14 Mart 2013 Perşembe

TTM 2013-03-14

Ey iRacingciler,

Dunku muhabbetlerimiz herzamanki gibi superdi   ;)

Bu hafta resmi serimize pek ayiracak vakit yok, NEO Ligine full yatirimla mesguluz. Bu, hepimiz icin cok iyi...cok saglam yariscilar katiliyor ve siralama zamanlarimizda daha basarili olmamiz sart. Bu ancak ve ancak bol antremanla olur, bunun baska yolu yok!

Su anki HPD siralamasina göre yani sadece ilk Pre-Kvalifiye tamamlanmis olarak 10'cuyum...toplam 15 HPD'nin ilk odaya alinacagi bir turnuvada bu benim icin cok kötu bir pozisyon. Bugun ve yarin full HPD-Sebring (gece) antremani yapmaktan baska carem yok. Ilk odaya girmek istiyorum   ;)

Son olarak guzel bir video paylasimi...Jeff Gordon'u bileniniz, duyaniniz varmi bilmem. Kendisi saglam bir Nascar yariscisidir ve Pepsiyle beraber gizli kamera sakalari yapiyor ve bu bölumu kesinlikle izlemeye deger...iyi seyirler  ;)

Konusu: Jeff G. makyajla taninmaz birisi oluyor ve araba satin alacakmis gibi hareket ediyor. Haliyle hic hayatinda hizli arac kullanmamis gibi ve kendisinin su an kullandigi aracinda bir Stationwagon (aile arabasi) oldugunu söyluyor. Araba saticisi ise arabayi satmak icin "Lutfen bir deneyin" diyor, belki hosunuza gider filan fistik, sonrasini kendi gözlerinizle seyredin   ;)





Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.

    Tamamen yerli üretim Rennsport Kokpit V2 :)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ItnsDS8oYV8

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Yerli derken, bu rig tamamiyle Turkiye'demi yapiliyor, eger öyleyse cok iyi. Bircok eksikler duzeltilmis gözukuyor, gayet guzel bir sistem.

    Yeni CSS cikti-cikacak, umarim bu CSW sistemlerinden cok daha saglam cikar.

    YanıtlaSil