sagolsun bizlerle resimlerinide paylasiyor ve gerektiginde ayni sekilde mod yapmayi dusunen takim arkadaslarimiza severek yardimci olur, her turlu ellerine ve emegine saglik ve tesekkurler Volkan, bu da son paylastigin resim.


 ****************************************************************************************************************************************************


- Team Turkiye MotorSport 2015 Sezon 2 Hafta 3 Yaris Serilerimiz -


  • Skip Barber Serisi - Philip Island 14 tur
  • Radical Racing Challenge - Oulton Park Circuit Int. w/no chicane 25dk
  • iRacing GT3 Challenge Serisi - Suzuka GP 40dk
  • Nascar iRacing Klas C Serisi (F) - Monza Oval Left 20 tur
  • IndyCar Serisi Oval (F)                - Twin Ring Motegi Oval 50 tur
  • Nascar iRacing Klas B Serisi (F) - Atlanta Motor Speedway 41 tur

Bu haftamizda hepimize bol sanslar,

****************************************************************************************************************************************************

 - 2015 Sezon 2 Team Turkiye MotorSport Yaris Serilerimiz -


Skip Barber Serisi toplam 2493 yariscidan

  • Bayram, 222 Sampiyonluk puaniyla 127'ci
  • Koray, 136 Sampiyonluk puaniyla 424'cu
  • Caner. 118 Sampiyonluk puaniyla 583'cu
  • TK, 106 Sampiyonluk  puaniyla 679'cu

GT3 Challenge Serisi toplam 2056 yariscidan...

  • Fevzi, 144 Sampiyonluk puaniyla 434'cu  
  • Eren, 76 Sampiyonluk puaniyla 1166'ci
  • Caner, 71 Sampiyonluk puaniyla 1231'ci
  • Bayram, 53 Sampiyonluk puaniyla 1504'cu
  • Volkan, 51 Sampiyonluk puaniyla 1538'ci

Radical Racing Challenge Serisi toplam 153 yariscidan
  • Ozan, 126 Sampiyonluk puaniyla 31'ci


- 2015 Sezon 2 Team Turkiye MotorSport TT Serilerimiz -

Skip Barber Serisi toplam 389 yariscidan
  • TK, 164 TT puaniyla 22'ci
  
Radical Racing Challenge Serisi toplam 51 yariscidan
  • Ozan, 86 TT puaniyla 14'cu



 GT3 Challenge Serisi toplam 227 yariscidan...

  • Fevzi, 96 TT puaniyla 36'ci
  • Bayram, 91 Sampiyonluk puaniyla 46'ci
***************************************************************************************************************************************************

Yaza dogru gidiyoruz, hayat cok guzel arkadaslar, sagligimiz yerinde, ac degiliz - acikta degiliz ve tum herseyin ustune kafa dengi guzel bir takimimiz var, beraberce ortak sevgimiz araba ve yarislar konusunda harika zamanlar geciriyoruz   :)

Gelecegin yaris simulasyonlariyla ilgili enteresan bir koncept...


- Ne Mutlu Turkum Diyene -

50 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  2. Elegan abi yazı için teşekkürler .

    Dün diyetise gittim 2 kg vermişim 1.8 yağdan gitti çok güzel oldu düzenli sporun faydaları . Şimdi bir havuz buldum yüzmede çok faydalı oluyor bakalım neler olucak :D

    Akşama gelicekmisiniz skippyde antreman yapalım

    YanıtlaSil
  3. Etvallah Husnu, Enis,

    Enis,
    Bravo kardesim, 2 kilo bu dusuk kilolu halinle vermek hicte kolay bir is degil. Kafana taktigini gercege geciriyorsun, senin sirtin kolay kolay yere gelmez ;)

    Aksama zaman bulursam kesinlikle Skippy'de turlariz ;)

    YanıtlaSil
  4. İnternet problemlerim artarak devam ettiğinden muhtemelen bu sezon çöpe gidecek,yavaşlığa bahane olarak adil kullanım kotasını gösteren bir müşteri hizmetleri temsilcisi vardı,gündüzleri bu özelliğin devre dışı kaldığı gibi saçma sapan birşey söyledi,kopmalarda başladı.Bu sezona devam edebileceğimi sanmıyorum,hazır oyunsuzluğa alışmışken de girmiyorum antremana falan,bahaneyle ders çalışmış oldum :D

