8 Ekim 2012 Pazartesi

TTM 2012-10-08

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antreman ve yarislar herzamanki gibi superdi   ;)

Bu hafta en cok Oguz'a yaradi, Prototype Fix'de iRating + SR milyoneri oldu desem yalan olmaz, tebrikler.

Bekir, yeni T500'uyle beraber gayet saglam adimlarla Corvette'de  ilerliyor. Gelecek haftaya buyuk hamleler bekliyoruz...mesela haftasonuna 3500+ iRating gibi   ;)

Efkan, 3'luyu kurdu ve artik 3 boyutlu takiliyormus son duyduklarimiza göre, T500'ude yolda, surda 2.5 ayi kaldi sadece  :P


Husnu bu aralar costu desem yeridir, bu hafta 2-3 defa iRacing'e cikti.

Burak, Ozzzmanliiiyih diyor demesine ama ortada icraat yok, en son yarisini 7'ci ayin 23'unde yapmis. Öyle bedavadan Osmanli olmak yok kardesim    ;)

Berke, bu haftaki Lotus79 yarisini kacirmistir, haftaya daha guclu bir sekilde katilacagindan eminim.

Berker'le bu haftaki Lotus79'umuzun ilk yarisi berbat ötesi gecti. O kadar kötu ve sacma sapan hatalar yapildiki beni resmen bu seriden soguttu. Lotus79 serisinde, her seride oldugu gibi kazalar, yoldan disa cikmalar vs. oluyor ama hasarli aracla yengec gibi yan yan pite zorlana gitmeye calisma sacmaligi kesinlikle sadece bu seriye ait. Allah vere Lotus79'da kaza olmasin, hasarli olanlarin %99'u o pert olmus aracini ne pahasina olursa olsun ikina-mikina ille pite kadar göturecem diye ugrasiyor, bu...sacmaligin daniskasindan baska birsey degil.

Bu hafta guzel antremanda yapmistim, full depoyla 1.16'larin sonlarini devamli atiyordum, yazik oldu.



21'ine az kaldi beyler....Road Atlanta'da yardiracaz   ;)

Gelecek sezona Grand-Am'e katilanlar. Ben, Bekir ve Efkan...baska katilmak isteyen varsa simdiden hazirligini yapsin   ;)

Ve son olarak, herzamanki gibi guzel bir video... paylasim icin tesekkurler Kerem,





Iyi yarislar,







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder