20 Mayıs 2017 Cumartesi

Team Türkiye MotorSport 2017-05-20

EY TTM,

Sohbetlerimiz herzamanki gibi 10 numara beyler, simdi gecelim fasulyenin faydalarina...

Ilk evvela dunku 19 mayis Yuce Atamizi anma, Genclik ve Spor bayramimiz kutlu olsun.



- Ne Mutlu Türküm Diyene -

***********************************************************************************

Le Man icin takimlarimiz belli oldu ve her aksamki LosManyos calismalarimiz/antremanlarimiz son hizla devam ediyor, birazda sans ile 2017 Le Man 24'u sag bir aracla iyi bir sirada bitirecez.

Le Man 24'e kadar haftasonlari...4'er saat kendimize özel oda acacam, calismalarimiz... uzun stint antremanlariyla beraber lastik asinmasi, ayarimizi yerine oturtma ve pit giris cikislari, simdiden hepimize basta iyi eglenceler ve bol sanslar  ;)


Son bir not olarak Mucahit'in herkeze cok selami var, bu aralar isleri bayag yogun ama o da Le Man'a yetismeye calisacak.


Ayriyetten bugun ve yarin Indi500'umuzde var, yaris tanrilari bizleri bos görmeyi sevmiyorlar anlasilan, he he he




*************************************************************************************

Dun sohbet odamiza paylastim, burayada ekleyeyim. Carsida gezinirken gözume su oyuncaklar gözume carpti, 2 tane kaptim hemen...ne diyeyim, böyle seylere bayiliyorum  ;)

Bu eglenceli oyuncaklarin aciklamalarinda stres, authizm, sigarayi birakma ve tabii ki oyuncak olarak satilmalariydi. Söyle diyeyim, gezindigim arkadas ortamimda cok buyuk ilgi gördu, bugun kesin herkezin elinde 3'er-5'er görurum...kisaca her kiyafete uygun model ve sekilleri var, kacirmayin bu kucuk-buyuk eglenceyi  ;)

Bu biraz benim cocuklugumdaki topaci andiriyor ama bunlar cok daha High-Tech, bildigin firildagin 2017'si, bir cevir 10dk izle...buyuleyici  :P

Benim aldigim modeller asagidakiler ve 3-5 tane daha alirim, adamlar cok tatli bir must have yaratmislar  ;)
I give you, Dazz Fidge Spinners!



Bunlardan satin alacak olursaniz, plastiklerinden uzak durun, gramaji 50+ olsun yani belli bir agirligi muhakkak olsun, benim bu ikilinin her biri 100grama yakindir.

***********************************************************************************

Dun yeni bir vites koluyla tanistim...I give you, Dazz Vites Kollarinin Dedesi! LINK

Pro-simciler takimi 2 degisik vites kolu cikarmislar, gercek arabana taksan daha iyi, he he he
Fiyatlari VAT'siz...buna dikkatinizi cekerim, H-Vites kolunun fiyati 1250£ - SQ ise sadece 850£'cuh  :)

Kalite ariyorsan budur, özellik ariyorsan budur ve...su da önemli, bu vites kollari sadece bilgisayarda degil, Playstationlardada calisiyor, hani yarin-birgun elinizden cikarmak isteseniz hemen ucar...dermisim  :P

Dun aksam su videoyu izledikten sonra aklimiza tek bir uyemiz geldi, hani su patatesleri tasiyan Pro'muz var ya  ;)



Sözumuz ondan acilmisken, Huseyin'in yaptigi bacak antremani akillara zarar...ben 3-4 yildir istikrarli antreman yapiyorum ve onun yaptigi bacak antremanin yarisini yapamam, helal.

Kas ile göz arasi, yaz kapiya dayandi, yakinda su baklavali hasin vucutlarimizin resimlerini medyamizda paylasiriz diye dusunuyorum ne dersiniz  ;)

Yaz ile beraber dunyanin en buyuk oyun ve eglence fuari Los Manyos yarisimiza denk geliyor. Böyle fuarlari takip edenler icin zamanlari ve bilgileri...(Paylastigim sayfanin biraz asagisina inerseniz buyuk sirketlerin E3 fuarindaki verecekleri konferanslarin gun ve saatleri yazar ayni anda gösterecekleri kesin olan o sirketlere özel oyunlariyla beraber...tabii ki aralarinda surpriz aciklamalar olacaktir)
LINK


Son olarakta herzamanki gibi guzel bir paylasim,adam yasadiklarini ve surus eglencesini/hissiyatini nasil zenginlestirdigini cok detayli bir sekilde aciklamis.





- Ne Mutlu Türküm Diyene -





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder