4 Ekim 2016 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-10-04

EY TTM,

Sezonun 4'cu haftasina girdik beyler. Buralarda yavas yavas hava serinlemeye, agaclardaki yapraklar sarilasmaya basladi...kisaca yaz - sonbahar her yere imzasini atmaya basladi, arka bahcemizden 2 resim.



Sohbetlerimiz...zaten Team Türkiye MotorSport'u TTM yapan en önemli ve zevkli noktamiz, herzamanki gibi 10/10'luk geciyor. Keyfimiz yerinde, sagligimiz yerinde, hayat misler gibi  ;)

Emir kardesim kendisine harika bir kokpit sistemi kurdu ve hayatindan cok memnun, resimlerini paylastiginda blogumuza eklerim. Mucahit kardesim ise OSW'lesmeden evvelde yapiliydi ama OSW'nin gucu sagolsun adamin kollarini Das PopEye kollarina cevirmis, asagida Mucahit'in OSW'den sonraki hali  ;)




Erol kardesim ise teknoloji garajinda harikalari yaratiyor, yakin zamanda büyük islere el attigi zaman kimse sasirmasin, benden demesi  :)

Nedim'e Bodnar'dan yanlis parca göndermisler...malesef Bodnarin 51-52 direksyon seti degil ama eli kulaginda, eminim bir dahaki siparise yanlislikla 53'u gönderirler...öyle bir durumda Erol'un dedigi gibi her hafta sistematik bir sekilde en düsük fiyatli aygiti siparise gecerim...bakarsin Nedim'inki gibi bizimkide tutar, he he

Hayat cok guzel beyler, keyfini cikartin. Microsoft'un son guzelligi ise "Play anywhere" sistemi yani Xbox konsoluna satin aldigin oyunu baskasiyla bedavadan bilgisayarda paylasabiliyorsun. Bunlardan bir tanesi Forza Horizon 3...asagiya 15 dakika oynadigimi sandigim bir video paylastim emmeee...15 dakika sandigim 1 saatmis neredeyse...Huseyin'in deyimiyle "WTF...???"  :)

Forza Horizon 3, bilgisayarda 3'lu monitör destekli, direksyon destekli ve Arcade oyun olarak 10/10 alir benden. Grafiklerden tut, seslere, icerik ve Online altyapisi manyak ötesi olmus. Benim icin fizik ve ciddi online yarisma konusunda iRacing son noktadir, Arcade olarakta Forza Horizon serileri...ve son olarakta birde Dirt Rally...bu 3'lu fazlasiyla yarissever her insani zevkten 16 köse eder  :)

Ne kadar tekrar etsem azdir...Hayattttt, Das fucking Cooook guzel beyler, bundan iyisi can sagligi  <3

Son bir not geceyim, biliyorsunuz birkac aydir CuharaBitlendik. Kampanyayla aylik 25€ öduyordum, 6 aylik kampanya ay sonuna bitiyor, yeni bir kampanyayla yeni bir operatöre gectim, gelecek ay baslayacak, aylik 19€'ya 1gbit/100mbit veriyorlar zaten AKK, Tu KaKa, Cart - Curt yok, birde 6€ daha ucuz...diyorum ya, yakinda ne olur bizim interneti kullanin diye para ödeyecek olsalar sasirmam  :)

Genelde bir oyun yukleyecegim zaman Steamde 770mbit'e, Uplayde 700mbit'e ciktigimi gördum emmevelakin Microsoft buyuk farkla her 2 sistemide tokat manyagi yapmistir 9 yüz fucking 70MeGabiti gördum yaw...yeminle bir ara bilgisayar tirtladi - patlayacak sandim. Forza Horizon 3'un boyutu 49GB ve 10dk tutmadi yuklemesi  :)





Son olarak, Sporunuzu ihmal etmeyin, saglikli beslenin ve hicbir zaman oyunlardan zevk alamayacak kadar yaslanmayin  ;)

Antreman icin guzellerden 3 tane, Piskopat mod ON...afiyet olsun  :)







- Ne Mutlu Türküm Diyene -


 

8 yorum:

  1. Paylaşımlar efsane abi. Müzikler ile güzel motivasyon yapar cross fit te yardırırım .....
    Abi 100 m.bit 1000 m.bit duydukça bizim burda ağzımız sulanıyor :)
    Bodnarlar ın Michael asıl parçayı ups ile gönderiyor sağolsun :)
    Bu akşam elimde olur kısmetse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bodnar kendisinden birşey almanın ayrıcalık olduğunu gösterdi.
      Artık Elegan abi bodnara bir tık daha yaklaşmıştır :)

      Sil
    2. Erol abi yalan yok bende Bodnar a 1 adım daha yaklaştım :)
      Her nekadar FFB wheel alamayacak olsamda belki ileride orta segment kullanıcılara özel bir 31 FFb Wheel serisi çikarırsa ilk sipariş benden olur :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık. Garajda hergün mutlaka en az bir çivi çakıyorum. Eğer becerebilirsem ciddi ciddi devlet teşviği almaya çalışacağım. Böylece patent almanın önü açılır.

    Yukarıdaki temel reis resminde aklıma geldi, devlet teşviği alırken mülakat yapılırsa kesinlikle "temel reis" dememem lazım. İşin en zor yanı o :)

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah beyler,
    Nedim sayende Bodnarin AKM31 desteginin Forza Horizon 3'e bile gelecegini ögrendim, senle beraber 31FFB'ye bende siparisi gecerim :D

    Erol,
    Insallah öyle olur kardesim, su an Turkiye'de senin gibi aydin, bilgili ve kafasi teknolojiye calisan cok kisi yok, kiymetini iyi bilsinler.

    YanıtlaSil
  5. Akm 31 in kutusunda Hüseyinin Discord Grubumuzu Trollediği Muzlu Tatlının fotoğrafı olacağı kayıt dışı olarak tarafıma bildirildi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdigini okudugumda az daha kahvemi ustume dökuyordum, sagolasin Nedim :D

      Sil