2 Şubat 2012 Perşembe

TTM 2012-02.02

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler, yarislar ve antremanlar icin tesekkurler   ;)

Bu sezonda Ben, Bekir ve Efkan'in ilk yarislarimiz az cok bekledigimiz gibi gecti,...yani pert olduk, he he he
Sonraki yarislarimiz ise gayet iyiydi...anlayacaginiz 3 verdik, 5 geri aldik   ;)

Dun Ali bizlerle yeni arac dizaynlarini paylasti, Mx5 Cup/Roadster ve Ford GT, daha Mx5'leri deneme firsatim olmadi ama Ford GT'yi denedim ve birkac resim cektim, asagida ekledim, herzamanki gibi cok super bir calisma olmus, ellerine saglik Ali  ;)






Fren balatalarin kizarmasi yeni guncellemeyle geldi, ondanda birkac resimler ekliyorum...bu resimleri ben cekmedim, su LINKTEKI basliktan alintidir ve ufak bir karsilastirma videosu...





***********************************************************************************
Yeni spotter cenebazin teki cikti, he he he  Bence cok iyi olmus, yaris aninda sana her turlu bilgiyi cok iyi bir sekilde veriyor, bazen yarisirken viraj girisinde sana haber verir...sol tarafta yavaslamis veya durmus arac var diyor...halbuki ne yaninda, ne önunde, ne de arkanda hicbir arac yoktur...ama viraji aldigin gibi aniden yolun sol tarafinda kazaya ugramis veya spin atmis bir arac cikiyor. Artik sadece diger yariscilar yaninda olunca degilde, önundede neler olup bittiginden haberdar ediyor seni. Bravo iRacing! Özellikle bu kadar teferruatli bir Spotter bilgisi Endurance yarislarinda önemi bir kat daha artacak.


Bunlarin haricinde, dun sezondaki 2'ci yarisimi yaptim ve 1'ci geldim...1'ci bitirdigimde Spotterin bana söyledikleri beni hem sasirtti hemde kendimi gulmekten tutamadim...burada ne dedigini aciklamayacam, yarisinizi kazandiginizda size guzel bir surpriz olur   ;)

Son olarakta sizleri guzel bir videoyla basbasa birakiyorum, bu videodaki Hans Joachim'in surusu dahil anlatimida tek kelimeyle muthis, malesef youtube direk videosunu cikartamadim ve linkini atiyorum, aksama görusmek uzere   :)

http://www.youtube.com/watch?v=Bto4E5pbKhw

Iyi yarislar,

15 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Sezona hızlı başladınız. Umarım bu şekilde devam eder. Bu sezon kendi divizyonlarımızda 1.likler bekliyorum.
    Kazasız belasız yarışlar :)

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Bu arada yazmayi unuttum, dun gece Corveti denedik, ben+Bekir ve Efkan. Bence Corvet muhtesem olmus, tek kelimeyle super.

    Bu sezonda Corvete gecis yapmam cunku fizik motoru F1'e bayag ters bir arac ama ilerki sezonlarda olabilir :)

    Bir ihtimal Bekir'de hazir sezonun basindayken Corvete gecme ihtimali olabilir, Corvet'de - HPD'den daha iyi gibi...

    Aksama iracingdeyim ;)

    YanıtlaSil
  3. Elegan Abi kusura bakmayın dün gece elektrikler kesildi. Baktım geleceği yok yattım bende.. Sorunlar yakamı bırakmıyor :( Ekran kartımın fanı arızalandı. Dünkü elektrik kesintisinden şüpheleniyorum. Oyunu açtığım zaman bir müddet sonra ısıdan kilitleniyor bilgisayar çok uyuz oldum. Ya eski ekran kartımı takıcam yada buna fan ayarlicam vaziyet kritik yani anlıyacağınız. Eski ekran kartında çok fps sorunu yaşarım :( İki yakam bi araya gelmedi şu direksiyonu aldığımdan beri hep problem hep problem!!!

    YanıtlaSil
  4. sağolasın.. bu Nürburgring videosundaki BMW M3 hangi kasa?? Müthiş gidiyor adam ya valla hasta oldum çok güzel anlatıo bide Alman aksanı süper :)

    YanıtlaSil
  5. E46 GTR olması lazım . Fakat benim anlamadım birşey var. Neden ilk turun sonunda tekrar GP pistine döndü. 2. turda nordschleife tan devam ediyor.

    YanıtlaSil
  6. Gecmis olsun Ali, bu nedir cektiklerin yaw :/
    Dun sen aniden cikinca bizlerde elektrik kesintisinden olabilecegini dusunduk.

    Husnu,
    Ilk turda arabayi ve lastikleri isitiyor, pit cikisinda söyluyor bunu ve dogru kasa E46 :)

    YanıtlaSil
  7. Abi kusuruma bakma dün akşam çağrına cevap veremedim. Sağlam kaptırmıştım TT de . Baktım sonra sende çıkmışsın. Zamanıma bakarsın :)

    YanıtlaSil
  8. Sorun degil, ben seni dustun sandim....skype'da halen gözukuyordun dedim herhalde skype'da bug oldu ve seni hatali olarak online gösteriyor.
    Zamanin bayag saglam ama anlamadigim sana o halde nasil -39 verir :/

    Bu arada Divizyon 2'ye hosgeldin sende ve isi kizistiralim biraz...12 sampiyonluk puaniyla önundeyim, he he ;)

    YanıtlaSil
  9. Abi piste TT de alıştım valla. Bende o -39 olayına uyuz oldum. Neden böyle birşey yaptı anlamış değilim . Fix de sağlam bir yarış yakalarsam bu sefer zorlayacağım. TT deki tempo ile gidersem puanımı biraz daha geliştirebilirim . Bende dün farkettim abi div 2 olduğumu ortalığı kızıştırayım biraz :)

    YanıtlaSil
  10. iRatinglerin cuvallarla dagitim gunleri bu aksam ve yarindir. TT'deki zamanini tutturursan girdigin yarislarda %99 1'cilik senin ;)

    YanıtlaSil
  11. Fren disklerini bir türlü kızartamadım yaw. Bir ayarı mı var acaba, yoksa Corvette'de yok mu kızarma?

    YanıtlaSil
  12. Corvet'de olmasi lazim Efkan, bu da guzel bir videosu ama Corvetin degil

    http://www.youtube.com/watch?v=OqUo5XaVcTk

    YanıtlaSil
  13. Abi geçmiş olsun . Ne olmuş 2 yarışında da kopmuşsun. :(

    YanıtlaSil
  14. Yok yaw 2 yarisimda bayag iyi gecti, yalniz dun benim cömertligim ustumdeydi...fazladan iRatinglerim vardi, onlari biraz dagitayim dedim :P

    YanıtlaSil