26 Eylül 2017 Salı

Team Türkiye MotorSport 2017-09-26


EY TTM,

Sezonun 2'ci haftasini yedik-bitirdik arkadaslar...bu ne hiz...gunler gunleri degil, haftalar haftalari sanki dakikalarmis gibi kovaliyor,...o derece zevk alirsan - bu derece hizla gecer zaman  ;)

Havuz havasi bitti burada, bu yuzden gecen hafta son yuzme gunumuzu eglendikten sonra havuzu kapadik. 1 aya sonbahar baslar, agaclarin yapraklari sararir, ondan sonrada bol karli bir Noel ve Yilbasi bekliyoruz....heryer bembeyaz - piril piril - temizligin, sadenin simgesi  :)

Hayat cok guzel arkadaslar, keyfini cikartin.


Tum haftamiz boyunca harika yarislar cikarttik, ben herzamanki gibi haftalik Nascar yarislarimi yaptim, Nedim IMSA serisinde hukmetti, Özgur ve Görkem Skippy serisini haraca bagladilar  ;)

Bu arada Pro ayarcimiz Nedim'in ellerine emeklerine saglik. Adam yaz-kis demeden takimimiz icin devamli muhtesem ötesi ayarlar hazirliyor bizler icin, cok tesekkurler kardesim.

Uzun zamandir yaris dunyasina ara veren arkadaslarimizda tekrar geri geldiler. Volkan ve Kerem'e buradanda hosgeldiniz diyorum. Guzel bir Atasözumuz vardir "Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır" diye, he he he
Bu arada Volkan arkadasimizin yakin zamanda yaris severlere cok guzel birkac surprizi olacak...fazla aciklama yapmadan, beklentinizi rahatlikla yuksek tutabilirsiniz diyebilirim  ;)
Kerem'de, Yigit arkadasimizdan harika bir direksyon seti satin aldi, tekrar iyi gunlerde olsun, bol birincilik dileklerimizle ve tabii ki Emir kardesimizi unutmadik, onada gercek hayattaki yarislarinda bol sanslar  ;)


Mucahit, uzun aradan sonra gecenlerde yanimiza bir ugradi ve 2'ci defa Baba oluyor, bunlar harika haberler. Tebrikler ve herzamanki gibi Allah saglik sihhat versin, Anali - Babali buyutsun  :)

Her yaris severin kacirmamasi gereken aletler vardir, bunlardan biri kesinlikle tum yaris oyunlarimda kullandigim "Simupad"dir, yarislarinizin o derece olmazsa olmazidir. Buyuk ihtimalle yaris simulasyon dunyasindaki en kapsamli ve en iyi buttonboxuda uretiyor desem, abartmis olmam. Fazlasi var - eksigi yok. Tum bu guzelliklere sahip olmak icin SIMUPAD

Bunlarda Erol'un son muhtesemleri, Kawabongaaa   ;)





Gectigimiz gunlerde biricik farbrikatörumuzun dogum gunu vardi, tekrar iyiki dogdun diyoruz yas oldu 31  ;)


iRacing haberlerine gelince, Porsche versus Audi LMP1'ler geliyor...iRacingde, her 3 ayda bir guncelleme olur ve her defasinda beni dahada memnun etmeyi basarmislardir. Yillarca böyle devam eder - gider...
Bence, iRacing ciddi yaris severler icin son duraktir, bunun ötesi yok su an ve yakin gelecektede iRacinge rakip cikabilecek birsey gözukmuyor ufukta.


Ay sonuna 10 saatlik yaris etkinligimiz var, tam olarak 30 eylul cumartesi TR saatiyle 16:00'da baslayacak, yarisilacak araclar Corvette C7 DP / Ferrari 488 GTE, 2017 Ford GT / Audi R8 LMS GT3, Mercedes AMG GT3

Yaris etkinligimize katilacak listemiz 3 asagi - 5 yukari hazir. Antremanlarimizada basladik. TTM'den 2 takim cikartacaz gibi gözukuyor...simdiden hepimize bol sanslar ve iyi antremanlar. Gecen yilin Petit Lemans yarisini izlemek isteyenler icin LINK

****************************************************************************************

Kisaca oyun dunyasina yani yaris harici diger oyunlarada deginmek istiyorum. Son aylarda oynadigim ve buyuk zevk aldigim oyunlardan birkacini siralamak istiyorum. Bunlar kesinlikle cok saglam yapitlar ve oyunlari oynarken yuzunuze buyuk bir tebessum verir (hepsi pc icin, bazilari konsollardada bulunuyor)  ;)


  • Alien Isolation- En iyi gerilim, korku ve heyecan oyunu
  • Just Cause 3 - En iyi Arcade Sandboxlardan biri
  • The Division - CooP cenneti
  • Prey (2006) - Modlayin LINK
  • Prince Of Persia Sands Of Time - Iste bilmece, platformlarin babasi
  • Splinter Cell (2002) - modlayin LINK
  • Ori and the Blind Forest - Yilin kucuk oyunu
  • Resident Evil 7 - Harika bir korku ve macera oyunu
  • Max Payne 3 - Hardcore BadAss Boi





Bunlarin her biri cok guzel oyunlar ve biraz arastirdiginizda pahali olmadiklarinida görursunuz...Man Cave'inizin eglencesine eglence katar, özellikle arkadaslarinizla beraber oynarsaniz dahada buyuk eglenirsiniz  ;)

Son olarakta, herzamanki gibi antremanlarimizda bizi gaza getirecek oldschool sarkilar,...










- Ne Mutlu Türküm Diyene -



2 yorum: