4 Ağustos 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-08-04

EY TTM,
Ilk hafta ne cabuk gecti yaw....cok saglam yardirmissiniz beyler, hepinize tebrikler, hepinizle gurur duyuyorum. Ben ne zaman iRacing'e cikacak olsam ya akadasarimiz damliyor, gecenin 8-9'unda yakiyoruz mangali, aciyoruz havuzu sabahlara kadar hem guzel muhabbetler ediyoruz - hem yiyoruz - hem iciyoruz ve de misler gibi yuzuyoruz, arkadaslarimiz gelmeseler hanimla acariz bir sise pembe sarap yanina meyve tabagimiz geceriz havuzun basina saatlerce muhabbet, iskambil kagitlari oynariz, tavla atariz, Yatzydir, Monopolydir vs. vs. ve yuzme....zaten bu yuzdendir ya gecen haftadan bu yana 1 kilo almisim. Anlayacaginiz Life is supermi - Super anasini satayim   :D



Yeni haftamizda muazzam eglenceli gececek, Silvetsonelar, Laguna Secalar, Road Americalar, Mid-Ohiolar akarda akar...varmi bizleri durdurabilecek, almisiz hizimizi son surat ilerliyoruz    ;)

Hemen gecelim fasulyenin faydalarina,...

Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon3 Hafta2 Yaris Serilerimiz -


  •     Skip Barber Serisi - Silverstone HGP 10 tur
  •     Grand Prix Legends Serisi - Mid-Ohio Sports Car Course 18 tur
  •     Advanced Mazda Cup Serisi - Montreal 25dk
  •     Corvette Challenge Serisi - Mid-Ohio Sports Car Course 20 tur
  •     GT3 Challenge Serisi - Mazda Raceway Laguna Seca 30dk
  •     World Sports Car Serisi - Road America 45dk
  •     Indycar Serisi Oval Fix - Kentucky Speedway 50 tur 
  •     Nascar C-Klas serisi Fix - Phoenix International Raceway w/o DogLeg 35 tur
  •     Nascar B-Klas serisi Fix - Watkins Glen Int./Cup 15 tur

 
- 2014 sezon3 hafta 2'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  :
Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosunu secmek gercekten zor cunku her biri birbirinden zor. Skippy desem, Lotus49 ve Mid-Ohio ikilisi yuzume utanmiyormusun diye bakacak...Lotus49 desem bu defa Corvette darilacak, GT3 desem...World Sports Car serisi hani bana hani bana diyecek. Yukari tukursem biyik - asagi tukursem sakal, I give u "Moment22"
Bu hafta tum seriler piskopat   ;)

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosunun secimide biraz zor ama yol yaris serilerine nazaran cok daha rahat. Bu hafta bence C-Klas Silverado/Phoenix ve B-Klas'daki Watkins Glen kombosuna ait. Her 2 seridede yarislar acayip zor olacak. Yol yarislarina alisik oldugumuzdan eger amaciniz Ovalde iRating yukseltmeyse tavsiyem B-Klasdaki Watkins yarislarina girmenizdir...buyuk ihtimalle her yarisinizda ilk 3'e cok rahat bir sekilde girersiniz   ;)

Hepimize yeni haftamizda bol sanslar,

************************************************************************************************************************************



Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var, iRacing'deki tek Turk takim olarak ilk ve en önemli hedefimiz burada tamamen TURK bir grup olarak birbirimize yardimci olmak, destek cikmak...skype uzeri guzel muhabbetler etmektir.

Benim gözumde Turk demek, kendini Turk olarak benimsemektir, Vatanini sevmektir, Turklugunle gurur duymaktir ve Turklugun en önemli kurallarindan önde gelenleri Turkiye Cumhuriyetini kuran Ataturk'umuze ve Yuce Bayragimiza sahip cikmaktir, Andimiza sahip cikmak demektir!


Ne Mutlu Turkum Diyene



Her zamanki gibi iRacingde takim olarak hem toplamdaki sampiyonluk siramizi, hemde kendi aramizdaki siralamalari yazacam, bunun haricinde TT kapismalarimizida unutmayalim. Bu aksam yaris yapamasam bile en kötu ihtimalle GT3 ve WSCS'de TT atmayi ihmal etmeyecem  ;)

Son olarakta guzel bir video paylasimi ve yarina, en gec carsambaya blogumuzu sonuclarla tekrar tazeliyorum...






-  Ne Mutlu Turkum Diyene -

6 yorum:

  1. Husnu,
    Bir evvelki blogdaki paylasimin cok iyi...Nordschleifenin gelmesine daha var, dayaniklilik yarisina tabii ki bedavadan sponsorluk yapmiyorlar, vardir bir dusunceleri ;)

    Bu aksam kacmayin, geliyorum....ilk hedefim TT'leri atmak zaman bulursam kvalifiye, bulamazsam yumcam gözlerimi dalacam yarislara. Hep efendi Turk'le yarisiyorlar, birazda Deli Turk görsunler, he he

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler abi. Bu akşam bende gelmeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
  3. abi ne güzel gülüp eğlenmişsin, Allah daha da bol versin de..son olmamış ya yapılır mu bu şimdi, gelmişim işten ensede boza pişmiş Agora Meyhanesi paylaşıyorsun, pazartesi pazartesi rakıya mı yumulayım şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah beyler sagolun,
    Afiyet olsun Emre, bende senin serefine birkac kadeh kaldirdim :)


    Bu aksamki muhabbetlerimiz herzamanki gibi cok zevkli gecti, yarislarimiz ve TT'lerimizde öyle, yarina görusuruz ;)

    YanıtlaSil
  5. tanımadığım Mark A Walker adlı kişi benim emailimi kullanarak üye olduğu için 10$ kazanmışım

    Allah razı olsun :D

    YanıtlaSil
  6. He he, ne guzel iste Ozan....arkadas listene ekle hemen ;)

    YanıtlaSil