31 Mart 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-03-31

Ey TTM,
Herzamanki gibi bu haftaki muhabbetlerimiz, antreman ve yarislarimiz muazzam iyi ve zevkli gecti. Zaman ne kadar cabuk geciyor, 10'cu haftaya geldik bile. Havalar isinmaya basladi, kuslar ötuyor, sagligimiz-sihhatimiz yerinde...Hayat cok guzel, ötesi yoktur   ;)


Bu hafta TTM olarak saglam yardirdik...genel olarak hepimizin yarislari muazzam gecti. Önumuzdeki hafta GT3 serisinde Suzuka GP var...favori pistlerimden biridir ve buradada tum hafta saglam antreman, ve TT'lerle yarislarimin guzel gececegine inaniyorum, ayrica bu hafta katilimin birkac gömlek daha yuksek olacaginida simdiden yazayim, stratejilerinizi ona göre hazirlayin.

**************************************************************************************************************************

- Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon1 Hafta 10 Yaris Serilerimiz -

  •     Proto & GT Challenge Serisi  - Suzuka International Racing Course - Grand Prix 45dk
  •     Skip Barber Serisi - Mount Panorama Circuit 10 tur.
  •     iRacing World Sports Car Serisi - Circuit De Spa Franchorchamps Emdurance45dk
  •     GT3 Challenge Serisi - Suzuka International Racing Course - Grand Prix 30dk
  •     Nascar iRacing Serisi (Fix ve Serbest) - Texas Motor Speedway 167 tur
  •     Nascar C-Klas serisi (Fix ve Serbest) - Darlington Raceway 35/70 tur
  •     Nascar B-Klas Serisi (Fix ve Serbest) -  Texas Motor Speedway 45/90 tur

 
- 2014 sezon 1 hafta 10'un en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu Skippy'ye ait, Bildiginiz gibi Skippy hakim olunmasi ciddi ciddi zordur, buna birde Bathurst gibi piskopat bir pisti ekledinmi, buradaki yarislar tadindan yenmez bir hale dönusur.

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu tabii ki 167 turluk Texasdaki Nascar yarisi olur. Buradaki ilk hedef 167 turu tamamlamak, gerisi...gerisi-merisi diye baska birsey yok, yarisi tamamla yeter   ;)

 Simdiden hepimize bol sanslar, Güç ve Kontrol bizlerle olsun...

**************************************************************************************************************************
iRacing haberlerine gelince, bu sezona 3 yeni parca cikacak gibi gibi... BMW Z4, COTA ve Toyota Gen6...simdiden kenara 30$ koyun ve son olarak tekrar bir hatirlatayim sizlere. Bugun 20$ ödeyip 25$'lik alis-veris ve 75$ ödeyip 100$'lik alis-veris kampanyasinin son gunu, kacirmayin bu firsati.

Ve herzamanki gibi guzel bir paylasim, bu hafta benim, Fevzi ve Ozan'in 11 dakikalik Spa antremanlarimizdan guzel bir derleme...This is why we succeed!




- Güç ve Kontrol -

4 yorum:

  1. Yazilarini her zamanki gibi merakla bekliyoruz Elegan abi. Pazartesi ve sali gunleri ilk baktigim yerlerden biri haline geldi blog sayfasi :-). Kendime gelecek olursak, berbat bir haftaydi. Suana kadar gt3 te 4 yaris yaptim ve 4 dnf. Hele son yarisimda, son turda 6. Giderken (sof 3200) ve arkamdaki ile muazzam bir fark varken aracin kontrolunu kaybedip duvara carptim. Haliyle 1 tur geriden bitirmis oldum yarisi. Butun olumsuzluklar beni buldu. Elegan abinin bir onceki yazisinda yaptigi yorumdaki taktigi denemem lazim sanirim :p. Neyse umarim bu sene gecirdigim tek kotu hafta olur. Bu arada bugun minimum bir yaris daha yapacagim spa da, saat 9 da ve halim kalirsa 11 deki yarisa da girip ucundanda olsa puan cikarmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Caner,
    Bugunku yarislarinda bol sanslar ve ayriyetten NEO'dan yeni serileri icin mesaj gelmistir, yarina daha ayrintili bir sekilde NEO serisi hakkinda yazacam. Bende bugun Spa'daki TT'mi duzeltmeyle ugrasacam, bir ihtimal bir Nascar yarisida yaparim...

    Bugun yeni bir P90X sezonuna basladim, Hayat cok guzel ;)

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekkürler abi

    YanıtlaSil