    Yarışanlara bol şans

    YanıtlaSil
  5. bu arada bugün Türkiye olarak çoğu ilde en az 3,Eskişehir ise tam 6 saat elektriksiz kaldı.2015 gibi 21.yy'da tüm ülkede aynı anda elektrikler gidebiliyor,süper ötesiyiz :)

    YanıtlaSil
  6. Internet sorunlarina uzuldum Ozan, yinede gecen hafta Radicalde yarisma imkani bulmussun, ona sevindim. TS'den fazla uzak kalma :)

    Elektrik kesilmesine gelince, koca ulkenin böyle bir duruma karsi hazirliksiz olmasi cok garip...

    YanıtlaSil
  7. Dün akşam skippde bi 70 tur falan atmışımdır heralde , 49:300 attım en iyim 46 atan alyan lar varya düzenli olarak 48 in başlarını atmak gerekicek galiba..

    YanıtlaSil
  8. Malesef kötu bir haberim var beyler, iRacing Pc camiasinda 8 yil sonra kapatma karari aldilar. 2016'da iRacing PC ve Mac destegi tamamen kapaniyor, onun yerine maddi acidan daha avantajli olan Mobil'e gecis yapacaklar.

    Simdiye kadar satin alinan parcalar icin geri iadeleri yok fakat benim gibi uyeliklerini yillarca uzatmis olanlara uyelik parasi iade edilebilecek istek uzerine.


    Bu, gercekten cok uzucu bir durum ama malesef ekonomi olmayinca mecburen ruzgarin estigi yönde dogru egilmek gerekiyor.

    http://www.iracing.com/mobile/

    YanıtlaSil
  9. Dedim ne oluyor . İçim titredi yemin ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Aaabi vallahi duman oldum anlık haaaa iyi yedirdiler :) dedim ringde mario cart yaparız artık iphone'da :p

    YanıtlaSil
  11. Vallahi tam mobilinin de ekonomisinin de diye ana avrat dümdüz gidiyordum ki, aşağıda Enis'in yorumunu gördüm oh be dedim :)

    YanıtlaSil
  12. Bende 3 monitörü nasıl bağlıcaz acaba diye düşünmeye başlamıştım :) allahım yarabbim yaa :)

    YanıtlaSil
  13. Bu yilki Nisan 1 sakasi bayag iyiydi, bazilari forumda bir ana-avrat gitmedikleri kalmis, he he

    Bu arada Playstation 4'e cag atlatan bir teknoloji cikarmislar, hemen gidiyorum Ps4 almaya :P
    https://www.youtube.com/watch?v=9bPUaLpNcMY#t=33

    YanıtlaSil
  14. https://www.yahoo.com/autos/see-a-17-year-old-online-nascar-champ-get-his-115183384957.html?soc_src=unv-sh&soc_trk=fb&fb_ref=Default

    Biz de ölmeden önce şöyle bi tur atabilsek keşke :)

    YanıtlaSil
  15. Guzel paylasim Samet,
    Bir ara dedim acaba bu yaziyi benmi yazdim diye, he he

    ***********************************************************************************************************************************
    In 2014, Conti won the NASCAR world title in the highly competitive arena of online racing, becoming the youngest person in its history to do so. iRacing is known as the pinnacle of the sport; not a game like Sony’s GranTurismo and Microsoft’s Forza, but a pure racing simulator, with thousands of drivers from around the world running on tracks and cars as detailed as possible.
    ***********************************************************************************************************************************

    Bu aralar cok mesgulum arkadaslar, benim yoklugumu hissettirmeyin iRacing'e ;)

    YanıtlaSil
  16. Dunku sohbetler icin tesekkurler arkadaslar, herzamanki gibi super eglendik ;)

    Yarislarimiz ise harika ötesiydi, ben Nascar'da yardirirken, Enis'de Skippy serisini haraca bagladi. Daha 2'ci yarisinda 1'ciligi kapti, Helal. T500'un hakkini veriyorsun ;)

    iRacing ve IMSA - International Motor Sports Associaton bundan böyle birlesip iRacing'de yeni bir resmi yaris serisi kurdular. I give you IMSA Sportscar Championship...bu World Sports Car Championship serisinin gitmesi oldu. Kullanilan araclar HPD, Riley, FordGT ve Ruf Spec, yarislar ise 45 dakikadan olusuyor ve 1'e 1 IMSA'nin yaris takvimini takip edecek deniliyor.

