13 Eylül 2016 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-09-14

EY TTM,

2016'nin son sezonuna girisimizi yaptik beyler. Kurban bayrami tatilimizde bitti, iRacingde guncellemeleri yukledik, Le Mans ve  Audi 90 GTO'yu yedik-bitirdik...Hayat cok guzel  ;)

Yazimiza devam etmeden önce....yeni iRacing uyeleri icin Audi 90 GTO bedava, guzel bir kampanya. Promo kod yerine PR-AUDI90 yazmaniz yeterlidir  ;)


Simdi gelelim fasulyeyle maydonozun ortak faydalarina, bu sezson icin Le Mans ve Audi 90 GTO 10/10'luk olmuslar. iRacing benim icin bir nigmet, buraya cikan her arac - her pist bana iRacingi yeniden sevdirtiyor, ustune birde Discoordda sizler gibi guzel insanlarla her gece - gunduz tatli ve eglenceli sohbetlerimizin olmasi zevk ustune zevk katiyor  :)

Bu arada Audi 90 GTO ellerinden öper Erol, bu araca Erol-Style TTM tasarimi manyak yakisir  ;)
Kisaca Audi 90 GTO akarmi akarrrr...

Ses, surus, fizik, grafik, FFB ve hissiyat her iRacing aracinda oldugu gibi bundada 10 uzeri 10 alir benden. Kendi adima Nordschleife geldikten sonra iRacinge birakilacak her turlu araclara, heleki Ikon araclardan 100% yanayim, the more - the merrier  ;)


2016 sezon 4'e Team Türkiye MotorSport takimimizdan beklentilerim yuksek. Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var, sezon sonuna her uyemizin en az 2000+ iRatinglerde olacagina eminim. 2000+ iRating demek az-cok guzel ve saglam kapismali yarislarin baslamasi demektir...Ergo = Buyuk Eglence  ;)



Herzamanki gibi bu sezondada ben yine Nordschleife yarislarini kovalayacam, seri-arac önemli degil. Cogunlugunuz bu sezona yanilmiyorsam BlancPain'e saglam yatirim yapacaksiniz, simdiden hepimize bol sanslar...Hedef,... devamli ilerlemek-gelismek ve eglenmek   ;)


Aklima gelmisken önemli bir noktayada degineyim. 2 hafta kadar önce Erol, Huseyin/Recep ve ben 6 saatlik VLN'ye GT3'lerle daldik. Kendim icin bu yarisa tek girisimin en buyuk sebebi "Basarili olabilirmiyim?"sorusuna yanit almakti ve neredeyse ful odada 3'cu bitirdim, Erol ilk 15...aramizda en zorlu yarisi ise asil Huseyin ve Recep yaptilar cunku hepimizin bildigi gibi Angutistanlilarla yarismak 40 dereden su getirmekten cok daha zor   :)


Son olarak sporunuzu eksik etmeyin, saglikli beslenin. Hayat sadece istedigini yemek-icmekten olusmuyor  :)

Nuts, Beans and Fruits...






- Ne Mutlu Türküm Diyene -



3 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi, Audi 90 en kısa zamanda hazır olur.

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi
    Audi çok sağlam olmuş gerçekten .

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah beyler, aksama görusuruz ;)

    YanıtlaSil