11 Ekim 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2017-10-11

EY TTM,

1 hafta daha yedik bu guzelim hayattan arkadaslar, sohbetlerimizde herzamanki gibi 10/10'luk  ;)

Bu haftamizda VLN ve 1000km'lik V8 Mount Panorama aka Buthurst etkinligi var. VLN her zamanki buyuleyici guzelligiyle Erol'un kanalinda canli yayinlanacaktir....1000km V8 etkinligine gelince V8'leri yolda tutmasi bile cidden zor araclar ve böyle bir canavari 6-8 saat surmek hem fiziki hemde mental yorgunluga yol acacaktir...okuyanda sanirki gercek yarisa giriyoruz.

iRacing böyle birsey iste arkadas, ciddi yarisi bile yaninda basit birakir, o derece  :)

Kerem ve ben haftasonuna 1000km'lik V8 etkinligine katilacaz. Ilk basta sadece 2 stint atmayi dusunuyordum ama Kerem bu....kazaya karismazsak saglam antremanla cok tatli bir yaris cikartacagimiza eminim, bu yuzden yatirimimiz 110% olacak. Bir diger sebepte, yilda 1 olur böyle muhtesem yarislar, kacirmamak lazim, Life is 2 short  ;)
*Izlemek isteyenlere V8 etkinligimizde araliklarla canli yayinda yapmaya calisacaz*



Bu aralar Team Turkiye MotorSport'ta Skippy salgini almis basini yurumus, takimimizdan neredeyse herkez Skippy'de ya antremanda - ya da yarislarinda...diyorum ya, Hayat cok guzel beyler. Skippy candir, yillarin arabasi ve serisi, halen en cok katilimi olan serilerden birisidir  ;)


Kisaca önemli bir konuya deginmek istiyorum. Arkadaslar, dunya dili ingilizce...oyunlardan tut, filimlere, araclara-gereclere herseyin ingilizcesini bulabilirsin. Deginmek istedigim nokta tabii ki eglencemizle alakali olan filimler ve oyunlar.

Su an 2'ci defa Dragon Age Inquisition'i oynuyorum, bu defa hikaye agirlikli olarak ve oyun icinde okumadigim kitap kalmadi, sonuna kadar sohbet etmedigim adam kalmadi. Is hikayeye dönusunce oyun oyunluktan cikip Efsane bir yapima dönustu, saka degil beyler. Sonraki oyunum Witcher 3 olacak...Tolga'nin tavsiyesiyle dahada muhtesem bir basyapit beni bekliyor  ;)

Filimlerde ona keza, filimleri dublaj ile izlemek benim gözumde o filmi keskin bicakla bicmek gibi birsey. Bir defa filmin aktarmak istedigi efsaneyi, hikayeyi yakalamanin imkani olmaz.

Yeni bir dil ögrenmek icin hicbir zaman gec kalinmis olmaz...Bu saatten sonra yeni bir dilmi ögrenecez deyip agiz-burun bukmeyin, bu saatten sonra Yunanistana, Ispanyalara, Bulgaristanlara, Ukraynalara yerlesip yeni bir dillle beraber yeni bir hayata baslayanlar var.

Kendi iyiliginiz icin bu devirde ingilizce her turlu sart!


Haftasonuna Uplay'de Ghost Recon Wildlands bedava olarak oynanabilecek, cumartesiye kadar en azindan ben ve Kerem yatacaz Avustralya - kalkacaz Avustralya ama pazara her yol Wildlands co-op'una cikar...dur, dur tekrar yazayim. Hayat cok guzel beyler, mukemmele yakin haftasonuna dogru ilerliyoruz "one more time"   ;)



Simdide biraz saglik...
Yerinde durup herhangi istikrarli bir sekilde bir spor ile baslamazsan hicbir gelisme yasayamazsin. Kendine bir program hazirla ve karda-kista-yazda-sonbaharda, hava sartlari her ne olursa olsun, ucunda ölum ve hastalik olmadikca devamli spor programini takip et. Saglam kafa - saglam vucutta bulunur, bunun ötesi yoktur.


Yedigine dikkat et, gözunde hicbirseyi buyutme...yasadigimiz zaman diliminde teknoloji ucmus, elimizin altinda internet gibi bir nimet var, her turlu bilgiye ulasmamiz mumkun, oku - arastir ve kendini gelistir.


Son olarak sporumuz icin daha bir yeni nesil sarkilar paylasimlari sunuyorum, tavsiyeler Kerem kardesimdendir, harika secmeler olmus paylasimlarin icin tesekkurler  ;)






Ve tabii ki yakin zamanda göznugrumuz iRacinge Pit animasyonlarida eklenecek...LMP1'ler harici. Fuck Yeah, bosuna demiyorum...Hayat cok guzel  ;)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -



5 yorum:

  1. Witcher serisini kesinlikle 1-2-3 şeklinde oynamak lazım. Bu derin dünyanın karakterli, Geralt ın geçmişi, maceraları ve aşkları, yan karakterler ile olan geçmiş maceraları, bunlara gönderilen referanslar ile 3. oyunda tavan yapmaktadır. Kitapları bile okunabilir. Kesinlikle bir rol yapma baş yapıtıdır.

    YanıtlaSil
  2. Abi bu arada oynanacaklar listene eklemen tavsiyesi ile: hellblade senua's sacrifice
    Ben oynayamıyorum, dostlar oynasın :(

    YanıtlaSil
  3. Tolga,
    Witcher 1 ve 2'yi arastirdim ama herkez cok zor diyorlar, bircok kiside bu zorluk yuzunden birakmislar...ondan tam emin degilim. Bir Bossu gecmek icin anamdan emdigim sutu burnumdan getirecek oyun istemiyorum ;)

    Tabii ki 1-2 vurusta gec bitir oyunuda istemiyorum, kivaminda olsun asiri zorlamasin. Witcher 3 bu konuda gayet iyi deniliyor. Witcher 1 ve 2'nin kitaplarina bakarim...Witcherlerin hikayeleri muhtesem deniliyor.

    Hellblade Senua's Sacrifice...yaw oyun harika gözukuyor ve de sevdigim oyun yapimcilari, bu benim gözumden nasil kacmis anlamis degilim, tavsiyen icin cok tesekkurler.

    Dragon Age Inquision'i bildigin yasayarak oynuyorum ve oyun - oyunluktan cikti Efsane oldu, hikayesi cok cok iyi. Tum oyunu zamaninda 80 saatte bitirmistim, su an 45 saatindeyim ve daha ilk perdeyi yeni gectim, bu tempoyla 150-200 saat tutabilir. Oyun icindeki her kitabi iyicene okuyorum, herkezle sonuna kadar sohbetlere giriyorum...oyunun hikayesi acildikca oyun bir o kadar daha muhtesemlesiyor :)


    YanıtlaSil
  4. Valla o zaman tavsiyem şu olur. Witcher 1 ve 2 yi edin. Bir tane trainer de edin. Canından bezdirecek kadar zorlandığın yerlerde kullan, yeterki bu macerayı bire bir yaşa. Benim aklımda şu anda yaptığım savaşlar değil, yaptığım sohbetler, tanık olduğum trajik olaylar, ikili ilişkilerim, verdiğim kararlar var. Esasında çok aşırı zor değiller, sadece 1. oyunun kontrolleri biraz alışmak istiyordu onu hatırlıyorum. Ama Witcher serisinde yaşanmışlıkların oyundan alacağın tada etkisi çok büyük. O yaşanmışlıkları, yaşayarak ilerlersen gerçek tadına varabilirsin ancak. Ha bu arada 1 ve 2 nin ENHANCED EDITION'ı nı, 3 ün ise GOTY editionı nı edinmelisin. Valla 1 ve 2 yi de oynaman konusunda ısrarcı olucam kusura bakma :)

    YanıtlaSil
  5. Tamamadir,

    Dragon Age Inquisition bitsin, Witcher 1 ile basliyorum ;)

    Daha evvel Witcher serisini hic oynamadigimdan "Trainer" destegini bilmiyordum ve dedigine 110% katiliyorum...sohbetler, yasananlar, hikayeler, tarih cok önemli sadece oyunun guzel bir bölumunde herhangi bir yerinde beceriksizligim yuzunden saplanmak istemiyordum ;)

    YanıtlaSil