7 Aralık 2016 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2016-12-08

ET TTM,

2016'nin son sezonunu bitirdik, 13'cu haftanin ortasindayiz ve guzel sohbetlerle beraber harika yaris-surus zevklerimizi surduruyoruz iracingde  ;)

13 aralikta 2017'nin ilk sezonuna basliyoruz, simdiden tum takima bol sanslar.

2017 sezon 1 guncelleme icerigi icin TIKLA
Bu sezonda herhangi bir satisin sunulmamasi galiba bir ilk. Dolu dolu guncellemeler sunulmus tekrardan, grafik duzenlemelerinden tut, replaylerdeki seslerinde bundan böyle kayit edilmesine kadar, hatta fizik motoru ve telemetriye ciddi anlamda duzenlemeler yapilmis.

En nihayet, her zamanki gibi bos durmamislar, tesekkurler iRacing. Bu arada sezonluk 10$'imizida hesabimiza yatirmislar, Cha-Ching  :)


 
Gelecek sezona kalmadan yeni bir TT serisi gelecek, tam olarak ne ile alakali oldugunu zamani geldiginde video paylasimi sunacaklar. Bunun haricinde hepimize yeni sezonda Bol sanslar, bol yarislar diliyorum.



Gelelim Dazz Bodnar'a...
Takimimizdan Mucahit, Black Friday kampanyasini kullandi ve 53luk 20.5nM gucundeki direksyon setini satin aldi. Tekrar iyi gunlerde olsun kardesim, senin adina cok sevindik, en iyisini yaptin.

Sahsi dusuncem...Direksyon piyasasinda kalite olsun, FFB hissiyati olsun, Bodnar direksyon sistemleri en iyisi, ötesi yok...Bildigin, Direksyon setlerin Rolce Roycesi!
Isteyen - istedigi kadar OSW desin, Simucube-Cart-Curt desin, hepsi fasa fuse. Hersey paraya bakiyor, bugun Bodnar almam diyen adama loto tutsa baliklama Bodnarin en guclu aletini cakar, bu is bu kadar basit   ;)

Bununla beraber hicbir sekilde OSW, Simucube ve buna benzer baska DIY sistemlerin degerini kucumsemiyorum, asagilamiyorum. Onlar bu guzel yarisci piyasasinda olmasalar, Bodnarin eline kalirdik, iste o zamanda su Black Friday'deki gibi guzel kampanyalari hayalimizde bile göremezdik  ;)

Bir suredir Fanatec'inde DD direksyon sistemleri uzerinde calistigi söylentilerini biliyoruz, onlarda bu piyasaya el atarlarsa cillop olur. Fanatec'i pek tutmadigimi bircogunuz bilirsiniz. Problem hicbir zaman tasarimlari degildi, herzamanki oldugu gibi direksyon sistemleri, pedal, vitesleri, simitlerinin tasarimlari 10/10'luktur...ama iste Fanatec'i övmemde burada biter.

Sahsi dusuncemle...Fanatec dedinmi Kalite aramayacaksin cunku bozulmayan aletleri yok gibi birsey. Daha gecen gun 2 kisinin CSW v2'leri bozulmus...tamir ediliyormu, evet, garanti kapsamindaysa tabii ki yapacaklar ama amac satin aldigin mala tamir ettireceksin gözuyle bakilmaz, please Nigga!!!

Umarim Efkan'in Fanatec'e girisiyle cikaracaklari aletlerde "Kalite" yukselir cunku insanin adi cikacagina cani ciksin derler ya...su an Fanatec dedinmi kalite yönunden ismi yerlerde geziyor, bu bir gercek.

Konumuza geri dönelim...
Ben nedense bu Bodnar kampanyasini kacirdim, aklima edeyim...neyse. Black Friday'deki fiyat cok cok iyi, bir daha böyle dusuk bir fiyat kampanyasi yapacaklarini pek sanmiyorum, bu yuzden aramizda bu kampanyadan faydalanmis arkadaslara tavsiyem...Hic dusunmeyin, alin. Baskasinin koduyla cooook dolayli yollardan benim satin alma imkanim olabilir...(Bu konuda Kaan kardesime cok cok tesekkurler), o sekilde yapabilirim fakat bu yol bana uymuyor, cok dusundum ve kararim kesin.

Isin zevkine baktigimda,... bu hobime harcadigim zamana baktigimda su anki 54'lugun normal fiyati olan 3800€ bile gayet uygun bir fiyat bence.


Mucahit, son haftalarda fena usuttugunden (tekrar gecmis olsun, acil sifalar dileklerimizle) Bodnar incelemesi biraz gecikecek, onun haricinde discoortdan anlattiklarindan Bodnar direksyonundan cok memnun oldugunu her zaman anlatiyor. Sagolsun bizlerle cok guzel resimler paylasti...dilinizi isirmayin...dikkat  ;)






Dikkatinizi cektimi, özellikle elektrik kutusunun ustundeki "Barbiler" yoksa "Kinder Cokoletlermi"...en nihayet Bodnar sistemine guzel yakismis  ;)

***************************************************************************************************

Guzel haberlerimizle devam ediyoruz,...
Burak kardesimiz evlendi, Allah mesut etsin. Onunla ilk Xbox-Live'da tanismistik ve bu...yillar evveldi, Online camiasinda eski arkadaslarimdan biridir. Hayatta buyuk basari ve mutluluklar dileklerimizle diyorum  ;)

Emir kardesim geri gelmistir, 2017 nisan 1'de Nordschleife yarislari basliyor, simdiden bol sanslar ve beline kuvvet diyoruz  ;)



Efkan kardesimizde bildiginiz gibi Dazz Alamanyalarda geziyor-tozuyor...Simracingexperienceler senin - D-Boxlar benim, OSW'ler senin - Bodnarlar benim diyerek, Eh iste, zorda olsa gununu gun etmeye calisiyor, Yaris Tanrilari yardimcin ossun yegenim   ;)

Dazz Fatih kardesimiz 2017 olmadan cooook sacma sapan bir sekilde internetine kavustu ama kavustu. Bu sayede bizlerde ona kavustuk discoortumuzda. Haydi hep beraber oynayalim...LINK
Dusunebiliyormusunuz, adam koskoca Istanbul'da yasiyor...ve internet sahibi olamadigin yerler var. Hani baska bir ulke, baska bir sehir,... insanlar Götuyle guler böyle bir duruma.

Bir zincir anca en zayif halkasi kadar gucludur!


GT Huseyin'in Armut tasimaciligini kacirmayin...kosumu yaparken buyuk zevkle izliyorum. Truck simulatörunu belki surmem ama izlemesi buyuk zevk, ellerine-emegine saglik kardesim  ;)





Son haftalarda yeni bir sampuan denedim ve kesinlikle ciddi bir sekilde "Spor" yapan arkadaslarima tavsiye ederim. Ben bunu Isvec urunu saniyordum ama Ingilizmis, olsun...helal adamlara muazzam kaliteli bir sampuan cikarmislar, tumu tamamen dogasal nesnelerden olusuyor, biraz pahalidir ama hergun dush alan birisi olarak bana bile 1 ay cok rahat yetiyor, kesinlikle tavsiye ederim. Dove'mis, Wella'mis, Head&Shouldermis, Cartmis-Curtmus...bunun yaninda hepsi hikaye.



Konu spordan acilmisken, kurek cekme aletimi satin aldigimdan beri 500km sinirina bayag yaklastim, Noel'den önce gecmis olurum, bir dahaki blog yazimizda ince ayrintilarla beraber resim paylasacam  ;)

Gecen Blog yazimizda bir arkadasimizin yazisi ve kendi blogu dikkatimi cekti. Psikoloji uzerine cok bilgili yazilari ve paylasimlari var, buna cocuk psikolojiside dahil...tum bu guzelliklerden yararlanin, okuyun - bilgilenin. Bilmemek ayip degil - ögrenmemek ayip  ;)

LINK

Son olarakta herzamanki gibi guzel bir video paylasimi...Hayat, zevk almasini bilene cok guzeldir, birde deliye   ;)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -




3 yorum: