2 Mayıs 2017 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-05-03

EY TTM,

Harika bir mayisa girdik beyler. Önumuzdeki ilk yaris etkinligi 19-22 mayis arasi 4 degisik zamanli yaristan olusan Indy500'umuz var. Bu yaris kacmaz, 1911'den beri her yil yuksek hizli araclarla yarisilan bu etkinlikte bizlerde iRacing gibi bir nigmette Dallara araclarimizla yarisacaz, bu oyunu kaciniz hatirlar  ;)




10 haziranda ise 24 saatlik LosManyos yaris etkinligimiz olacak. LosManyos = Le Mans  ;)
Team Türkiye MotorSport takimi olarak simdiden ön hazirliklara basladik bile. Bu yarisa takimimizdan katilim yuksek olacak, bu yuzden simdiden degisik guruplara ayrilma planlarimiz var.


Le Man 24 yarisimiza gurup basina 4 yarisci olmasini dusunuyoruz ve önumuzdeki haftasonu yani 13-14 mayisa 2'ser saatlik TTM odalarimizi acacam, saatlerini diskoortta paylasacam ve burada Le Man yarislarina katilmak isteyenler surelerini atacaklar. Amac, tek turda en hizli sureyi atmak degil...Hedef, en az 10 turda en yuksek ortalama turunu atmaktir. En ufak bir hata bile ortalama sureni dusurmeye yetecektir.

Nordcshleife 24 yarisimizdan cok önemli bilgiler edindik, Le Man'a bu bilgileri degerlendiriyoruz.


Le Man yarisimiz icin gruplara ayrildiktan sonra yaris etkinligimize hazirlanmak icin 1 ay kadar bir suremiz var (Uzun stint antremanlari - ayar hazirlama - pit-stop giris-cikis antremanlari vs. vs.), bununda da bizler icin yeterli olacagini dusunuyorum. Unutmadan, Le Man'da yarisacagimiz arac HPD olacak...arabaya söyle hafif yan baksan öldum anam diyen bir arac ama zaten bu isler basit olsaydi o zaman basta biz Team Türkiye MotorSport olarak katilmazdik.

Bu yarisimizdaki hedefimiz tek turda hizli sure atmak degil, hedefimiz 24 saat boyunca agir baski altinda stabilite, yaris boyunca tum zorluklara gögus germek, bir baska deyisle Hoydri Meydan Motherfuckeeeerzzzz  ;)

Buraya eskilerden guzel bir musik gidermi - gider, afiyet olsun....




 ***************************************************************************************

SimuPad'i tanimayan, sahip olmayan yok herhalde, yarislarimizda harika tepki veren minderimiz. Yakin zamanda Erol'dan dahada muazzam calismalar/yapitlar ortaya cikacak, bu yuzden facebook sayfasini takibe almayi unutmayin.

Yaris simulasyon dunyasina ve tum yaris severlere buyuk katkisi olacak haberler ve gelismeler icin LINK

Diger önemli haberlerden...
Ayhancan kardesimizin Spa yarisi olacak, ona simdiden bol sanslar diliyoruz. Onda nadir gördugum özguven ve kabiliyet varken zaten 1'cilikten baska bir sonuc beklemiyorum  ;)


Bu hayattaki en buyuk lukslerden biri, insanin ömru boyunca sevdigi bir isle ugrasmasidir, bunu basarmak mutlulugun yarisi.



Ve tekrar favori konumuza geldik, he he he

- Saglikli beslenme ve Spor -

Arkadaslar,

Dogru beslenmek demek sadece zayiflamak demek degildir, dogru beslenmek, yasina göre ve gunluk harcadigin enerjiye göre dogru ölculerde protein/karbonhidrat ve yagini alman demektir.

Eger ihtiyacin olan bir besiyi uzun muddet eksik alirsan veya bir tanesini uzun muddet gereginden fazla alirsan muhakkak bir sekilde kendini belirtir.

Dunyadaki hastaliklarin en az 95%'indeki temel problem stres, sismanlik ve yanlis beslenmedir, vucuduna ve ruhuna iyi bakki - onlarda sana iyi baksinlar  ;)




Herzamanki gibi guzel bir paylasim ile bu blogumuza noktayi koyuyoruz,...







