19 Ağustos 2014 Salı

Team Turkiye MotorSport 2014-08-20

EY TTM,
Arkadaslar, malesef uzucu bir haberim var. Ozan kardesimizin dedesi vefat etmis, bende yeni duydum ve cok uzuldum, sagolsun Mertcan az evvel haber verdi.



Ozan, sana ve ailene bassagligi diliyoruz kardesim.




- Ne Mutlu Turkum Diyene -

20 yorum:

  1. Kardeşim başınız sağolsun . Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah

    YanıtlaSil
  2. Basiniz sağolsun Ozan,toprağı bol olsun.

    YanıtlaSil
  3. herkese iyi dilekleri için teşekkürler

    Anneannemi de olayın üzüntüsüyle hastaneye kaldırdık,kalp damarları tıkalıymış,anjiyo yaptılar yarın gelecek.

    yeni hafta başlamadan gelebilirsem gelirim,görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  4. Ozan,
    Duruma cok uzuldum, anneanneniz icin tek sizler varsiniz...umarim bundan böyle daha uzucu durumlar olmaz. Saglik ve sifalar dileklerimle.

    Sen kendine ve ailene iyi bak...zamanin oldugunda bizim yerimizi biliyorsun zaten.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Ozan kardeşim başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun..
    Anneanneye de büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin...

    YanıtlaSil
  7. Bonus kredi zamani gelmis...
    20$'a 25$, 75$'a 100$ karsiligi alis-veris yap, kampanya 2 eylule kadar gecerli, kacirmayin.
    Aksama görusuruz,

    YanıtlaSil
  8. Ozan başın sağolsun topragı bol olsun.
    Ben iracing i bırakıyorum abiler evlilik olaylarına dalıyorum artık işler gücler derken pek fazla ilgilenicem o yüzden hiç bulasmamayı düsünüyorum hatta hesabıda satabilirim belkide komple cıkayım diyorum içinden :) varsa cevrenizde başlamak isteyen falan görüsebiliriz kelepir fiyata yada takas da bişeyler de yapabilirim herkese bol yarışlar :)

    YanıtlaSil
  9. Volkan,
    Bence buyuk bir hata olur ama tabii ki senin bilecegin bir is bu.

    Bu aralar bende fazla iRacinge giremedim, antreman bile dogru duzgun yapma imkanim olmadi fakat o halde bile dunku yarisim 10 numaraydi. Eger acil paraya ihtiyacin yoksa...ve yazdigindan anladigim kadariyla paraya ihtiyacin oldugundan iRacingi birakmiyorsun. Bence hesabin kenarda dursun, eminim geri dönersin.

    YanıtlaSil
  10. Valla elegan abi bende epey bi kararsızım o konuda para ithiyacından değil yaa elden cıkarma sebebim vakit ayıramıcak olmamdan kaynaklı bakalım eksiki kadar vakit ayıramıyorum :) sırf o yüzden pekte satmak istemiom ama bakalım belli olmaz sağım solum epey bi yatırımda var cunku hesapta :D 1000 dolarlık icerik almışım

    YanıtlaSil
  11. Volkan şimdiden hayırlı olsun . Ama evlendikten sonra iracing i çok ararsın. Hatta bence ilk baştan alıştır ki sonradan sıkıntı yaratmasın :)

    YanıtlaSil
  12. Volkan,
    Iyi bir yatirim yapmissin, ara-sira bile olsa sade eglencesine girsen yarislara...ne bileyim kafa dagitmak icin bile 10 numaralik bir yer iRacing. Saatlerce antreman yapman sart degil zaten eger illede 1'ci gelmek istemiyorsan. Guzel vakit gecirmek icin iRacingin serverbased olmasi, kuralli, cezali ve ödullu ve her saat basinda yeni bir yarisin olmasi...yaris sever biri icin vazgecilmez bir yer.
    Bunun haricinde sahsen sadece forumu icin bile burada uye olarak kalmaya deger dusuncesindeyim.

    Dunku yarisima hic antreman yapamadan daldim, 2-3 haftadir iRacinge giremedim, ellerim - ayaklarim yarissizliktan kasiniyor, bildigin gibi degil. Yaris 75 dakika, SoF 4700+, hepsi hayvanat anasini satayim...o halde heyecan doruktaydi, ve kafa kafaya - tampon tampona gittigim birkac yarisci oldu. Dunku yarisimdan tek uzuldugum Caner'in ensesindeydim, son anda onu yakaladim heyecaniyla ufacicik bir hatadan dolayi kacti...ama ne kacis. Hayatimda öyle hizli kacan adam görmedim daha, he he he

    Sonuc...misler gibi bir yaris cikarttim ve guzel eglendim. En nihayet hayatimizdaki amacta bu, degilmi :)


    Bu arada evlenen evlenene...Emre'de gelecek aya evleniyor. Sizlerin adina cok seviniyorum, gercek mutlulugu yasayacaksiniz ;)

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle sağol abi..ben valla sıkıntı yaşamayacak olmanın yanısıra nisanlim eskiden benimle guild wars da oynadığı gibi simülasyon olayına da dalacak sanırım..kokpit direksiyon falan araştırıyor rahatsız..gelecek üstüne üstüne korçan her yarışta seni gecicem pislik adam deyip duruyor..sanırım takımımızın ilk (başka yok sanırım) bayan yarışçısı psikopat gibi gelecek gibi..hayırlısı..ondan bence de bırakma volkan hatta ona da iracingi dener de keyfine varsın o da gelebilir belki de..ya da bu ütopikse sen sıkıldığında kafa dağıtmaya gelirsin arada ıyi gelir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kircam yazıp da korçan diye duzelttigi icin telefonumu ayrıca kutluyorum..

      Sil
  14. Mehmet valla helal olsun. Böyle çiftlerin var olduğunu bilmek bile güzel yaw. Bir ara benim hanımla falan tanıştırmak lazım. Biraz bulaştırsın :)

    YanıtlaSil
  15. yaaa valla abi zaten satmaktan vaz gecirdi hatun söylediği tek şey beni geri çevirdi eee daha ben yarışlara gircektim ama dedi :D nişanlım seviyor o tarz şeyleri hüsnü sıkıntı olmaz wii var onda karşılıklı kapılıyoruz tenis olsun motion oyunları olsun :D
    işin açıkcası bizim hanım gelip bizden iyi olmasın yaa esas korku ooo eheheheh
    birde sanırsam benim şu irating i yukarı çekememdeki sebep aceleci davranıyor olmam herhalde :D

    YanıtlaSil
  16. yaaa emre zaten ben evlenince yeni pedal seti alcam onada g27 i vercem öyle konusmustuk hesabı hazır zaten duruyor :D aldıydık telif hakkını eheheh bu arada bende 2 aya nişan şubat gibi falan düğünü yapıyorum hayırlısıyla

    YanıtlaSil
  17. Hüsnü ne demek abi tabii ki tanıştıralım bulaştıralım ama sana pahalıya patlayabilir..hatuna kokpiti kurana kadar seninkine ben el koyabilirim monitorler dışında full olarak (ki o kokpiti de kurmam) hehehe...volkan valla şimdiden o zaman Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin diyeyim de sen neden kendine sıkıntı yapıyorsun bak böyle hazırlıklar varken..ha benim hatun guild wars pvpde ağzımı burnumu kırardı ve şimdi de beni yarışlarda dalga geçerek geçmesinden korkuyorum o da ayrı :)

    YanıtlaSil
  18. vee tahmin ettiğim gibi Fanatec CSW leri 3 sene test edip eksiklerini gördükten sonra yeni versiyonunu çıkarmış .

    Görsel olarak bir farklılık yok . Fakat birkaç noktada değişiklik olmuş ve CSW V1 deki dezavantajlar kağıt üzerinde giderilmiş. Bakalım çalışırken de böyle olacak mı ?

    Yeni kayış sistemi ve yeni FFB motoru sayesinde tork %75 civarında artmış. CSW V1 deki ağır simitlerden dolayı azalan hissiyatı bu sayade ortadan kaldırmış.

    Yeni soğutma sistemi ile aşırı ısınmadan dolayı ortaya çıkan FFB kesme durumunu ortadan kaldırmışlar.

    Fanatec ürünleri toza karşı biraz hassas oluyor. Bunu da farklı sensörler kullanara çözmeye çalışmışlar.

    Yeni nesil konsollar için bir gelişme yok. Fakat yakında yeni setler ve anlaşmalar ile alakalı gelişmeler olacakmış.

    Bakalım bu sefer sorunlar çözüldü ise Fanatec i tekrar düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
  19. Agziyla degil kus, Ejderha tutsa yine almam Fanatec...Bodnar akar ;)

    YanıtlaSil