10 Ekim 2016 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2016-10-10

EY TTM,

Sezonun 5'ci haftasina giriyoruz bu gece beyler. Tum hafta sohbetlerimiz, antreman ve yarislarimiz hepsi 10/10'luktu, herkeze tesekkurler. Durmak yok...guzel sohbetlere, yaris eglencelerimize devam  ;)

Bu haftamda youtubedaki takim kanalimizda Forza Horizon 3 agirlikli olarak canli yayinlarimizi paylastim...Bu geceden sonra o degisiyor cunku yeni haftamizda Das Skippy De La Nordschleife feci akacak   ;)

Yinede Forza Horizon 3'te özel Showcase yarislarina geldigimde onlarin yaris eglencelerini sizlerle paylasacam. Discoordda paylastigimiz son bilgileri burayada tasiyayim. Xbox One konsolunda "Play anywhere" oyunu satin aldiginda ayni anda toplam 3 kisi o oyunu oynayabiliyor. 2 tanesi konsolda ve 3'cu oyuncuda bilgisayardan. Play anywhere oyunlarinin bir baska avantajida bilgisayar uzeri konsol oyunculariylada oynayabilmen...kisaca Hayat cok guzel, he he

Bu haftasonuna Gears 4'lerdende demetler diyorum, tum oyunu canli yayindan paylasacam...Gears4 Play anywhere oyunudur  ;)

En son dun TTM'den dolu dolu VLN yarislarina yagdik. Kia'dan tut, Mazda MX5 ve GT3'lere kadar uzanmadigimiz arac kalmadi, he he
Sonuclar harika gecti, malesef benim ilk stintten sonra isim cikti ama geri kalan takim cok saglam yardirmis. Hepinize tebrikler arkadaslar.

LeMans 24'e az kaldi, orayada dolu dolu akacagimiza eminim. O yarisimizda tek belli olan HPD ile yarisacagimiz...gerisini discorrt uzeri hallederiz  :)

Erol kardesimden cok saglam paylasimlar var Discoortta, onlarin orada kalmasi önemli. Sadece burayada kucuk not geceyim, Erol style D-Box atesi yakinda dunyayi sararsa hic sasmayin  ;)


Son olarak, sporunuzu ihmal etmeyin, saglikli beslenin ve insani mutlu eden melodilerden birini ve guzel komedi videosu paylasiyorum  :)

En sona en iyisini paylastim...bilin bakalim kim bu yarisanimiz, paylasim icin tesekkurler Kia'ci  ;)







- Ne Mutlu Türküm Diyene -


7 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  2. https://www.youtube.com/watch?v=wAwmr8f3dPw en üst odada nasıl olduysa 2.oldum :) bütün kialar patladı

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. 2:10:06 da biraz bizden bahsetmekte :)

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah beyler,

    Tebrikler Emir, muhtesem bir basari bu kardesim ve 2:10'daki konusulanlar cok gurur verici söylesiler, sagolasin ;)

    YanıtlaSil
  6. 2. oda dan ve mazda dan kimse bahsetmese de 23/10/2016 daki sezonun sonuncu VLN inde Mazda İle iddalıyım :)

    YanıtlaSil
  7. Ben Mazda Mx5'ten bahsettim onun yerine ;)

    YanıtlaSil