19 Şubat 2012 Pazar

TTM 2012-02-19

Ey Forzacilar,

Daytona 2.4 saatlik yaris geldi ve gecti. TTM olarak Efkan'la ben girdik yarisa, ikimizinde yarisi gayet guzel gecti. Yraisimin 2 saat 10 dakikasinda chicanede ufak bir hata yuzunden *tamamen kendi hatam* yoldan cikip yol kenarindaki lastiklere fena carpmam sonucu 12 dakikalik tamir zamanini beklemek zorunda kaldim. Bir ihtimal 40-50 dakikadir pesimdekiyle tampon tampona gitmemizin stresi olabilir, he he

3 veya 4'cu bitirecegim bir yaristi, hasarli halde 14'cu bitirdim. Efkan ise 9'cu bitirdi. Yaristan sonra kisa bir muhabbet ve böyle yarislarin en az ayda bir yapilmasi gerektigi dusuncesindeyiz ikimizde, super eglendik   ;)

Yaris ve muhabbetden sonra sicak bir dush ve uyku, ilac gibi geldi. 2.4 saatlik yaris hele iRacing'de her ne kadar eglenceli gecsede bayag bir yoruyor insani   ;)


Daytona 2.4 saatlik yarisin son kvalifiyesine 200+ kisi katildi, yarisa ise 1100+ yarisci, anlayacaginiz ilgi cok buyuktu!


Son olarakta Forza oyunundan taninan VVV takimindan Alan, Vesaro diye yeni bir kokpiti iRacing'de deneme firsati bulmus ve youtube'da guzel bir videosu var. Isin komik yani, Alan ilk defa iRacing'i deniyor ve daha cok kokpiti anlatacagina iRacing'i dilinden dusuremiyor, he he he



Bugun GP yarisina girmeyi dusunuyorum, birazdan antremana gecerim   ;)

Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. Ciddi ciddi dün yarıştan sonra duşa girdim sonra yatakta bayılmışım yaw, aşırı yorucuydu. Gerçek pilotlar insan değil bence :) Bi daha böyle bi yarış olursa bi kavanoz mesir macunu bitircem yarıştan önce :)

    YanıtlaSil
  2. Efkan,
    24 saatlik yarislari dusunemiyorum bile....4 yarisci degismeli olarak adam basi 6 saat eder :P

    Eyvallah Husnu, bir dahakine bekleriz senide ;)

    YanıtlaSil
  3. Abi bizim cihazlar ile alakalı yengenin yorumu ne oldu acaba :) Merak ettim valla

    YanıtlaSil
  4. Husnu,
    Benim icin en erken sonbahar, aksama gelde konusalim :)

    Efkan,
    Gözunaydin, Thomas'dan email geldi, aksama gel konusalim.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Abi bir iyi bir de kötü haber diye buna denir herhalde :(

    YanıtlaSil