1 Şubat 2015 Pazar

Team Turkiye MotorSport 2015-02-01

EY TTM,
Daytona24 saatlik yarisimiz bitti. Aracimizi sag-saglim startdan finishe getirmek icin ellerinden geleni yapan tum yariscilarimiza tesekkurler. Skype'da bizleri yalniz birakmayip, eslik eden tum arkadaslarimizada ayriyetten tesekkurler, sayenizde cok guzel eglendik, bilgi alis-verisleri yaptik   :)
Endurance yarislarimizin sadece yaris stintlerinden olusmadigi, chat odalarimizdaki muhabbetlerinde bir o kadar zevkli zamanlar yasattigida bir gercek.

Sadece Daytona24 saatlik yarisi bitirmekle kalmadik tabi, toplam 28 GT3 takimindan 6'ci sirada bitirdik. Dahada önlerde bitirebilirdik fakat elimizden hicbir sekilde kontrol edemedigimiz durumlar yuzunden yinede 6'ci bitirmemiz cok buyuk bir basari.
Bir dahaki Endurance yarisimiz icin Yaris Tanrilarina benden 2 fil, 3 dana, 4 geyik isler...Fabrikatörumuz Husnu'dende 1 adet tavuk, bir ihtimal birde kuzu kurbanlik gidecektir...Anlayacaginiz Sebring'de arabamizi surmemize bilem gerek kalmayacak, o kadar kurbanliktan sonra daha start-finishde elimize kupayi verecekler   ;)

Yaris sonucu listesi icin TIKLA

Yukaridaki listede gördugunuz gibi aramizda en az hatayla yarisan arkadasimiz Mert, ummayan bas - tas yarar derler ya, o misal. Tebrikler Mert, tum hafta muazzam antreman calismalarin vardi ve tum yatirimina degdi. Özellikle sabahin körunde surus zamanindan cok daha erken gelip, ben hazirim abi, ne zaman istersen alirim arabayi demen, bana guc verdi, tesekkurler.

Caner ve Ozan ikilisi zaten ayri bir klasmanda yarisiyorlar, o halde bile beklentimin cok daha ustunde bir performans sergilediniz beyler, tesekkurler. Ayriyetten gece 4 saatlik stint atacagimi bilen ve yardim teklifleri eden kardeslerimede cok tesekkurler. Böyle bir takim ruhuyla sirtimiz hicbir zaman yere gelmez!

Bekir ve Fevzi'den, Elit ve Profesyonelce yaklasimdan baska bir yatirim beklemiyordum, onun bile ustunde performans sergilediniz, tesekkurler beyler. 4 saatlik stinti haricinde Bekir'in son saat ve bucugunuda atmak icin fedakarligi ve ardindan onunda elektrik problemi yasayarak aninda Ozan'in sorgu sualsiz aracimizi devir alip finishe dogru yardirmasi takimimizin ne derecede ust duzeyde oldugunun kanitidir.

Hepinizin ellerine - emeklerinize saglik.


Su an halen Daytona24'un tatli yorgunlugu uzerimde ama yakin zamanda yarisimizdan guzel bir video derleyip ekleyecem youtube'a   ;)



Yazima son vermeden, Kerem arkadasimiza buyuk gecmisler olsun, ona buradanda saglik ve sihhat diliyoruz ve bir an evel aramizda görmek istiyoruz. Efkan arkadasimizda 2-3 gune askere gidecek, simdiden hayirli tezkereler kardesim. Geldiginde Bodnar'in hazir olacakmis diye söylentiler var, how much dogru bu    ;)





- Ne Mutlu Turkum Diyene -

15 yorum:

  1. hepinizi tek tek tebrik ediyorum..çok başarılı bir yarış çıkarttınız..bir şey sorucam Mert'in ilk stinti sırasında interneti mi koptu ve Bekir geçti direksiyona? çünkü yanlış hatırlamıyorsam 14. sıradayken 38miydi ne oraya kadar düştünüz..eğer öyleyse de daha da fazla tebrik etmek istiyorum sonrasında yarışı 6. sırada bitirdiğiniz için..benden de o zaman 2 deve oynar yarış tanrılarına..

    YanıtlaSil
  2. Bu arada evet onlari unuttum...Kereme geçmiş olsun..Efkana da hayırlı tezkereler..selçuk noldu t300 ü satabildin mi?belki yegene alabilirim satilmadiysa da ondan soruyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu sanki sanalpazarda da gördüm yanlış hatırlamıyorsam..kesinleşirse söylerim zaten de 4-5 gün sonra alırım sayılmazsa kartın kesilsin diye bekliyorum da (bu ay bayağı girdi de) :))

      Sil
    2. Tamam kardeşim ben sana haber veririm..bu arada senin t500un akıbeti noldu?

      Sil
  3. Herkesi tebrik ediyorum. Gerçek " takım " olmanın gerekliliklerini fazlası ike yerine getirdiniz . Yarış içerisindeki şansızlıklar olmasa gerçekte galibiyet süpriz olmazdı . Ama bunlarda dayanıklılık yarışlarının özünde olan şeyler . Yarışan arkadaşların haricinde bizler de güzel muhabbetlere dahil olmaya çalıştık . Bir sonraki yarış için sabırsızlanıyorum .

    YanıtlaSil
  4. Tüm takımı tebrik ediyorum, cok iyi is cikarmissiniz :)

    Bodnar değil de abi accuforce hazir olacak gibi. O zamana direksiyonun yorumlari, dayanikliligi vs belli olmaya baslar :) bakalım neler olacak :D

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah arkadaslar,
    28 marttaki 12 saatlik Sebringe hepimizin katilmasini umuyorum. Team Turkiye MotorSport'u sade tek bir takim degilde, birkac takimla yarismak ne guzel olur. Aralardada party chatlarda eglenmelere devam ;)

    Efkan,
    Haydi hayirlisiyla kardesim, sag-saglim git gel gerisi kolay ;)

    YanıtlaSil
  6. Abi ben benim sorunları hallediyim geliyorum en kisa surede :D

    YanıtlaSil
  7. Tamamdir Enis,
    Bizlerin yeri belli, fazla özlettirdin kendini, islerini hallet gel :)

    YanıtlaSil
  8. Nissan ın yeni önder çeker LMP1 aracı .

    http://www.fiawec.com/en/news/the-2015-nissan-gt%E2%88%92r-lm-nismo_2868.html

    YanıtlaSil
  9. Herkesin ellerine sağlık :) Direksiyon başına geçmesem bile en az sizler kadar heyecanlandım..
    Şimdilik size sadece skype'dan eşlik edebildim, inşallah ileride pistte de eşlik edeceğim :)
    Yarış anındaki gözlemlerimle gerçekten iracing'in yalnızca bir oyun olmadığını, gerçekten de yarıştığını hissettim ve yarışın başından sonuna kadar tüm takımın kenetlendiğini görmek gerçekten gurur verici :)
    Başarılarınızın devamını diliyorum..

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı uğurlu olsun Selçuk ;)

    YanıtlaSil
  11. T300rs duruyomu hocam acaba

    YanıtlaSil
  12. T300rs duruyomu hocam acaba

    YanıtlaSil
  13. T300rs duruyomu hocam acaba

    YanıtlaSil