7 Kasım 2016 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2016-11-07

EY TTM,

Sezon 4'un son haftalarindayiz...Yarislarimiz canavar, sohbetlerimiz 10 numara, sagligimiz-sihhatlerimiz yerinde ve Hayat cok cok guzel beyler  ;)

Bu hafta 2 defa daha blogumuzu tazeleyecem. 10 kasim ve 11 kasimda, her 2 tarihinde önemi buyuktur.



Bu haftamizda yariscilarimiz feci yardirmistir. Gökhan, Oguz, Huseyin...gectigimiz haftada bildigimiz iRating milyonerleri olmuslardir, tebrikler arkadaslar, durmak yok...yeni haftamizda dahada ilerleyeceginize eminim  :)


Yilin sonuna yaklasiyoruz, zaman dedigin cok cabuk geciyor...hangi relativity teorsini yasaman fark etmiyor. Tolga'nin oglu Demir gecen gun 1 yasina girdi, nice-mutlu ve saglikli senelere yegenim, Tolga'ya babalar kulubune hosgeldin diyorduk simdi ise adam 1 yasina girmis bile...Zumra'nin dogumunu hatirliyorum...kac yasinda simdi, 5 oldumu Husnu  :)

Benim oglum 25'ine girdi, dogdugu gunu saniyesi saniyesine hatirliyorum, zaman nereye gitti yaw...

Hayatinizin tadini cikartin arkadaslar, sporunuzu istikrarli bir sekilde yapin ve en önemlisi saglikli beslenmeye özen gösterin, erken yaslanmayin!



Bu konuda kisaca önemli 3 noktayada degineyim...

Istikrarli spor yapmak ve saglikli beslenmek insan hayatini uzatiyor, bu ispatlanmistir fakat 100% garantisi yoktur. Cok nadirde olsa saglikli yasayan insanlarda erkenden essekler cennetini boylayabiliyorlar. Vefat edenin hayatini anlatiyorlar, iste istikrarli bir sekilde spor yaparmis, saglikli beslenirmis vs. vs. fakat bir anda gumburtuye gitmis.

Burada anahtar kelime "BIR ANDA"dir.

Istikrarli spor yapmanin, saglikli beslenmenin en buyuk avantaji sana ömrunun sonunda eziyet cektirmez. Yasarsin, yasarsin sonrada sessiz bir sekilde ve eziyet cekmeden vefat edersin. Hastane köselerinde, doktarlarin peslerinde kosarak, dunyanin ilaclarini alarak aciyla-eziyet cekerek vefat etmezsin.

Das Spor...
2'ci noktamiz Mazeretdir...Zamanim yok, yapamiyorum, zor geliyor, cok istiyorum ama olmuyor vs. vs. gibi Mazeretleri saatlerce tartissak...en nihayet gelecegimiz sonuc tum bunlarin sadece bir "Mazeret" olusudur, baska birsey degil. Insan gercektende birseyi istedimi, muhakkak bir yolunu bulup yapar.


Gunde 12-14 saat calisan insanlar taniyorum ve buna ragmen gunluk antremanlarini ihmal etmezler, saglikli ve duzenli beslenmelerinden ödun vermezler. Hicbir sekilde MAZERET kabul edilmez!


Dogru planlama ve istek/azim ile dunyada basaramayacagimiz hicbirsey yoktur, buna saglikli beslenme ve istikrarli spor yapmakta dahildir.



Son önemli nokta ise Saglikli bir Hayat (saglikli beslenme ve istikrarli spor yapma) gecici degildir ve gecici olamaz, bunu benimsemenin önemi buyuktur,... ömrunun geri kalan zamaninin HER GUNUNUN gecirecegin bir hayat stilidir. Bu yuzden saglikli hayat konusundaki planlamani cok iyi dusunerek yapmanbasarinin ilk basamagidir.

************************************************************************************************************


Burada su an lapa lapa kar yagiyor, kisa dogru bir zamanda kendi adima bundan daha guzel bir pazartesi olamaz diye dusunuyorum, hayat ne guzel yaw  :)
Asagidaki resim bahcemizden, kuslarimiz icin hazirladigimiz su banyosu özel bardak...ve Imagine Music'den cok guzel bir melodi..."Yeni Baslangiclar", zevkle dinleyin beyler  ;)





************************************************************************************************************

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina,...
Gelecek sezona bir seriye yatirim yapacam, bu seri buyuk ihtimalle GT3 Fix serisi olacak, son anda herhangi bir degisiklik olmazsa Oguz ve Binbasimizda bana eslik edecek...beraberce bir seride yardirmayi dusunurseniz, GT3 Fix serisi ellerinizden öper  ;)


Son olarak Oguz'un gecen aksamki guzel bir yarisini youtube'a yukleyecektim fakat yanlislikla sadece 3 dakikasini cekmisim, gerisi yok. Bir dahakine canli yayin yaparim, isi garantiye aliriz  ;)

- Kingsglaiv -
Guzel bir filme benziyor, sinemada izlemek lazim...




- Ne Mutlu Türküm Diyene -


2 yorum: