7 Eylül 2016 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2016-09-07

EY TTM,

Bir sezonu daha bitirdik. Tum sezon adina guzel sohbetlerimiz, antreman ve yaris eglencelerimiz icin tesekkurler arkadaslar. Yeni sezona - Yeni umutlar, Yeni Hedeflerle haziriz diyorum  ;)

iRacing dun guncellendi ve en buyuk yenilik Le Mans'in gelisi oldu, tabii ki birkac gune aciklayacaklari surpriz haric,,,bakalim o kümesin altindan ne cikacak, he he

Diger guncellemeler ise genelde grafik duzenlemeleri ve iRacing'i daha sabit bir sistem yapmadan olusuyor. Neredeyse tum araclarin surus, benzin gideri, hasar modellemesi, FFB ve hissiyatlerine tekrar - tekrar el atilmis ve bir nebze daha gercege yakinlastirilmistir, pistler ona keza.

Bu sezondaki guncelleme tahminimce firtinadan önceki durgunluk, asil buyuk bombalar önumuzdeki yil patlatilacak. Kendinizi simdiden iRacing'de Yaris Cennetine hazirlayin  :)


iRacingdeki yillarin verdigi tecrubeyle guncellemenin acilmasina yakin bekleme moduna gectim ve sistem acildigi gibi guncellemeyi yukledim. Toplam 1.7GB'in yuklemesi 40 saniye surmedi, so far so good...Das CuharaBit akarrr emmevelakin mictigiminin "Install"'u neredeyse 10 dakika surdu, Install kendini 2'de 1 iptal etti, özellikle Nascar araclarinda...neyse, en sonunda Le Mans'i HPD ile deneme imkanim oldu ve adamlar yapmislar. iRacing, tekrar iRacing farkini koymus.

Le Mans'i yillardir diger oyunlarda oynadim ve malesef en zevksiz pistlerden biriydi benim icin, her yer dumduz, ne engebe var - ne egilim, ne cukur, ne de puruz...kisacasi dumduz beton bir cöl. Ama iRacing'de öyle degil, bu nasil heyecanli bir pisttir arkadas, virajlarda korkudan nabzimin yukseldigini resmen hissediyorum.

iRacing sayesinde gercek Le Mans'da yarisan yariscilara saygim artti...Le Mans, zorluk, uzunluk ve teknik acidan bir Nordschleife degil ama cok saglam 2'ciligi hak ediyor. Özellikle buradaki yarislarin sadece hizli sürüsle degil ama saglam bir strateji ve büyük bir soguk kanlilik kazanilacagina eminim.



*******************************************************************************************************

TTM Haberlerimizden...
  • El Bodnar yakinda Hüsnü'nün ellerinden öpecek gibi, buraya yaziyorum sonradan surpriz olmasin. Simdiden iyi gunlerde olsun kardesim. Izindeyim, yakinda gaza gelip bende bir Bodnar siparisi cakarsam sasirmayin  ;)
  • Emir kardesim sonunda TTM yolunu bulmustur ve cok saglam bir kokpit kurma hazirliklarinda, buna OSW ve Fanatec V3 pedallarida dahil. Kisaca Höööyyt iRacingciler savrulun Das Emir geliyor diyorum  ;)
  • Fatih...ne desemki, bulundugun durum hakkinda agzimi acsam güzel seyler cikmayacak, bu yüzden seni hepimiz cok özledik deyip noktaliyorum. Kendine iyi bak, kulaklarini her aksam cinlatiyoruz bilesin  :)
  • Uzun zamandir görusemedigim ve cok sevdigim kardesim Erdem TTM ve iRacing'e geri gelmistir, ona buradanda TTM kümesimize hosgeldin diyorum   ;)
  • Yeni sezona Nedim ve Recep kardeslerimde TTM adina iRacingde feci yardiracaklar, simdiden sizlerle özellikle uzun yarislarda beraberce omuz omuza yarismaya sabirsizlaniyorum beyler  :)
  • Mucahit, bu sezonda yeni OSW sistemiyle muhtesemleri yaratacak, sky is the limit yaw  ;)
  • Huseyin kardesimde 3'lu monitörlendi, artik virajlara 3'lu - 5'li girelim uleeeyn diyen havasi var. Bu sezonda Huseyin 5000+ iRating olur, Nissan'in kaybi - TTM'in kazanci oldu, ötesi yok  ;)
  • Erol kardesim ise bu sezonda saglam yarislara odaklanacak, iRating 4000+'ya garanti gözuyle bakiyorum, bu hedeflerimiz haricinde HPD tasarimimiz Erol'un ellerinden öper  :)
Duzenleme: HPD coktan Erol'un ellerini öpmus haberimiz yok, cok tesekkurler Erol, herzamanki 10/10/10'luk tasarim kardesim  ;)




Sezon sonu10$'ciklarimizi aldik, tesekkurler iRacing.




Geriye ne kaldi,...Hmmmm, evet Sporunuzu ihmal etmeyin ve özellikle saglikli beslenin. Saglikli beslenme ve Spor hakkinda uzun uzadiya bir yazi hazirliyorum...yayinlamam en erken birkac haftami alir...so bare with me.


Son olarakta herzamanki gibi guzel bir paylasim,...This Is Spar pardon...iRaaaaaciiiing  :)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -




6 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. Eve dönüş yolunda ilaç gibi geldi.

    YanıtlaSil
  2. Abi ellerine sağlık. Eve dönüş yolunda ilaç gibi geldi.

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi
    Osw satılırsa adresimiz belli
    . Bakalım 2-3 kişi sordu . İracing forumlarına koyarsam daha hızlı satabilirim
    Fakat şunu belirtmek istiyorum. Osw den gerçekten memnunum . Herhangi bir sıkıntım yok . Çok memnunum .Yani cihaz satılmazsa da benim için birşey farketmeyecek
    Tatildeyim le mans çıktı çatlıyorum valla

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah beyler,
    iRacingdeki tripod lazerlerle taranan Le Mans 10/10'luk olmus Husnu, tatilden geldiginde beraberce yardiririz, sana iyi tatiller kardesim ;)

    YanıtlaSil
  5. Eline sağlık abi. iracing teki rookie sezonumda bende sizlerle yarışmaya can atıyorum.
    Kısa zamanda form tutup setup çalışmalarına başlayasım var.
    He bu arada 10 senedir yapmadığım spor a geri dönmek benim için yeni bir başlangıç :)

    YanıtlaSil