30 Ağustos 2016 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-8-30

EY TTM,

Son haftamiza girdik arkadaslar, herzamanki gibi sohbetlerimiz, antremanlarimiz ve yarislarimiz 10 numara gecti, bundan iyisi can sagligi. Cok zevkli zamanlar geciriyoruz ve devamli yeni ve guzel insanlarla tanisiyoruz.

Team Türkiye MotorSport ve iRacing'e Recep arkadasimiza buradanda hosgeldin diyorum. Hepimizin tutkusu motor yarislari, birde buna muhtesem bir takim, arkadasligi ve kardesligide ekledigimiz zaman, tadindan yenmez bir guzellik ortaya cikiyor  :)

Herzaman dedigim gibi "Hayat cok cok güzel". Team Türkiye MotorSport olarak her gecen gun büyüyoruz - her gecen gün gücleniyoruz ve her gecen gün daha güzel bir gelisime dogru ilerliyoruz. Ne Mutlu Bizlere...bu güzellikleri her gün yasiyoruz   ;)

Hepimizin 30 agustos Zafer bayramimiz kutlu olsun. Türkiyemizde siktiri boktan hersey kutlanilir, tonlarca sacma sapan selfiler cekilip paylasilir ama nedense ülkemizin heryerinde ULUSAL bir bayramimiz olan 30 agustos Zafer bayramimiz resmi olarak kutlanilmaz, bu nedendir? Nasil bir Türklük-Milliyetcilik anlayisidir?

30 agustos Zafer bayramimiz hakkinda bilgi...LINK





Yeni sezona Le Mans'in gelecegini biliyoruz, bunun haricinde herzaman oldugu gibi dünya dolusu güncellemeyide getireceklerine eminim. Elimden geldigince bir an evvel güncellemeyi tercüme edecem. Güncelleme genelde 13'cu hafta icinde olur yani haftasonuna birakacaklarini sanmiyorum. Simdiden pamuk eller cebe diyorum, bunun haricinde sezonluk 10$'larlarimizda yaris bereketi getirir yeni sezona diyorum  :)

Yeni kokpit tasarlama düsünceleri olanlar veya ellerindeki kokpitleri degistirmek isteyenlere ilham verebilecek neredeyse 100 sayfalik muazzam bir paylasim...LINK

Sezon 4'un yaris listesi paylasildi ve herzamanki gibi sagolsun Hüsnü kardesim bizler icin 10 numara Türkce derlemesini yapmis bile, ellerine-emegine saglik LINK

Son olarakta harika paylasimlar beyler, emeklerinize saglik Erol, Hüseyin ve Mücahit...bastan sona büyük zevk ile izledim videolarinizi...Son videoda benden, Doom4 demo Das Türkish-Style  LINK  :)

Mücahit Servo LINK







- Ne Mutlu Türküm Diyene



5 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık,
    Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. Zafer bayramımız kutlu olsun.
    Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah beyler, aksama yardiralim yine, bu arada Huseyin NissanGT'nin geri kalan tum bölumlerini eklemis :)

    YanıtlaSil
  4. https://seyler.eksisozluk.com/buyuk-taarruzun-arka-planindaki-kritik-olay-ataturkun-duzenledigi-fake-cay-partisi

    YanıtlaSil
  5. Paylasimin 10/10'luk Fatih, cok tesekkurler kardesim. Atamizi sevmeyen ölsun, utanmadan elestirenler cehennemde yansinlar.

    Senide özledik kardesim, cok uzak kaldin, umarim bir an evvel aramiza tekrar gelirsin ;)

    YanıtlaSil