27 Kasım 2016 Pazar

Team Türkiye MotorSport 2016-11-27

EY TTM,
Bu hafta blog yazimizi erken cikartiyorum cunku takimimizda bayag bir gelismeler oldu su son haftalarda  ;)

- Oyun -
Yil 2016 ve cooook uzun yillarin oyuncusu olarak sunu cok rahat diyebilirim. 2016 en muhtesem oyunlarin yili.


Simdiye kadar cok saglam oyunlar cikti oyun camiasina ve her 3-5 yilda bir, muhtesem oyunlarin ayni yil icinde toplandigi yil olur ve her defasinda daha fazla ve daha muhtesem olarak önumuze cikarlar. 2016 yili iste böyle bir yil....Bu yilin muhakkak oynanmasi-sahip olunmasi gereken oyunlardan demetler,

  • Rise Of The TombRaider
  • Forza Horizon 3
  • Gears Of War 4
  • TitanFall 2
  • Battlefield 1
  • Call Of Duty Modern Warfare Remaster
  • Call Of Duty Infinite Warfare (özellikle singel hikayesi)
  • Doom 4
  • FarCry Primal

Yukarida yazdigim oyunlarin singel hikayeleri 10/10'luk desem yeridir, bu yetmezmis gibi birde aralarinda bazilarinin multileride var ve muhtesemdir. Her biri insani yillarca buyuk zevkle eglendirir.


Her birinin singel hikayelerini CuharaBit kanalimizdan izleyebileceksiniz. Su aralar TitanFall 2'nin ilk 2 bölumu hazir...TitanFall 2 bittimi siradaki oyunlara gececem, iyi izlemeler  ;)

LINK 1
LINK 2




Simdi gelelim saglam ve guclu bir vucuda sahip olmaya. Bu konuda neredeyse yuzlerce sayfa yazmisimdir...yeter artik degilmi  ;)
Aklinizda yer almasi en önemli noktayi "tekrar" paylasacam. O kadar yuzlerce sayfa paylasimimdan aklinizda kalmasi en önemli bilgi....Saglam ve guclu bir vucut 60% dogru beslenme, 30% dogru yasama (uyku, dinlenme, stress yok) ve 10% dogru antremandan gecer, ötesi yoktur, bunun önemini benimseyin yeter.


****************************************************************************************************

- Das WTF KaraBulutlar -

Son zamanlarda Huseyin kardesimin dedigi gibi basimizda kara bulutlar esiyor sanki...o dereceki arkadaslarimizin OSW'leri teklemeye, cep telefonlar yerlere dusmeye, elektrikler durduk yere kesilmeye basladilar. Nooooooluyoruuuuzzz laaaaaayyyn diyecek duruma geldik   :P

Her iste bir hayir vardir derler ya...bana sorarsaniz kim dediyse yanlis der. Bildigin OSW bozulmaz arkadas, titiz kullanan biri cep telefonunu dusurmez, gitmeyen elektrikler bir anda gitmez, bunda var bir bit yenigi...Hanginiz temizsiniz ulan dogru söyleyin, he he

Bu aralar dikkatli olun beyler. Buradan yola cikarak,. aramizda Bodnarin meshur direksyonunu satin alacaklar var, simdiden iyi gunlerde olsun diyorum ve her birinizden ince elenmis tonla inceleme videolari ve yazilari bekliyoruz  ;)

Bodnar'i almisken tam alin, yani en dusuk 53...hatta 54 bilem gider, hani olmusken tam olsun derseniz. O kadar bayilacaksiniz, Das Beast olsun  ;)

iRacingde yeni sezon listesi aciklandi LINK

Ve guzel bir haberimzde var...Binbasimiz Gökhan sistemini tamamladi ve sagolsun bizlerle muhtesem resimler paylasmis, ben aralarindaki tumuyle en guzel olanini buraya paylasiyorum. Tekrar iyi gunlerde olsun, sistemin canavar ve bol birincilikler dileklerimizle, saka bir yana bu sisteme birde Das Bodnar yakisir   ;)



****************************************************************************************************


Ve herzamanki gibi son olarak Bodnara yakisir bir dash  ;)







- Ne Mutlu Türküm Diyene -



4 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınız çok hoş kendi bloguma da beklerim. Selamlar...

    https://thepsychologyturkey.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler,
      Blogunuza baktim, cok guzel ve profesyonelce hazirlanmis, kesinlikle takip edecem.

      Sil