    Haber icin...
    http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/imsa-iracing-com-announce-imsa-iracing-com-online-sports-car-championship

    Ve bu yeni seriyi kutlamak icin bu kampanya koduyla "PR-IMSA2015" 3 ayligi 5$'a iRacing'i deneme imkani sunuluyor. Tabii ki bu kampanya yeni uyeler icin gecerli.

    YanıtlaSil
  17. Bilgi için teşekkürler abi. Bende bu haberi dün gördüm. iracing serileri resmileştirerek çok doğru adımlar atıyor diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  18. Ve Main Performance'in pedal videosu, bu pedallar Husnu'nun CST'lerine cok yakindir ve Barry'nin eline AF direksyonu gecmis, birkac haftaya onunda incelemesini yapacak ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=zi-vILPOMrU

    YanıtlaSil
  19. Eyvallah Husnu,
    Bencede dogru adimlar bunlar. MPPC Sim Pedals videosunu izliyorum, gayet guzel pedal seti, isin kötu yani almaya karar verdiginde neyi alacaksin?
    Eskiden ne guzel bir tane aktör vardi piyasada = CST...CST dedinmi akan sular dururdu, simdi ise MPPC, Niels Pedals, HPP, ARC Carbon pedallari vs. vs.

    Hepside birbirinden guzel...Isin sonu paraya bakiyor, gönul isterki özel bir yaris simulasyon odasi kurasin, icinde 4-5 degisik multi ekranli simulatörler...tum High-End pedallari ve direksyon setleri takilmis hazirolda seni bekliyorlar. Bugun canin MPPC/AF kombisimi cekiyor, gec o simulatöre ve yaris, yarin canin Niels/Bodnar kombosumu cekiyor, gec onda yaris ;)

    Bugun Loto cekilisi var, ah ulan bir tutsa... ;)

    YanıtlaSil
  20. Bu olay süper işte, oyun olmaktan öteye geçiyor bir sim ;) gerçek manada bir seri olacaksa corvette de bu çorbada olmalı, aksi takdirde ben tam olarak tatmin olmam bu seriden, hatta madem tam bir seri adı alıyor bence vaktidir artık corvette dp'nin de ;)

    YanıtlaSil
  21. +1 Bekir,
    Eminim IMSA ortaklasmasiyla beraber yeni araclarda cikacak, özellikle bu seri icin...Fingers crossed ;)

    YanıtlaSil
  22. Ulan 0 hata bitirmişim yarışı damalı bayrak çıktı , hayvanoğlu hayvanın biri düzlükte fren yaparak birden önüme kırdı 4x aldık hayvan çok valla ya sinirimi bozdu

    YanıtlaSil
  23. Bekir benim bildiğim kadarı ile Vette DP gelecekti ama helen bir gelişme göremedik.

    Elegan valla dediğin gibi benim CST yi aldığım zamanlar diğer pedal setleri de piyasada olsaydı herhalde hangisini alacağımıza karar veremezdik . Gerçekten hepsi çok güzeller.

    YanıtlaSil
  24. Aynen öyle Husnu,
    Videonun tumunu izledim ve dikkatimi ceken nokta ise Barry'nin birkac defa CST'sini özledigini söylemesiydi, bunu MPPC'yi surdukten sonra bu sistemin kurulusuna özel olan bir histen bahsediyor. Cok sanslisin Husnu, muazzam bir pedal setine sahipsin ;)

    YanıtlaSil
  25. Enis,
    Takma kafani, misler gibi 1'ciligini kapmissin...Alyan bölgesine dogru saglam adimlarla ilerliyorsun ;)

    YanıtlaSil
  26. herkese selamlar elegan abi ellerine sağlık az kaldı bitiyor :D bi kaç sıkıntı cıktı onları hallediyoruz sona dogru fotoları :D
    http://hizliresim.com/nAZmka
    http://hizliresim.com/1YqD4b
    http://hizliresim.com/Lpmg2z

    YanıtlaSil
  27. Eyvallah Volkan,
    Harika bir calisma kardesim, 10 tus ve 2 adet two way toggle tuslari islev olarak fazlasiyla isini görur, bunlarin haricinde bittiginde simitin genel görunusu cok daha bir profesyonelce olacak yani kisacasi daha yarismadan havaya sokacak adami ;)

