4 Ekim 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2017-10-04


EY TTM,

1 hafta daha gecti, gectigimiz haftamizda bildiginiz gibi kucuk LeMan'da yaristik. Cumartesi ve pazar gunleri dahil olmak uzere 10'ar saatten + Erol'da VLN yarisina daldi. Bizdeki yaris sevgisi gercektende cok guzel. Yarislarimizi canli yayin olarak yayinladik, tum yariscilarimiza, discoort ve youtube uzeri canli yayinlarimizda bizlere destek olan arkadaslara tesekkurler, guzel eglendik hep beraber, ilk ve en önemli hedefimizde herzaman budur  ;)

Bu yilin son etkinligi Mount Panorma'da (Bathurst) V8'lerle 1000km yarismak olacak. V8'leri tam anlamiyla bilmeyenler icin kullanisi cok zor araclardir, sadece yolda durabilmek icin bile dunyanin konsantresini sart kosan araclardir. Team Turkiye MotorSport'dan su an icin katilabilme riskini alan Kerem kardesim, zamanim olupta - yaris tanrilarida okeylerlerse bende katilmayi cok isterim. Emir'de katilabilirse super olur. Hem Kerem, hem Emir ciddi ciddi ellerindeki V8'lerle porsche GT3'lere kafa tutmuslardir gecen aksam hosted odamizda, Helal beyler.

Haberlerimize Emir'den devam ediyoruz. Son yarisinda elinde olmayan nedenlerle yarisinda kötu sonuc aldigi halde cevresindeki takimlarin dikkatini cekmeyi basarmistir, tebrikler. Bundan sonraki yarislarinda hak ettigin pole pozisyonlarinda görusmek uzere  ;)


Son zamanlarda Nedim, Erol ve Yigit uclusu muazzam yayinlar duzenlemislerdir. Beyler, saglam yatirim yapan en nihayet istesede - istemesede kaliteli urun cikartir, bu... 1+1 = 2, ötesi yoktur. Yaris dunyasi demek sadece yarismak degil...gördugumuz gibi ayar hazirlamak, yayincilik - spikerlik yapmak vs. cok cok genis bir dunyasi vardir. Ne mutlu bizlere bunu yasiyoruz   ;)



Bu haftamizdaki bazi yol yarisi serilerinde muhtesem yarislar olacak mesela...
  • IMSA - Sebring
  • Radical - Spa
  • Proto GT - Watkins Glen
  • F1 - Spa

 -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*


Lafi fazla uzatmadan, blogumuzun sonuna geldik...antremanlarimizda kullanabilecegimiz son birkac guzel oldschool sarkisi paylasip, tum haftanizin muhtesem ötesi gecmesi dileklerimle  ;)












- Ne Mutlu Türküm Diyene -



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder