20 Eylül 2016 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-09-20

EY TTM,

2016 sezon 4'un ilk haftasi bitti bile...Resmen zamanla yaris yapiyoruz, ne cabuk koskoca 1 hafta gecti anlamis degilim  :)

Hemen fasulyenin faydalarina geciyoruz...

Bu hafta aramiza yeni bir arkadasimiz daha katildi, ismi Oguz ve kendisine buradanda iRacinge ve TTM'e hosgeldin diyorum  :)

iRacing bu sezonda bomba uzerine bomba patlatti...Önce Le Mans sonra Audi 90 ve dunde Nissan GTP, yuru be iRacing kim tutar seni.

Audi'de Nissan'da grafikten tut, seslendirmeye, hissiyat ve FFB herseyiyle 10/10'luk olmuslar. Satin almadiysaniz kacirmayin, surusleri bile cok buyuk zevk. Nissan tamamen Lotus49'un kapalisi olmus...dun 40+ odada adamakilli sure atabilen sayi 5'i gecmezdi Nissan ile...ne derece zor ve heyecanli arac oldugunu siz dusunun artik  ;)

iRacing sayesinde yaris zevki söleni yasiyoruz. Audi ve Nissan Erol'un ellerinden fena öper...Kamel GT Sampiyona seriside aciklandi bu muhtesem ikiliyle beraber...yemede yaninda yat  :)

Haftasonuna 10 saatlik Kucuk LeMan yarisimiz var. Yaris saatleri cumartesi TR saatiyle sabah 5, öglen 4 ve aksam 8'de...pazar gunu ise son yaris aksamustu 5'te. Forumumuzda bu konuda baslik actim LINK

iRacing forumlarinda iRacinge yeni birakilan Historik araclariyla ilgili bir baslik actim...sizlerinde hayalinizde keske iRascinge gelse diye bir arac isteginiz varsa buyrun paylasin  LINK


Son olarakta Crew'dan demetler...tabii ki CuharaBit sunar.

AKK sacmaligi yok, Tu-Kaka sacmaligi yok, hicbir kisitlama yok, yasak yok, 1GB/100mbit fiyat 25€, Cart yok-Curt yok, bildigin 2000+ yilinda artik her dunya insanin evinde olmasi gereken özgur internet kulanimi...sevgi ve saygiyla paylasilmistir  :)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -

6 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. Hoş geldin oğuz.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Erol, foruma cevabi yazim. Aksama görusuruz ;)

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.
    Oğuz ekibe hoşgeldin

    YanıtlaSil
  4. Crew video da 70 MB/sn görünüyor. Maşallah :) Aklıma askerde (16 yıl önce) 70KB/sn gördüğümde gözlerime inanamadığım anlar geldi!

    YanıtlaSil
  5. galiba bloğu bombaladım :) kusurabakmayın.

    YanıtlaSil
  6. Eyvallah Husnu,

    Duzenledim Erol,
    Aynen, bir zamanlar...bundan 25 yil kadar önce ilk kullandigim internette gezindigin kadar para öduyordun ama onu birkac ay icinde kaldirdilar cunku cok sikayet oldu ve kisaca burada 25 yildir hiz ne olursa olsun hicbir kisitlama olmadan istedigini istedigin kadar yukluyorsun - uppload ediyorsun.

    Dogrusuda budur!

    YanıtlaSil