28 Ocak 2015 Çarşamba

Team Turkiye MotorSport 2015-01-28

EY TTM,
Bu hafta Blogumuzu birkac defa guncelleyecez gibi...

- Guncelleme 1 -

2015 31 ocak, Daytona24'te yarisacak takim uyelerimiz: TK, Bekir, Caner, Fevzi, Mert, Ozan.
Son anda bir degisiklik olmazsa tek takim olarak katilacaz. Hepimizin ortalama iRatingimiz 3301, en ust odaya dusecegimize inaniyorum.

Takim yarislarin hicbirinde, ister resmi olsun, ister olmasin...hicbirinde iRating verilmiyor - kesilmiyor. Anlayacaginiz bu ve tum takim destekli Road Warriors serisindeki yarislar tamamen Prestij meselesine dönusuyor. Safety Rating yaris icinde gecerli ve tamamen sahsi suruse göre verilir - kesilir.

Sizlerle gecen Daytona24 deneme yarisinda kullandigimiz ayarimizi paylasiyorum. Eger bu ayarda herhangi bir degisiklik yapilacaksa, yarina kadar degisikligi yapip bizlerle paylasin, ona göre full randuman antremanlara baslayalim. LINK
Not: Bu ayarla kastirmadan/garantili surerek takimimizdan devamli 1.46 ve 1.47'leri atanlari görduk. Saglam antremanla hepimiz bu sevyede surebiliriz.

Mert, bizler icin arac tasarimimizi hazirladi. Ellerine - emegine saglik kardesim. Daytona24'te yarisacak - yarismayacak tum TTM takimimiz yuklesin ve BMW'nin klasörune eklesinler. Bu tasarimda tek degistireceginiz kendi ID numaranizdir ve her 2'sinide ayni klasöre ekleyeceksiniz. LINK1 - LINK2



Daytona24'te yarisacak arkadaslarimdan hangi saatlerde surmek/yarismak istediklerini bana bildirmelerini rica edecem. Hangi saatler sizlere uygundur? Yukarida yazdigim gibi son anda herhangi bir katilim/surucu degisikligi olmadigi sure 6 yarisci olacaz ve bu adam basi 4 saatlik surus eder.

- Yaris saatlerimiz -

Yaris zamanlarimiz...dikkat edeceginiz nokta saatlere göre yarismadigimizdir. 1 ful depo benzin takriben 55 dakika gidiyor yani yarisiniza saatinizden biraz daha erken gelmeniz önemlidir, aksi takdirde yaris zamaninizi kacirirsiniz ve gereksiz yere cifte pit yapmak zorunda kaliriz.

15-17 ----------> Caner (2 depo)
17-19 ----------> Mert (2 depo)
19-21 ----------> Bekir (2 depo)
21-23 ----------> Ozan (2 depo)
23-01 ----------> Fevzi (2 depo)
01-03 ----------> TK (2 depo)
03-05 ----------> TK (2 depo)
05-07 ----------> Mert (2 depo)
07-09 ----------> Fevzi (2 depo)
09-11 ----------> Ozan (2 depo)
11-13 ----------> Bekir (2 depo)
13-15 ----------> Caner (2 depo)



Degisiklik yapmak isteyen parmak kaldirsin...




Buraya eklemek istediginiz baska bilgiler varsa asagida yazin, guncellerim.
**********************************************************************************************************

Sagolsun Ozan dunku blog yazimizda 2015 Rolex24 saatlik yarisin linklerini paylasti. Paylasimi burayada ekliyorum, tesekkurler Ozan.

2015 Rolex Daytona 24H Full Yarış
Bölum 1 : LINK
Bölum 2 : LINK
Bölum 3 : LINK
Bölum 4 : LINK
Bölum 5 : LINK
Bölum 6 : LINK
Bölum 7 : LINK


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Selcuk arkadasimiz elinde sifir, orijinal kutusunda daha hic acilmamis Thrustmaster T300RS satiyor, ilgilenenlere duyurulur. Kendisiyle direk buradan veya skype uzeri görusebilirsiniz.



*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*


Herzamanki gibi son olarak guzel bir paylasim...


- Ne Mutlu Turkum Diyene -

32 yorum:

  1. Dünkü olay yuzunden istesem de katilamayabilirim.O yüzden beni listeden sil abi :(

    YanıtlaSil
  2. Sutlandinmi Ozan? Gecmis olsun, kac hafta yarismama cezasi aldin? Liste guncellendi beyler.

    YanıtlaSil
  3. yok abi daha bişey yok, adam şikayet etti mi bilmiyorum,zoraki de olsa dunku mesaji yazip ozur diledim ki kendisi de pek temiz bir yarisci degil, yaris sonunda % 100 jerk yazmış biri :D

    Cuma sabahina kadar mail gelmediyse bişey olmamis demektir

    YanıtlaSil
  4. Abi ben gece 11,11.30 'a kadar yarışabilirim gece ilerleyen saatler biraz sıkıntı yaratabilir

    YanıtlaSil
  5. Bilgiler için teşekkürler abi. Daytona da takıma başarılar. Deneme yarışında zaten hızlıydık ve tecrübe kazandık. Bu yarışta ilk 10 da olacağımızı düşünüyorum. Şimdiden başarılar. Çok istememe rağmen iş yoğunluğu yüzündene bu ara pek vakit ayramadım. ( Sanki daha önceden çok vakit ayırıyordum da :) )

    Ozan geçmiş olsun. Hayırdır ne oldu yaw merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oval yarış kazası yaşadım.Adam hasarlı aracıyla beni duvarlara kadar ittirdi,son tur iç kısıma düşerek( Chicagoland'de iç kısım kullanılabiliyor ) atak yaptım ama adam çizgiyi açmadı bana,piste geri dönsem de düz gitsem de kaza olacaktı ve frene dokunmama rağmen duramayarak adama çarptım.Kasıtlı çarpmak istesem önümde yavaşladığında veya duvara sürttürdüğünde çarpardım zaten de,bilmiyorum karar ne çıkacak.İstemeyerekte olsa özür diledim,o bunu hak etmedi ama insanlık bende kalsın yine de :)

      Sil
  6. BİLGİ:Takımın paintini klasöre attığınızda car_team_17282 yazmanız gerekiyor Team bölümünde takımımızın da kendi ID si mevcutmuş.Bu şekilde tasarımı oyun içerisinde görebilirsiniz ;)

    YanıtlaSil
  7. Mert,
    Tamamdir, sabah yarisma zamanlari hangi saatler uyar sana?
    Eyvallah, tam yazacaktim...benden evvel davranmissin Takim tasarimi bilgisi hakkinda.

    Eyvallah Husnu,
    Sen elinden geldiginde yarislara katilmaya calisiyorsun zaten...umarim Sebring12'ye katilirsin ;)
    Ozan'a bakma sen, adam sabikali :D...iRacing'de son nefesini veriyor ve bunun farkinda yoksa sevdiginden özur dilemis degil, he he

    Ozan,
    Simdiye kadar sikayet edildigine dair mail gelmediyse gelmez artik, seni tekrar listeye ekledim. Bir daha atesi görmeden yangin var diye bagirma ;)


    Selcuk,
    Blogumuzu tazeledim, umatrim bir an evvel T500'une kavusursun.

    YanıtlaSil
  8. bana daha önce 3 kere fiş kestiler ve hiçbirinde mail gelmedi,şikayet edildiğime dair :)

    YanıtlaSil
  9. Ozan,
    Sikayet edildiginde her zaman mail gelir, sikayet edildigine dair. Eger ceza kesilmezse yani suclu bulunmazsan bir daha baska bir mesaj gelmez fakat suclu bulunursan 2'ci mail gelir seni durumdan haber etmek icin.

    Ceza kesildiginde ise 2'ci mail ile beraber kac hafta ceza kesildigine dair bilgi verilir. Genelde ilk ceza 2 haftadir, 2'ci ceza 1 ay, 3'cu ceza 3 ay uzaklastirma ve 4'cuye bye bye.

    YanıtlaSil
  10. Beyler,
    Daytona24'te yarisacaklar...Kvalifiye icin Team Turkiye MotorSport1'i secin!
    Yarisimiz icinde kullanacagimiz "Team Turkiye MotorSport1" takim ismimiz olacak.

    Bol sanslar,

    YanıtlaSil
  11. Ben start hariç ve gece 12den önceki herhangi bir stinti alabilirim, pazar günü de tr saati ile 10dan sonraki stintlerden herhangi birini alabilirim

    YanıtlaSil
  12. 02.00 - 08.00 arası hariç her zaman olur

    YanıtlaSil
  13. Tamamdir Bekir, aksama yaris saatlerimizi guncelliyorum bloga eger birine uymayan bir saat olursa hafif degisiklik yapariz.

