11 Kasım 2012 Pazar

TTM 2012-11-11

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

Hemmen iRacng haberlerine gecelim,...

Lotus49 daha hazir degil, adamlar fizik motoruyla memnun olmadiklari surede sunulmayacak. Lotus49 buyuk ihtimalle bu sezon icinde gelir ama bu sezon ve serisi yalan oldu. Ön siparis etmis olanlara paralari iade edildi ve ön siparis etmis olanlara Lotus49 ciktiginda bedavadam sunulacak   :)

Simvide ve SimXperience logolarini araciniza yapistirin ve 4'cu sezonda en az 10 resmi yarisa katilin, o zaman Stage 1 SimXperience setini kazanma sansina sahip olabiliyorsunuz.


- Logitech G27 kazanmanin yolu... -
  • C-Klas Nascar Fix'de araciniza (Silverado) Logitech logosunu yapistirin ve en az 10 resmi yarisa katilin, otomatikman bir Logitech G27 kazanmaya sansiniz oluyor.
  • C-Klas Nascar Fix yarisinda en az 8 resmi yarisina katilin ve otomatikman bir Logitech G27 kazanma sansina sahip oluyorsunuz.
  • C-Klas Nascar Fix'de kendi divizyonunuzda 1'ci gelen Logitech G27 kazanmis oluyor. Yani toplam 10 Logitech sadece bunda veriliyor (Husnu ve Oguz, bu aslinda tam sizlik...merak etmeyin bende ugrasiyorum, he he he)   ;)


- TTM Haberleri -

  • Buraga yeni Fanatec direksyonu icin iyi gunlerde olsun diyorum ve yarislarda bol sans diliyorum  ;)
  • Dun, Burak, Husnu ve ben HPD Fix'e daldik...3 man enter 2 man out gibi birsey oldu. Bir dahakine patlama sirasi kesin bende yani buradan cikaracagimiz anlam sudur. Ben, Husnu'yle bir daha ayni yarisa girmiyorum   ;)
  • Kerem, F1'de yardiriyor...zamanlari cok iyi ama kesinlikle yatirim yapmasi sart. F1'e biraz daha agirlik verirse cok yakin zamanda 4000+ iRatinge cikar.
  • Efkan ve Kerem, Radical serisinde gayet iyi gidiyorlar...bu seriye zamanim ve saglam bir antremanla bende birkac yarisina katilirim.
  • Bekir, GT'de yardiriyor...en kötu yarisinda bile arti-eksi 0 gidiyor, yakin zamanda onuda 3500-4000+ iRatinglere bekliyoruz.
  • Berke'nin Lotus79 yarislari muhtesem geciyor ve bu sezonda bayag bir yol aldi, su an iRatingi 1700+larda, gelecek haftaya 2000+'lari rahat görur.
  • Berker'in son 2 yarisi malesef bayag kötu gecti ve aslinda su an 4000+larda olmasi gerekirken tekrar 3500'ler civarinda geziniyor. Önumuzdeki haftalarda cok saglam ve guzel yarislar cikartacagindan eminim.
  • Oguz ise GT'de Ayef-Mayef,...Gay-May dinlemiyor, hepsine yardiriyor. Bunun haricinde yakin zamanda Nascar'da C-Klasdaki Silverado yarislarina bekleriz...    ;)

Ve son olarak...


Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Geleneği bozmadık çok şükür. :) Bilginiz olsun son güncellemelerden sonra kuma saplanma eklenmiştir.

    YanıtlaSil
  2. Yaw Husnu, sadece kuma saplanti bugu olsa o da iyi....kuma saplandiktan sonra ustune birde Corvettlerden birini ucurtan bug bu...hani kuma uctun ve bir ihtimal HPD'n halen calisiyor olabilecegi icin isini tamamen bitirmek amaciyla tepesine bir Corvette, he he

    Bu arada dun neredeuse hepimizin yarislari rezalet gecti,...Allah'tan muhabbetler guzeldi ;)

    Yarislarimizda 100+lari birakanmi ararsin, ilk virajda ucanlarimi, son turda gecilenimi...her turlu gaspetlik mevcuttu. Beyler sizlere tavsiyem...

    Temiz olanlar hemen kirlensin, kirli olanlar ise temizlensin yoksa bu gidisle eksi iRating/Safetylere dusecez, benden demesi :)

    YanıtlaSil
  3. Abi söylemeyecektim ama neyse. Aslında patladığım yarışta ben yarışmıyordum işte kanıtı :)

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485141_10151095823105764_2138329664_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/23901_10151095823150764_780931299_n.jpg

    YanıtlaSil
  4. Masallah Husnu, kizimiz cok tatli-cok sirin ve Senna'yi-Mennayi simdiden tokatlarim diyen bakisi var, paylasim icin tesekkurler. Bu resimler superdi ;)

    YanıtlaSil
  5. Lotus 49 simdilik yalan olduguna gore, bu sezon Radical'da Efkan'la Kerem'e katilabilirim. Takima girmek icin cok mu gec? (Mosport bende yok, o yuzden onumuzdeki hafta Zandvoort'la baslayabilirim sezona. Kalan diger butun pistler var.) 10 dolar participation credit'i tamamlayayim bari diyorum...

    YanıtlaSil
  6. Valla Berke abi takımlar seçildiği için şu an değiştirilemiyor. Ama Burak da katılmak istiyordu, foruma yazın belki 1 kişi daha bulup yeni bi takım kurarsınız.

    YanıtlaSil