    YanıtlaSil
  28. Valla abi dün test ettik 2 tanesine veri gitmiyordu 2 way tuşlarda sıkıntı yok biri pit biride nascar ingnation için düşündük plastik simittten sonra g27 nin deri simidi cok daha bi güzel oldu valla

    YanıtlaSil
  29. 2.5 haftada nihayet bir arıza olduğuna kanaat getirip ekip yönlendireceklerini söylediler,ekibin gelmesi ne kadar sürer acaba ? :D

    hesabı Eren'e verdim takılsın diye,Radical - Oulton'da süremediğim için çok üzgünüm :(

    YanıtlaSil
  30. Volkan,
    Eminim kucuk bir bug/ayardir :)

    Ozan,
    Bu nasil bir istir...2,5 hafta cok uzun bir zaman bir internet problemini duzeltmek icin. Ne yapiyor bunlar yaw???

    YanıtlaSil
  31. Abi dün gece 2 de bitirdik artık sistemi olay tamam acayip güzel oldu hersey tam istedigimiz gibi çalışıyor :D artık sıra geldi yerlerde sürünen profili şahlandırmaya :D ovalden baslıyorum düzeltmeye

    YanıtlaSil
  32. aradılar bugün,sistemde veya altyapınızda herhangi bir sorun gözükmemektedir diye,sorun gözükmediğinden dolayı haftasonu full ve hafta içi akşamları hızım 2-3 e düşüyor olsa gerek :)

    şaka gibiler,eve gelen kabloda sorun vardır dedi işin içinden çıktı,kabloda sorun olsa gündüzde yavaş olur,yoğun kullanımın olduğu saatlerde internetim çöküşe geçiyor ama bunun sebebi altyapıya değil kabloya bağlanıyor,ilginç

    YanıtlaSil
  33. Iyi gunlerde olsun Volkan ve bol sanslar ;)

    Ozan,
    Turkiye'de altyapi...Turkiye ve Altyapi...Su 2 kelime ayni cumle icinde nasil kullanilir. Daha dune kadar koca sehirlerimizde deniz sulari sehir icine girmemismiydi? 2 gun yagmur yagar, lagimlar tikanir, neredeyse tum Turkiye'de elektrikler saatlerce kesilir - kimse neyin ne oldugunu bilmez...En rahati elleri havaya kaldirip Allah'a dua etmektir, belki hersey duzelir, armut pis - agzima dus misali,...vs. vs. vs.

    Ozancim, yat kalk dua et evinde simdilik adil kullanim kisitlamasi olmadan elektrik kullanma imkanin var, topallayarakta olsa bir internetin var. Bugunlerin kiymetini iyi bil, yeni yil - geceni aratiyor, Turkiye'mizin hali bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son paragraf herşeyin özeti zaten...

      Sil
    2. Son paragraf herşeyin özeti zaten...

      Sil
  34. edecem artık,BTK aklıma gelmedi de Şikayetvar'ı düşünmüştüm

    dün alabildiğim yüksek hız ;http://www.speedtest.net/my-result/4267680538

    şu anki hızım ; http://www.speedtest.net/my-result/4268244583

    haftasonu full yavaş,hafta içi 01.00 - 16.00 arası hızım normal,resimdeki gibi,sonra görebildiğim maksimum hız 3 mbps oluyor ve bunun sorumlusu kabloymuş !!! :)

    YanıtlaSil
  35. Ozan,
    Aradaki hiz farki buyuk ve ödedigin paranin karsiligini almadigin kesin.

    Bu yasadigin problemin altyapinin zayifligiyla alakali olduguna eminim. Bugun senin baglantini duzelttiklerinde, bir baskasininkini dusurecekler...taa ki o da sikayet edene kadar ve bu bir sure böyle dolambacli bir sekilde devam edecek sonra tekrar sana dönecek. Bunu daha evel Turkiye'nin degisik sehirlerinde yasayan arkadaslarimin yasadiklarini biliyorum. Altyapi temelden degismedikce bu senaryo degismez.

    Bir evelki yazimda son cumlem eksik kalmis...asil kastim suydu "SIMDILIK, Turkiye'mizin hali bu", bu...hep böyle kalacak, böyle devam edecek anlamina gelmiyor!


    Ne zaman ileriye bakmaya baslarsak, ne zaman sadece kendimizi ve sadece ve sadece ailemizi dusunmeyi birakip biraz olsun kolektifte dusunmeye baslarsak, ne zaman hep bana - hep bana demeyi birakirsak, ne zaman dunyamizin sadece oturdugumuz ev, mahalleme ve semtimizden olusmadigi dusuncesini benimsersek, ne zaman birbirimizin dusunce ve inanislarimiza hosgöruyle bakmaya baslarsak, ne zaman en cok ses yapani, en cok bagiranin sadece bos laflarla kafamizi sisrdigini anlayip - böylelerini desteklemeyi birakirsak...Iste o zaman beraberce guzel, adil ve rahat bir hayata dogru ilk adimi atmis oluruz.

    Yalana-dolana hicbir zaman ödun verilmez, bu...ne kadar kucuk olursa olsun fark etmez, Yalan-dolan herzaman yalan-dolandir. Dogrunun zaten ödun verilmesine ihtiyaci olmaz. Bugun yaptigimiz ve yapmadigimiz, verdigimiz kararlar dogrudan dogruya bizleri ve dahada önemlisi cocuklarimizi ve gelecek nesillerimizi etkiler.

    Tekrar kucuk konumuza dönelim, ulkemizde bugun bazi nesnelerin, bazi servilserin memnuniyet saglayacak kadar calismamasi, hep böyle devam edecegi anlamina gelmez. Durustluk ve Özgecillik dogru yola ilk adimdir ve bir toplumun gelecegi icin en önemli temel taslarindan biridir.

    Ilk adimi atmak bireye duser, o yapmiyor, su yapmiyor diye kendimize bahane bulursak toplumsal olarakta herhangi bir degisimi bekleyemeyiz.



    Dunku sohbetler icin tesekkurler arkadaslar, biraz göz gezdirdim ve genel olarak yarislarimiz cok guzel gecmis, hepinize tebrikler.
    Benim birkac gun evvel ufak bir kaza gecirdigimi biliyorsunuz, halen agrilarim var ve bu yuzden icimden pek birsey yapasim gelmiyor, buna malesef cok sevdigim iRacing'de yarismakta dahil. Umudum, 1-2 haftaya agrilarimin gecmesi ve herseyin normale dönusmesi, sonrada beni tutana Helal olsun derim ;)

    Gecenlerde sohbetlerimizde konusmustuk,...2 guzel filim izledim ve sizlerede tavsiye ederim. Escobar: Paradise Lost ve Trash.

    Escobar:Paradise Lost Kolombiyada geciyor, Trash ise Brazilyada ve her 2 filimde insanligin hem en guzel - hemde en kötu yönlerini cok guzel bir sekilde sergiliyorlar.

    Guzel ve etkileyici bir melodi,..."Something to believe in" - Gabriel Shadid
    https://www.youtube.com/watch?v=usGs2kOUVTk

    YanıtlaSil
  36. Geçmiş olsun abi. Hayırdır .Önemli birşey yoktur inşallah

    YanıtlaSil
  37. Eyvallah Husnu,
    Yururken ayagim takildi ve yere dustum, kafa-göz, burun sisti haliyle. En azindan kirik yok ama her hareket edisimde en kucuk, en ince hucrelerim bile sagolsunlar yasadigimi tam anlamiyle hissettiriyorlar bana :)

    YanıtlaSil
  38. Abi büyük geçmiş olsun, acil şifalar :( kazanın nereden geleceği belli olmuyor hakkaten, Allah beterinden saklasın.

    Blancpain Sprint Series canlı yarış var az sonra. Link : https://www.youtube.com/watch?v=vnNxmFEgzxk

    YanıtlaSil
  39. geçmiş olsun

    bugün yine aradım ve iç tesisatı kontrol etmeden birşey yapamayacaklarını söylediler,hız sonuçlarını atmama rağmen hızınızdaki dalgalanma kablodan kaynaklanıyor,altyapı değil diyor hala büyük bir inatla :)

    light yarış serilerinden sıkılanlara BTCC,dün Brands Hatch'te başladı ve güzel yarışlar oldu.Tüm canlı yayınları kaçırıyorum haliyle,haftaya F1 var ne yapacaz bakalım :(


