20 Eylül 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2017-09-20

EY TTM,

2017 son sezonun ilk haftasini bitirdik, yarislarimiz harika gecti - sohbetlerimiz herzamanki gibi 10/10'luk, kisaca hayat cok guzel  ;)

Erol, haftasonu VLN'de bir muhtesem yaris daha cikartmistir.

Bu ayin sonunda Kucuk Leman etkinligimiz var, 10 saat Road Atlanta ve bu defa Erol katilamiyor, kisaca dunyanin sonu geldi demektir  :)
Diger katilacak arkadaslar, diskoort uzeri görusuruz...

Nedim arkadasimiz IMSA serisi Ferrari GTE icin önumuzdeki haftanin pisti olan Mazda Laguna Seca icin gayet guzel bir ayar hazirladi, denedim ve araba tek kelimeyle ucuyor ayriyetten oturakli. Onun izniyle burayada paylasiyorum, olurda TTM harici iRacing uyeleri denemek isterlerse  ;)

Nedim,
Bir Ferrari GTE ayarida Petit Leman'a hazirlarsan cillop olur kardesim  ;)


IMSA 2'ci hafta ayarimiz,...LINK
Mazda Laguna Seca Ferrari GTE Nedim Style 2017


Emir arkadasimizda son yarisinda ciddi bir saglik problem yasadi - simdi cok daha iyi, tekrar gecmis olsun. Dogru beslenmenin önemi buyuktur, özellikle yaris gibi ciddi guc sarf edilecek bir programda...,protein - protein - protein ve dogru karbonhidratlari dogru oranlarda tuketmeye dikkat edin.



Bu haftamizda kurek cekmenin önemini yazayim biraz. Eger hicbir agirlik antreman turune yatirim yapamiyorsan, hergun isinmadan sonra atla kurek cekme aletine, en zorluguna getir ve sprint at...mesela 10dk veya 15dk - "HERGUN", ardindan misler gibim 40-45 dakikalik kardio (bisiklet, yuzme, kosu, yuruyus vs. vs.) ve tekrar isinma en nihayet antreman gunun bitti  ;)

Bu antreman sekli hem vucudunun sagligini korur - hemde az biraz kas yapar. Kurek cekerken hangi kas gruplari calisir, onuda su LINKTEN 4'e ayrildigini görursunuz.

Bu arada sizlere guzel bir haberim var...Kurek cekme aletimde 1 yil kadar sonra 1000km'yi astim alâ Türkish Power Style   ;)
 



Gördugunuz gibi 1000+ km, toplam 80 kusur saatte, 331 celsede ve neredeyse 56bin kalori sarfederek...Hedef 2000km  ;)
Böyle bir basari kalkip dunya duz demekle yurumez, orani-burani sarmaklada yurumez, hele hele tramway raylarina kafayi sokmakla hic yurumez!


Tabii ki, degil gunde 2 saat - gunde 5 saat antreman yapsan bile yanlis beslenmen hepsini bir celsede göturur. Dogru beslenme herzaman icin saglikli bir hayat - guclu bir vucut icin ilk adimdir.



Hayat guzel, keyfini cikartin, bu aralar TTM'den ben ve Nedim Portal 2'ye fena sardik, bunuda canli yayinlarimizdan göruyorsunuzdur zaten  ;)

Bunun haricinde Old school antreman sarki paylasimlarimiza devam ediyoruz...






Vucuduna iyi bakarsan, o da sana iyi bakar  ;)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -




3 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi, Dünyanın sonu geliyor, Tadını çıkarın :)

    YanıtlaSil
  2. Valla iracing özledim Elegan abi inşallah kısa zamanda aranıza tekrar gelicem

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Erol,
    Basimiza tas yagacak :)

    Burak,
    4 gözle bekliyoruz kardesim, iRacinge geldigin an haber ver ;)

    YanıtlaSil