10 Mayıs 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2016-05-10

EY TTM,

Yeni bir haftaya daha girdik, sohbetlerimiz olsun - yarislarimiz olsun hepsi 10/10'luk geciyor ve...hayat cok guzel, zevkle keyfini cikartiyoruz arkadaslar  ;)

Hemen fasulyenin faydalarina gecelim, Dos Los Manyos...bu haftasonuna yani cumartesi ve pazar aksamlari TR saatiyle 22:00-00:00 arasi önce  antreman bölumu ve hemen ardindan tek tabanca kvalifiye odalarimizda surecez. Kvalifiyede ortalama suresine göre gruplara ayrilacaz. Le Man 24'e katilacak olan Team Türkiye MotorSport takimi arkadaslarimiz, olurda cumartesi sureniz hatali gecerse veya istediginiz sureleri tutturamazsaniz pazar aksamina bir sansiniz daha olacak.

Takim arkadaslarimizdan gruplar belirlendiginde ayarlar, benzin giderleri ve bol bol surus antremanlari yapacaz. Tam zamaninda saglam yatirim yapiyoruz beyler...en son Daytona 24 yarisinda buna benzer bir hazirlik sergilemistik ve eskiler bilir - onda kendi klasmanimizda toplamda 6'ciligi yakalamistik, bu defa hedef ilk 3  ;)




***********************************************************************************************

Yaz geldi, buralarda havalar bayag sicak, gunes acmis - kuslar ötusuyor, ceylanlar halay cekiyor vs. vs.  ;)

Hayatin keyfini cikartin, sporunuzu ve dahada önemlisi saglikli beslenmenize devam edin. Her turlu sekerden uzak durabiliyorsaniz mis, duramiyorsaniz o da mis...öylede - böylede dunya dönmeye devam ediyor  ;)


Erol bizlere uzun suredir su "Sapiens A Brief History of Humankind" kitabini okumamizi tavsiye ediyordu,zamanim olmadigindan oglum gibi audio kitabi olarak buldum ve basladim antremanlarimda okumaya/dinlemeye. 1 saatlik bölumune kadar geldim ve bu kitabi tum dunyada okullara okumak icin sart kosulmasi gerektigini dusunuyorum, o derece aydinlatici bir eser...Kacirmayin. Kitap, audio olarak 2 bölumden olusuyor ve toplamda 15 saat uzunlugunda. Tesekkurler Erol, sagolasin kardesim...bu kitap 10/10'luk.







*********************************************************************************************

Sira geldi filim ve oyunlara...

Filim konusunda Emir kardesimiz BIG Mafya kontaklari sayesinde coktan yeni Alyan filmini izlemis ve 10/10'luk basyapit diyor, sinemaniza geldiginde kacirmayin. Dazz Freakin' Leygo  :P




Bir baska saglam bir eserde su Wonder Woman filmi olacaga benziyor. Trailerinden gördugum kadariyla kahramanlik, durustluk, dogruluk, onur, gurur gibi duygular pekistiriliyor...tam benlik! Bunlar tabii ki en yakin muhtesem ötesi IMAX'larda buyuk zevkle izlenilecekler  ;)



Ve Wonder Woman'in sahane - adami gaza getiren Epic melodisi...Afiyet olsun (Huseyin sen anladin)   :P




Oyunlara gelince...iRacingden bahsetmiyoruz tabii ki cunku iRacing bir oyun DEGILDIR (quote: Erol)  ;)

Son zamanlarda Zniper Elite 3 ve Dragon Age Inquisitionde bayag bir ilerledim, sonlardayim. Ikiside enfes oyunlar, lafi fazla uzatmadan benim verecegim punlamalar sunlar.

Zniper Elite 3 - 10 uzeri 8
Dragon Age Inquisition - 10 uzeri 9

Her iki oyunu bilgisayara 5$ civarina bulabilirsiniz, tekrar....Afiyet olsun (Huseyin, yine anladin) :P



Ve son olarak guzel bir trailer...




- Ne Mutlu Türküm Diyene -



4 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi. Hafta sonu acımak yok. Herkes rakip. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Erol,
      +1,

      Diskoortada yazdim, burayada yazayim. Kvalifiyemiz 4 turdan olusacak, 10 tur veya 30 dakikadan degil cunku o sekilde ayar yapilamiyor. Ona göre benzininizi ayarlayin.

      Bu 4 tur elemesi daha zor cunku herkez 10 tura nazaran daha hizli gitmeye calisacak, hepimize bol sanslar, aksama görusuruz ;)

      Sil
  2. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi

    YanıtlaSil