23 Eylül 2016 Cuma

Team Türkiye MotorSport 2016-09-23

EY TTM,

Gunaydin arkadaslar, gunes acmis - kuslar ötusuyor - kelebekler oynasiyor - ceylanlar tavsanlari kovaliyor - hava toprak kokuyor, bundan iyisi can sagligi.

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina,...

  • Erol aka "Teh Mad Scientist" imkansizlara el atmistir. Son calismasi diyecem yalan olur, adamin her dusuncesi bir bulus - bir gelisme - bir ilerleme. Gecenlerde paylastigi guzel bir videoyu sunuyorum, ellerine-beynine-emegine saglik kardesim. Bu sadece bir baslangic, daha ne guzelliklere imza atacan hep beraber heyecanla bekliyoruz  ;)



Das kucuk LeMan. Bu yil Team Türkiye MotorSport olarak 2 takim katiliyoruz, hem kendimizi - hemde ülkemizi gurur ile temsil edecez, simdiden hepimize bol sanslar.

Yarin sabah Huseyin, Nedim ve Recep Team Türkiye MotorSport 2 ile kayitlarini yapacaklar ve baslayacaklar yardirmaya. Herhangi bir kazaya karismadiklari sure ilk 3'te bitireceklerine eminim. Hüseyin kardesim 1.19.075 ile muhtesem bir kvalifiye suresi atmistir, tebrikler. Bir göz gecirdim ve Hüseyin'in dedigi gibi kvalifiyelere göre ayirim olursa 2'ci odada yarisacaklar   ;)

Ben ve Erol aksamustundeki yarisa dalacaz, BMW'mizle anca 1.20.3xx'leri tutturabildim ama sorun degil...yaris 10 saat uzunlugunda, kazaya-belaya karismadikca kendimizi ilk 5'te garanti gözuyle göruyorum  :)


Pazar gunu ise 4 saatlik VLN...yaw saka gibi yaris sureleri ve isin komedi yani daha dusugu bizleri kesmiyor artik beyler. Yillar önce Daytona'daki ilk 2 saatlik yarisimi hatirlarim, kendi kendime bitmez bu yaris diye dusundugumu hatirliyorum, simdi ise 4 saatlik yarislari cerez niyetine bitiriyoruz...Yaris Canavari olmusuzda haberimiz yok, he he he

Hüsnü kardesim sistemini satiliga cikardi, hayirlisiyla diyorum. Bodnar simdiden ellerinden öper. Bana gelince...BIR GUN Bodnar elimde olacak...Bir gun  ;)

LINK


Ve son olarak,... sohbetlerimiz cok hos ve eglenceli geciyor...bilgi alis-verislerimiz 10 numara. Mesela Isvec'in intiharda avrupa ilk 3'e girdigini bilmiyordum, dun aksam onu konustuk Tolga ile ve onun aciklamasi mantikli, hani vardir ya bir lafimiz. Rahat insana batar diye...bir nevi o misal. Bu arada Tolga'da Italya yolcusu, iyi yolculuklar kardesim - Buon viaggio  :)

Binbasimiz Gokhan'dan haber yok, umarim iyidir. Gecenlerde bana Incendies baslikli bir filim tavsiye etmisti, izledim. Cok saglam bir dram, izlemediyseniz kesinlikle kacirmamaniz gerekir.

Fatih kardesime buradanda selamlarimi iletiyorum, özledik seni kardesim...aramiza giren internet tanrilari utansin, kulaklarini devamli cinlattigimizi bilmeni isterim  :)

Herzamanki gibi sporunuzu ihmal etmeyin, saglikli beslenin ve May Das Force be with all of you my young padawans  :)

Carpe Diem - Carpe Noctem 





- Ne Mutlu Türküm Diyene -

5 yorum:

  1. Abi maşallah, bu ne hız, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Erol,
    Bu arada yazmayi unuttum, Huseyin yarislarini canli yayin yapacak,
    Adres: https://www.youtube.com/watch?v=BIPK8_x5xSo

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekkürler abi.
    Sistem satılırsa bodnar ın sipariş onayını sen verirsin inşallah. O şeref sana ait olmalı :)

    YanıtlaSil
  4. Dondum Elegan abi yazilari ustuste patlatiyorsun keyifle takip ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah arkadaslar,

    Yaris Tanrilari senden razi olsun Husnu ama Bodnar siparisi cok ayricalikli bir olay, siparis prosedöru bile apayri bir zevk. Birgun benimde siparis gunum gelecek...isin asli hep ben geciktiriyorum ;)

    Sagol Gökhan,
    Guzel sesini sesini özledik ;)

    YanıtlaSil