12 Eylül 2017 Salı

Team Türkiye MotorSport 2017-09-12

EY TTM,

Yeni sezona girdik, 2017'nin son sezonu, hepimize simdiden hayirli olsun ve bol sanslar arkadaslar.

13'cu haftamiz harika gecti, sagolsun Tolga'nin haftasonuna yarisiyormuyuz diye baslamasiyla 10/10'luk bir yaris ve eglence haftasonu gecirdik. Katilan tum arkadaslara tesekkurler, bundan böyle her 13'cu haftada uygulayacagimiz bir etkinlik olacak  ;)

Emir arkadasimizin bu haftaya gercek yarisi var, ona simdiden basarilar diliyoruz. Team Turkiye MotorSport'da son zamanlarda OSW salgini aldi basini yurudu, OSW alan alana, almayan ise ciddi siparis etme dusuncelerinde  ;)

TTM yaris etkinligimizi canli yayindanda acmistik, sonradan izlemek isteyenler icin LINK ve asagiya yaris sonuclarimizi paylasiyorum, 1'cilerimiz Emir ve "Moi"ya tebrikler, asagida yaris sonuclarimizi görebilirsiniz.





Bu ayin 30'unda kucuk LeMan etkinligi var, 10 saat Road Atlantada kurek cekecez...katilacaklar simdiden antremanlara baslasinlar  ;)


Son bir hatirlatma...Team Turkiye Motorsport takimimizda herzaman durustluk, hosgöru ve anlayis ön planda olmustur. Takimimizi veya takimimizdan bir arkadasimizi herhangi bir sekilde etkileyecek durumlara dikkat edilmeli, takim sagligi ve takim huzuru önemlidir...ve Team Turkiye Motorsport takimimizda her ne kadar 8'den 80'e hepimiz esit sartlarda arkadas olsakta genc arkadaslarimdan önemli buldugunuz konularda ricam sudur...
Duzeltilmesi imkansiz bir yola girmeden önce biraz daha tecrubeli arkadaslarimiza danisin lutfen.

Olurda sahsi bir ataga - sahsi bir saygisizliga maruz kalirsaniz, bunun affi olmaz, siz okeyleseniz - ben etmem ve böyle bir ortamda kimse gezinmek istemez. Dedigim gibi takimin sagligi ve huzuru olmadan takim diye birsey olmaz zaten, özu budur.


**************************************************************************************


Bir evvelki blog yazimda muzigin özellikle spor ve antremanlarimizdaki öneminin buyuk oldugunu yazmistim ve birkac hosuma giden sarkilar paylasmistim, devam ediyoruz...umarim bu haftaki paylasimimda hosunuza gider. Eskilerden devam ediyoruz...

Nasil degisik antreman turleri varsa, belli basli sarkilarinda antrean turlerimize degisik etkileri olur...benim icin bu haftaki paylastiklarim cardio antremanlarimda 10 numara isimi göruyor  ;)







Hayat cok guzel arkadaslar, keyfini cikartin ve antremanlariniza baslamadan evvel vucudunuzu iyice isinma prosedörunden gecirmeyi unutmayin, bunu bir adet haline getirmeniz en iyisi olur.

Deginmek istedigim ufak baska bir konuda vucudunuza antreman sonrasi bakiminiz olacak. Cok uygun fiyatlara vucudunuzu dinlendirebilecek guzel masaj aletleri bulabilirsiniz...bunlardan 1 tanesi gunun cok buyuk bölumunde kullandigimiz ayaklarimiz icin masaj aletleridir.

Hergun olmasada iki gunde bir 20-30 dakikalik infra isitmali, titresimli veya köpuklu su masaji, ayaklarinizdaki yorgunlugu kesinlikle ustunden attirir ve yas ilerledikce ayak damar catlaklarina karsi iyi bir önlemdir. Su masajinizin ardindan guzel kokulu nem orani yuksek bir krem ve yanina yesil cay veya dunyaca unlu Turk kahvemiz ve 1 adet taze cilek mis gibim gider  ;)





Not: Dunya halen duz degil, kimse kenarindan dusmus degil ve tepesinde kubbe yok  ;)



- Ne Mutlu Türküm Diyene -

3 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. 13.hafta etkinliği efsane oldu. Yawf! bu 13 hertürlü heryerde :)

    YanıtlaSil
  2. Abi emeğine sağlık. Bence merkez hakem komitesi bu etkinlikler üzerinde tekrar düşünmeli. Aylık periodlar halinde bir takvim oluşturulmalı.

    YanıtlaSil