2 Ağustos 2016 Salı

Team Turkiye MotorSport 2016-08-02

EY TTM,
Uzun zamandir blogumuzu tazeleyemedim...yaz geldi, mangal sefalari, misafirler, arkadaslar, aile vs. derken zaman cabuk gecti   ;)

iRacingde sezonun 8'ci haftasina girdik, bu hafta Nordschleife Cadillac Cup'da akar, bunun haricinde bu haftasonumuzda Spa24 yarisimiza hazirlanacaz takim olarak. Su an icin Spa24'de yarisacak listemizde ben, Erol, Huseyin ve Gökhan var...baska katilmak isteyen varsa Discoort uzerinden görusuruz. Surecegimiz aracimiz BMW GT3, aksamada yarisacagimiz zamani ve arac ayarimizi kararlastiririz sonrada ver elini antremanlar   ;)

Dun, esim ve ben tekrar saglikli beslenme ve duzeni hayatimiza basladik. Bu tahminimizden cok daha rahat bir gecis oldu. Alismisiz artik saglikli beslenip - istikrarli antreman yapmaya, kisaca bizler icin duzenli bir hayat...ve Hayat cok cok guzel beyler, keyfini cikarin  ;)

TTM haberlerimize gelince,...haberlerimiz Fatih'de, yeni bir eve tasinmis fakat orada internetini baglatamamis, umariz en yakin zamanda baglatip aramiza tekrar geri döner, simdiden özledik seni   ;)


Son olarakta sizlere yakin zamanda satin alacagim aleti göstereyim ve hayir.,...bunun araba yarisiyla alakasi yok! Concept 2 endustriel bir alet yani al fuara koy veya jimnastik salonuna koy ve sabahtan aksama kadar degisik kisilerin agir calismalarini kaldiracak kalitede,...kisaca kurek cekme aletlerin Bodnari desem yalan olmaz.
Yuruyus-Kosu ve yazlarida bisiklet surme ve yuzme harici herhangi bir CrossFit calisma aletim yoktu, bu yuzden buna karar verdim.


- Ne Mutlu Türküm Diyene -




3 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık, şükür kavuşturana.

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah arkadaslar...Az evvel Spa24 yarisimizi 5'ci bitirdik, ustumde dolgun bir yorgunluk var, birde buz gibi Efes'imizide göturdum, kisaca hayat cok guzel...Serefinize ;)

    YanıtlaSil