31 Ekim 2016 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2016-11-01

EY TTM,

8'ci haftaya girdik ama önce 7'ci haftayi bir elden gecirelim, ne dersiniz  ;)

Bu hafta ilk LosManyos 24 saatlik yarisimiza katildik ve ne katilma,...TTM'den ful takim daldik - ful takim ciktik. Bu haftaki 24 saatlik LeMans yarisimizda ögrendigimiz bazi noktalar...toplamda 16 takim uyesi yarisa yazilabiliyor fakat bunlardan sadece 7 tanesi yarisabilir, digerleri gercek zamanli izleyip - gerekirse kocluk desteklerinde bulunabilirler  :)


Bu haftaki LeMans yarisimizin guzelliklerinden biri 6 yarisci olmamizdi, bunun haricinde yanilmiyorsam Tolga'ninda ilk 24 saatlik yarisiydi, tebrikler ve gecmis olsun kardesim, böylece Das OSW'ninde gucunu ortaya koymus oldun  ;)

Sonuclara gecmeden önce katilan tum arkadaslarimiza tesekkurler, yarisimiza bol sans dileyen kardeslerime ayrica tesekkurler, hepiniz sagolun. Umudum,... en gec bir dahaki 24 saatlik Endurance yarisimiza Team Türkiye MotorSport takimi olarak hep beraber katilmamizdir. iRacing gibi ciddi sim ögeleri bulunan bir simulasyonda Türkiyemizi gururla temsil etmek gibisi yok arkadaslar. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Sonuc sayfamiz icin LINK
Bu arada yaris odamizdaki toplam 36 HPD takimdan 19'cu geldik, 24 saat sonunda finish cizgisini gecmemiz bile basli basina bir basaridir. Hepinizle gurur duyuyorum, hele hele sohbetlerimiz 10/10/10 alir...hani iRacing camiasindaki en tatli - en eglenceli sohbetler yarismasi olsa gözu kapali 1'cilik bizim yaw, he he he   ;)


Yaris sonuclarimizdan bazi bilgiler...
  • Ilk 24 saat canli yaris yayinimiz, sagolsun Hüseyin sayesinde gerceklesti. Ellerine-emegine ve Kotana tesekkurler kardesim. Izlemek icin LINK
  • En hizli ortalamasi olan yariscimiz Hüseyin D. 90 tur ortalamasinda 3.43.310 gibi muhtesem bir sureye sahiptir, tebrikler.
  • Sag gösterip sol vuran...yani bizleri surusuyle sasirtan yariscimiz Oguz oldu, Hüseyinden sonra en hizli ortalama ve hizli tur suresini atmayi basarmistir ve 55 tur sonunda sadece 5 hata yapmistir, tebrikler.
  • Tolga, Das OSW ile ilk 3 stint yarisini muhtesem bir basariyla bitirmistir, tebrikler.
  • Erol kardesim herzamanki en garantili ve saglam surelerle stintlerini bitirmistir. Erol, Endurance'ye gelince aramizda en usta surucumuz oldugundan garantili surelerin devamli gelecegini biliyoruz, aracimiza gram hasar verdirmeden bitiren tek yariscimizdir.
  • Geldik Binbasimiz Gökhan'a, gurur duydugumuz askeriyemizin zor egitiminden elde ettigi önemli taktikleri LosManyos 24 saatteki yarisina uygulayinca, sonuc Basaridan baska birsey olamazdi, tebrikler Binbasim  ;)
  • Son olarak bendeniz Das TK...benim masaya koyabilecegim sudur. Ilk evela su yarisin basinda arkamdan gelen ve turlar boyunca flash cakan Angutistanliya sinirlenmemem oldu, bu...hicte kolay bir is degildi ama kendimi tuttum. Ikincisi 70 tur sonunda sadece 1 hata yapmisim, banada Efferim, he he  ;)

Team Momentum Endurance kardeslerimin yarislari baslarda patlamis. Gecmis olsun beyler, ve eminim eger kazaya karismis olmasaydiniz ilk 3'te garantiliginiz vardi.


**********************************************************************************************************


Eveeeeeet...sezonun 8'ci haftasina girdik. Hayat cok guzel, kuslar ucusuyor, ceylanlar bahcelerimizden onlar icin sepetlere koydugumuz elmalari yiyorlar, tavsanlar birbirlerini kovaliyorlar vs. vs.

Su an burada bile havalar mevsimine göre cok sicak. Diyorum ya, Hayat cok guzel - keyfini cikarin  ;)

Noel ve yilbasina az kaldi...simdiden yeni yil sözunuzun ne olacagina dair dusunceleriniz varmi? Bu arada bilmeyenler icin yeni yil sözu tamamen kendiniz uzerine kurulu olur yani kalkipta yeni yilda cok para kazanacam, bodnar alacam cart-curt denmez, he he

Yeni yilda kötu aliskanlik olarak gördugunuz noktalar uzerine söz verilir ve bu söz baska kimseye degildir, sadece ve sadece kendinizedir. Kisaca,... sözunuzu tutmadiginizda kendinizi kandirmis olursunuz, baska kimseyi degil!

Sizlere benim bazi yeni yil sözlerimden örnek vereyim.

  • Sigarayi birakmak
  • Daha iyi insan olmak
  • Istikrarli spor yapmak


Gectigimiz Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun bu arada. Cumhuriyetimizin önemi ve anlami Türkiyemizde her gecen gun daha buyuyor.





 **********************************************************************************************************

Son olarak herzamanki gibi saglikli beslenmenize özen gösterin ve istikrarli bir spor hayati kurmadiysaniz kendinize bir an evvel onu yaratin ve misler gibi yasayin diyorum.

Güzel yaşa - Güçlü yaşa





  - Ne Mutlu Türküm Diyene -

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi, 24 saat yarışta zevki yaşatan herkese teşekkürler.
    Nice Cumhuriyet yıllarına.

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi
    Le Mans a katılan ve bu güzel sonucu alan tüm ekibi kutluyorum

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Erol, Huseyin.

    Gelecek 24 saatlik yarisimiz Daytona 24 olacak...az kaldi :)

    YanıtlaSil