    Race 1 : https://www.youtube.com/watch?v=LerI2jGUGYU
    Race 2 : https://www.youtube.com/watch?v=-FKVrEXQDSs
    Race 3 : https://www.youtube.com/watch?v=TZcTjDJrsWQ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ozan gt3 ün alt odaları gibi valla ehehehhe

      Sil
  40. bu arada Facebook,Twitter ve Youtube'a bir kez daha erişim yasağ geldi Türkiye'de,DNS'ye rağmen giremiyorum Twitter'a

    http://www.medyafaresi.com/haber/YouTube-Facebook-ve-Twittera-erisim-engeli_470331.html

    YanıtlaSil
  41. Eyvallah sagolasin Bekir ve cumlemize amin kardesim, Blancpain paylasimin icin tesekkurler :)

    Eyvallah Ozan sagolasin,
    Hakkini araman en dogal hakkindir, herzaman saygili bir sekilde isini gör, en nihayet hedefine ulasacaksin. BTCC paylasimin icin tesekkurler.

    Medya servislerine yasaklarin gelmesi bana muazzam bir sekilde Anormal geliyor, bu yuzden herhangi birsey yazmiyorum. Eger agzindan guzellikler cikmayacaksa agzini acma demisler Tibetli kardeslerimiz :)

    YanıtlaSil
  42. Eyvallah Selcuk sagol kardesim,
    Su yasaklarla ilgili eklemek istedigim, dunyada herkez izleyebiliyor sadece Turkiye'de yasiyorsan sana yasak konuluyor. Bundan evelde gizli istihbaratlarin konusmalari youtube'a dusmus ve Turkiye'de yasayanlara tekrar yasaklanmisti...yaw bir defa gizli istihbaratin konusmalari youtube'da ne gezer...birde tekrardan tum dunya izliyor ama Turkiye'de yasiyorsan sana yasak konuluyor.

    Eskiden bir kabare vardi Yasaklar diye, o zamanlar durumlarin sacmaliklarina-komikliklerine gulup-gecerdik, bak simdi gercek oldu...

    YanıtlaSil
  43. Elegan abi çok gecmis olsun. Ozan kablo değişimi talep et. İşe yarayabilir. Bendeki bağlantı sorununu bayağı düzeltmişti. Türkiye'nin durumuna değinecek olursak; salt vatandaş olmanın, burada yaşıyor olmanın bizatihi kendisi cezaya dönüşmüş durumda. Hal böyleyken suç-ceza sistemi de anlamını kaybediyor. Teknolojiyi, altyapıyı kim takar; önemli olan saraylar yapılması, yandaşların zengin olması. Durumun en acı tarafıysa insanlarımızın politik/ideolojik dayatmalara göre hareket edip taklitçi bir yapıya bürünmeleridir. Unutmamak gerekir ki akletmeyenin imanı olmaz, akletmeyenin ideolojisi olmaz, akletmeyenin kavramsal düşünmesi mümkün değildir. Beyinsizin imanı taklid, beyinsizin ideolojisi taklid, beyinsizin kavram algısı çarpıktır.

    Demem o ki iRacing çok güzel. Hah şimdi oldu. Saygılar.

    YanıtlaSil
  44. Eyvallah Özgun,
    Bu tartisma bitmez, en guzelini demissin...iRacing cok guzel ;)

    YanıtlaSil
  45. Elegan abi çok çok geçmiş olsun.. Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi..

    Bu aralar fazla vakit ayıramadım iracing'e , geldiğim zamanlarda da tt ' de kimse denk gelmedi neredeyse.
    Bende bu sezon GT3 de yoğunluk verecektim ancak, trafiğe alışmak adına skippy serisi daha yararlı olacak sanırım bana. O yüzden ağırlık skippy de olacak, GT3 de ara ara practice odalarına girip, eğer iyi turlar atarsam yarışa dalacağım :)

    YanıtlaSil
  46. Eyvallah Samet,
    iRacing'de bir yarisci olarak kendini gelistirmek icin Skippy en iyi "ilk" basamak, bence en dogru karari vermissin ve bol sanslar. Skippy'de hizlanmaya basladiginda yarislarinda verilen savaslar, kurulan stratejiler insani yuksek klasmandaki yarislara muazzam bir sekilde hazirliyor ;)

    YanıtlaSil