    YanıtlaSil
  14. Tamamdir Ozan,
    Simdilik hersey guzel gidiyor...baska varmi yaris saatlerini belirlemek isteyen?

    YanıtlaSil
  15. Selcuk,
    BMW'mizin gecme beni - mahvederim seni diyen bir hali var...diyorum ya hic yarismaya gerek yok, simdiden bize kupayi verip hesaplarimiza 50'ser dolari yatirsinlar ;)

    YanıtlaSil
  16. ah Elegan abi ah,gündüz yarışlarından hayır gelmeyeceğini bile bile girdin,ilk turu tamamlayamadın

    ceza alan ve yavaş giden hıyara mı arkadan geçiren salağa mı laf söylersin bilemedim :D

    YanıtlaSil
  17. Sende olmasan Ozancim, moralimi kim göklere cikaracak bilmiyorum :P

    YanıtlaSil
  18. Daytona24'te yarisacak arkadaslara iRacing uzeri özel mesajlada yarisacagimiz zamanlarin listesini gönderdim, blogumuzuda tazeledim. Zamanini degistirmek isteyenler haber versin.

    YanıtlaSil
  19. Gece sürebilecek bir arkadaş gönüllü olmalı bence abi yoksa 4 stint cok ağır gelecektir sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada benim saatler çok iyi sabahta o saatte kalkarım sağolasın abi

      Sil
  20. Eyvallah Mert,
    Uzun enduro suruslerini severim, benim icin sorun olmaz ama illede gece 4 saat surmek isterim diyen cikarsa onunla saatlerimizi degis-tokus ederiz.

    Yarim saate geliyorum, görusuruz ;)

    YanıtlaSil
  21. abi bende blogda yazan saatlerden cok memnunum ama skype da belli bir saate gorusme ayarlasak ve herkes gelse en azından 15-20 dk da orda kesinleştirsek daha güzel olur bence birine uymayınca otomatik olarak herkes kayıyo cunku ve burdan takibini yapmak zor

    YanıtlaSil
  22. Tamamdir Fevzi,
    Zamanlar konusunda problem yok zaten. Yaris baslamadan evvel 1 saat önce yani cumartesi TR saatiyle 14:00'da hep beraber skypeda görusecez, kisa bir bilgi alis-verisi yapacaz. Bunun haricinde önemli olanlar zaten paylasildi, su an yapilmasi gereken herkezin bol bol antreman yapmasidir baska birsey degil ;)

    YanıtlaSil
  23. Abiler şuan iRacing de 3 aylik üyelik ne kadar biri söyleyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üyelik yenileme 30$, mailine bak kampanya kodları yollamış olabilirler

      Sil
    2. Eyvallah abiler , şuan ameliyatli olduğum için oturamiyorum ama hesabi yenileyim duyrsun kenarda en geç bir aya sizlerleyim tekrar :D

      Sil
    3. geçmiş olsun Enis, hastasin diye noob demiyorum :D

      Sil
  24. Herkese selamlar epeydir gelemiyorum eve taşınma falan filan derken c.tesi günü izmirde nikah var az kaldı artık fransadan vizemide aldım 2 gün önce herşeyim hazır artık :) 7 şubatta bursada ki düğünüde atlattıktan sonra nis serisine hazırlanıcam daytona 500 ile başlıyor :D bende bizim takımı nis te temsil edicem bu sene

    YanıtlaSil
  25. Volkan,
    Daytona500'e seni yalniz birakirmiyiz kardesim, ben kesin varim....bir ihtimal 1-2 Nascarcimiz daha takimimizi temsil eder diye dusunuyorum ;)

    YanıtlaSil
  26. Bu arada kendimi tamamen Daytonalara kaptirmisim, kusuruma bakma Volkan. Izmir'den 1-2 nikah resimlerini bekliyoruz, vizeler - mizeler hersey hazir 7 subatada birsey kalmadi, ne guzel - hersey planladiginiz gibi gidiyor ;)

    YanıtlaSil
  27. Aksama Daytona24'te pit giris-cikis antremani ve sonrada uzun stintler antremani yapacaz.

    Skype'da görusuruz ;)

    YanıtlaSil