- Ne Mutlu Türküm Diyene -






4 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi, HPD akmaya başladı bile.
    Ayhancan'a kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Abi eline sağlık paylaşımlar için..
    Hpd akacak inşallah.
    Efsane setup i tutturacağız inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  4. Selam TTM :)
    Artık kimler var kimler yok tam olarak bilmiyorum. Uzun zaman oldu sizlerle görüşmeyeli. Evlenicem dedim, sistemi dağıtıcam dedim bir gittim, pir gittim. En azından arasıra uğrayıp bir selam verebilirdim sizlere farkındayım. Evlilik müessesesi ve getirdiği bazı sorumluluklar, hayat düzeninin biraz değişmesi.. Tabi bunların hiçbiri bir bahane değil.
    İnanın o kadar özlüyorum ki iracing'i, bazen şöyle sırf kafamı dağıtmak için Monza'da, SPA'da, Nordschleife'da şöyle bi 1-2 saat takılmayı çok istiyorum.. Ama şu anda bir bilgisayarım bile yok:/ Ve uzunca bir sürede böyle bir sistem toplamam çok zor görünüyor inanın. Bende pasif olan iracing hesabımı yeni başlayan yada başlayacak olan bir arkadaş olursa ona devredeyim diye düşündüm. Bilgilerinize..
    Evet dursun bi kenarda bigün sistem toplarsam, sadece üyeliğimi aktif ederek tekrar devam ederim diye düşündüğüm de oluyor fakat o gün ne zaman gelir yoksa hiç gelir mi bilmiyorum açıkçası. Olursa da yine her ay, yada her sezon ne gerektirirse yavaş yavaş toparlarım diyorum. Ben buraya sahip olduğum araç ve pistlerin bir listesini yazıyorum.

    CARS

    1.BMW Z4 GT3 ($11,95)
    2.NASCAR Sprint Cup Chevrolet Impala COT circa 2013 ($5)
    3.Chevrolet Corvette C6.R GT1 ($11,95)
    4.NASCAR Monster Energy Cup Chevrolet SS ($11,95)
    5.Ford Mustang FR500S ($11,95)
    6.Skip Barber Formula 2000 ($11,95)
    7.Ruf RT 12R ($11,95)
    8.McLaren MP4-12C GT3 ($11,95)
    9.Aston Martin DBR9 GT1 ($11,95)

    TRACKS

    1.Donington Park Racing Circuit ($14.95)
    2.Circuit de Spa-Francorchamps ($14.95)
    3.Daytona International Speedway ($14.95)
    4.Mount Panorama Circuit ($14.95)
    5.Virginia International Raceway ($14.95)
    6.Talladega Superspeedway ($14.95)
    7.Circuit Gilles Villeneuve ($14.95)
    8.Road America ($14.95)
    9.Barber Motorsports Park ($11,95)
    10.Autodromo Nazionale Monza ($14.95)
    11.Sebring International Raceway ($14.95)
    12.Sonoma Raceway ($14.95)
    13.Circuit Zolder ($14.95)
    14.Suzuka International Racing Course ($14.95)
    15.Silverstone Circuit ($14.95)
    16.Brands Hatch Circuit ($14.95)
    17.Autódromo José Carlos Pace ($14.95)
    18.Phillip Island Circuit ($14.95)
    19.Canadian Tire Motorsports Park ($14.95)
    20.Oran Park Raceway ($14.95)
    21.Watkins Glen International ($14.95)

    Total: $416,55

    Araçlardan birkaçı gereksiz olabilir. Sırf zevkine aldıklarım var. Ama pistlerin çoğu road yarışlarında kullanılan pistler. Zaten yarıştığım sezonda hangi piste ihtiyacım olduysa onları almıştım.

    Hesabı $250 'a devredeyim diye düşünüyorum. %60 'a falan denk geliyor. Olursa ilgilenen birileri smtsl.su@gmail.com adresinden bana ulaşabilirler.
    Herkese buradan tekrardan selamlarımı iletiyorum. Bol keyifli yarışlar ve hakettiğiniz başarılar diliyorum hepinize :)

    YanıtlaSil