26 Ağustos 2016 Cuma

Team Turkiye MotorSport 2016-08-26

EY TTM,

Bu haftamizdan sonra son haftamiza giriyoruz arkadaslar. Neredeyse 1 sezon daha yedik-bitirdik ve herzamanki gibi cok gulduk - cok eglendik, Yaris Tanrilari keyfimizi bozmasin, Hayat cok guzel beyler  ;)

Hemen TTM haberlerimize geciyoruz,...

  • Yil 2016, Istanbul'da yasayan Fatih kardesim haftalardir bir internet sahibi olamamistir. Bu...utanc duyulacak bir durum. Fatih, seni özledik kardesim, kulaklarini devamli cinlatiyoruz.
  • Huseyin ise monitörlerini 3'lemistir, tebrikler ve buradanda Triple kulubune hosgeldin diyorum, sirada saglam bir pedal ve en son Das ServoMotor   ;)
  • Gectigimiz Nordschleife VLN'de aramizda en muhtesem yarisi Erol cikartmistir, tebrikler kardesim...4 saat herkezin basarabilecegi bir is degil, Helal olsun. Yanlis hatirlamiyorsam bir dahaki VLN Das Fucking 6 saat...Onada 6 saat ne ki, 48 saat getirin ulaaayn deyip, Check-Mateliyorum.

Su an aklima baska birsey gelmiyor, unuttugum bi gelisme var ise discoorddan hatirlatirsiniz, ona göre haftaya Blogumda paylasirim  :)


Discoord uzeri sohbetlerimize laf yok, arkadas bir gun acmayayim - aksamina giris yaptigim gibi Hosgeldin son girisinden bu yana 100+ mesaj paylasildi diyor, mazallah. Hayatimda bu kadar yazi okudugumu hatirlamam yaw  :)


Son olarak Sporunuzu istikrarli bir sekilde devam ettirin, saglikli beslenmenize özen gösterin diyerek, guzel bir paylasim sunuyorum,...Iyi seyirler,...

- TTM Erol Son Tur Kapismasi -



 
- Baklavalar Bedavadan Gelmez -





- Ne Mutlu Türküm Diyene




2 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.
    Erol abi yakında 24 saatlik yarışı tek başına çıkarırsa şaşırmam

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu sen sagol kardesim,
    Aynen öyle...adam gittikce genclesiyor, canavar gibi mazallah :)

    YanıtlaSil