7 Ekim 2012 Pazar

TTM 2012-10-07

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler ve antremanlar herzamanki gibi superdi   ;)

- TTM Haberleri -
  • Husnu ve Bekir T500'lerinden FFB ve hissiyat yönunden cok memnunlar. Daha iyi bir direksyon seti sayesinde arac uzerinde daha fazla kontrol altinda olduklari belli. Bu da kisa zamanda kullandiklari araclari biraz daha zorlama imkanlari olacaklarina eminim...bu daha iyi bir direksyon seti kullanma olayi dun 1, bugun 2...hele bir 1 hafta gecsin asil buyuk farki o zaman daha iyi göreceksiniz   ;)  Tekrar iyi gunlerde olsun, guzel ve bol yarislar kazanarak ve bir dahaki basamaginiz en az Ecci7000 olur   :)


  • Efkan'ada tebrikler. Dun, 3'lu ekrani cakmis...darisi tek ekranla cebellesen uyelerimizinde bir an evvel 3'luye gecmeleri dileklerimle  :)  Ögrenci dedigin ahanda böyle olur iste yaw...CSR Elite, T500, özel kokpit, özel pedal seti, 3'lu ekran vs. vs.   Ah, ah...ögrenci olmak vardi yaw   ;)


- iRacing Haberleri -

  • Daha evvel aciklanmamis bir arac McLaren'den sonra aciklanacak...bazi söylentilere göre BMW Z4 olabilecegidir...belkide Nascar icin Super LateModel aracida olabilir, bekleyip-görecez.
  • Lotus49 icin bu yil bir World Tour Yarisi duzenlenecek.

Diger haberler arasinda Bathurst 1000km yarisi gerceklesti bu hafta, youtube uzeri canli seyretme imkani sunuldu ve yarisi 2 saat kadar seyrettim, superdi  :) Canli yayinin kanalina uye olmaniz icin linki ekliyorum.
LINK

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir video...



Iyi yarislar,

3 yorum:

  1. Benden bu kadar...Lotus79 ve serisi her ne kadar guzel olsada cok cok buyuk bir eksi noktasi var bu seride surenlerin.

    Adamlar yaris basinda carpisiyorlar, araclari surulmeyecek kadar hasar aliyor ve bu Ökuzler araci "Tow" yapacaklarina halen yolda sidik zoruyla tutmaya calisip arkadan gelen yariscilarinda icine resmen ediyorlar. Bu bir ilk degil ve eminim sonda degil...bu kadarmi mallik olur yaw :/

    Frank'ada attim bir mesaj, CTC'nin ve yarislarin hicbir anlami kalmiyor bu sekilde surmeye calisanlar sayesinde. Gözunu seveyim HPD serisinin, en azindan adam hasarli haliyle zorlana pite gitmeye calismiyor, onlar yarista birbirlerini gececem diye ökuz gibi carpiyorlar ve aynisi Lotus79 dahil tum serilerde mevcut bu gecislerdeki carpismalar.

    Keske su videosunu save etseydim, millet yaris icinde hasarli araclariyla yengec gibi yan yan gitmeye calisiyorlar, Allah'im sen böylelerine akil-fikir ver...

    YanıtlaSil
  2. Abi bence premier ve dunya sampiyonalari haric bu tarz selerin olmasi normal ve olmaya devam edecek hizliysan zaten gecersin ne acele ediyorsun . Dun aksam hpd ye girdim laguna seca nin en sakat yerinde ki cizgi bende olmasina ragmen atak yapti sukur hasar almadan yirttik yaris sonunda tekrari izleyip ozur dileyip kendi hatasi oldugunu kabul etti ama e mal herif kafa basmiyo mu neyse artik aslinda pre serilere odaklanmak lazim bence ki prototyoe serisine pre bir seri yakisir bence . Bu arada t500 ile alacali yorumlara devam edeyim . Direksinda tirtik etkisi var bu fecici birsey mi kayisin cinsinden mi bilmiyorum ama fanatec kayis sistemi cok daha temiz be nce bakalim. Zamanla duzelecek mi . Onun haricinde dunku 4 saat durmaksizin yapmis oldugum yaris ve antremandan sonra kollarimda ciddi manada yorgun dusmus bugun lotusu test edeyim dedim de 1.15 attigim pistte 1 . 16 zor attim ki bir sorunum daha var blip yapmakta zorlaniyorum padlarin zamanlamasina alismak lazim ama genel yapiya ve ffb ye baktigimizda set gercekten iyi

    YanıtlaSil
  3. Her serinin bir eksik noktasi var ama Lotus79'daki hasarli aracla pite gitmeye zorlanma olayi bana cok sacma geliyor. Fast tow tusu bosunami duruyor iRacing'de yaw :/

    Bana carpan oglanda özur diledi ama benim mantigima ters gelen hasarli aracla neden zorlarsin?

    Halen iRacing'deki en iyi arac ve cekirdek komunite Lotus79 serisinde ama bu sekilde yapanlar yarislari boklamakla beraber zaten kit yariscisi olan Lotus79 serisinden milleti uzaklastirmayi basariyorlar.

    Ve isin komik yani bu hasarli aracla illede pite gitmeye zorlayanlar yavas suruculerde degil, bunu hizli yariscilar yapiyorlar.

    Neyse, ilerde bu mandalar yaris icinde hasarli aracla zoraki surulmeyecegini anlarlarsa belki tekrar gecerim, o zamana kadar onlara bol sanslar dilerim...yesinler birbirlerini :)

    Premier serileri akar, gelecek sezona Grand-Am'deyim, onun yarislari Lotus79 kadar guzel geciyor Rileyler arasinda, oradaki sikayetler ise daha cok Mustang suruculerinden...bakalim ;)

    Kayis konusunda ise Fanatec ve Thrustmaster degisik kayis kullaniyorlardir, bu...fark yaratabilir.

    YanıtlaSil