29 Aralık 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-12-30

EY TTM,
2015 Sezon 1'in 2'ci haftasinida yedik bitirdik beyler. Takim olarak katildigimiz yarislarda devamli guzel gelismeler kaydettik, hepimizi tebrik ederim. iRacing gibi hardcore bir simulasyon oyununda efendice yarisarak hem milletin saygisini kazaniyoruz, hemde saglam temeller uzerine kurulu antreman sistemimizle yarislara katildigimizdan serilerin en hizlilari olmasakta, ust kademe hizlilar grubuna aitiz ve fazla hirs yapmayip yarislari okudugumuz anda yarislarimizi baslarda bitirmemiz kacinilmazdir.

Noel bitti - kaldi Yeni Yilimiz...kendi adima Noelden bu yana 3 kilo almisim, Yes, Xmas has been good to Moi  :)
Dun, 2015 yili De La Spor antremanima ilk adimimi attim, bu hafta sadece yarin, yani Yeni Yil gunu Patateskrateniyle tavada pismis tavuk ve Isveclilerin "Smörgåstårta" dedikleri tamamen deniz urunlerinden olusan sandövic pastasina yumulacam sonrada yaza kadar hedef alt resimdeki vatandas gibi 8'li baklayi yaratmak   ;)


Hepinizin yeni yilinizi candan kutlar, nice saglik ve huzur dolu bir 2015 dilerim.

Yeni yilda genelde insanlar kendilerine bir hedef secip, o sözu tutmaya calisirlar. Bu yil ilk defa herhangi bir hedefim - sözum yok. Bundan evvel sigarayi birakmak, spora baslamak basta gelen isteklerimdendi ama sigarayi birakali 2-3 yil oluyor, sporda artik hayatimin buyuk bir parcasi oldu, dahada önemlisi sadece benim icin degil esim ve oglum yani ailecek saglikli yasama ve spora yöneldik bunun ötesi yok benim icin.

Sizlerin bu konuda dusunceleriniz ne? Yeni Yil sözunuz varmi yoksa sizde  hayattan 110% memnunmusunuz?



Ve fasulyenin faydalarina geciyoruz beyler,...

- Team Turkiye MotorSport 2015 Sezon 1 Hafta 3 Yaris Serilerimiz -

  • Skip Barber Serisi - COTA GP 10 tur
  • Grand Prix Legends - Watkins Glen International Classic Boot 32 tur
  • Star Mazda Championship - Suzuka GP 15 tur
  • iRacing GT3 Challenge Serisi - Interlagos GP 30dk
  • iRacing World Sports Car Serisi - Sebring International 45dk

  • IndyCar Oval (F) - Texas Motor Speedway 50 tur
  • Nascar iRacing Klas C Serisi (F) - Michigan International Speedway 30 tur
  • Nascar iRacing Klas B Serisi (F) - Twin Ring Motegi 45 tur


Yeni haftamizda hepinize bol sanslar,

**************************************************************************************************************

 - 2015 Sezon 1 Team Turkiye MotorSport Yaris Serilerimiz -


Grand Prix Serisi toplam 86 yariscidan...

  • Berke, 147 Sampiyonluk puaniyla 21'ci


Skip Barber Serisi toplam 2209 yariscidan
  • TK, 248 Sampiyonluk puaniyla 70'ci
  • Burak, 233 Sampiyonluk puaniyla 83'cu

GT3 Challenge Serisi toplam 1409 yariscidan...

  • Selcuk, 132 Sampiyonluk puaniyla 329'cu 
  • Ozan, 102 Sampiyonluk puaniyla 535'ci
  • Eren, 91 Sampiyonluk puaniyla 621'ci

 World Sports Car Serisi toplam 584 yariscidan
  • Bekir, 165 Sampiyonluk puaniyla 104'cu
  • Volkan, 115 Sampiyonluk puaniyla 197'ci


FormulaMazda Serisi toplam 1580 yariscidan...
  • Mehmet Ali, 138 Sampiyonluk puaniyla 236'ci




- 2015 Sezon 1 Team Turkiye MotorSport TT Serilerimiz -

Skip Barber Serisi toplam 275 yariscidan

  • TK, 183 TT puaniyla 9'cu
  • Bayram, 77 TT puaniyla 96'ci

GT3 Challenge Serisi toplam 209 yariscidan...
  • Eren, 87 TT puaniyla 38'ci
  • Selcuk, 53 TT puaniyla 91'ci

**************************************************************************************************************

Pedal alacaklara sagolsun Husnu cok guzel bir pedal seti olmasiyla beraber fiyatida gayet uygun olan ProtoSimTech'i paylasti. LINK


Masters Of Endurance Liginin Spa 24 saatlik yarisina takimimizdan 4 arkadas katilacaz. Bunun icin ilk hedef hizli bir kvalifiye atmak olacak, yarismaya hak kazandigimiz an gerisi corap sökugu gibi gelir. MoE yaris tasarimimiz, iyi seyirler.



- Ne Mutlu Turkum Diyene -

21 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  2. Abi eline sağlık, dizayn için ufak müdahalelerim olacak, skype üzerinden anlatırım sana ;)

    YanıtlaSil
  3. kış resmen geldi :)

    http://i.hizliresim.com/04DbVZ.jpg

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah arkadaslar,

    Bekir,
    Tamamdir.

    Sagol Selcuk,
    Bu hafta GT3 Interlago'da akar...Skippy'de ise COTA var, fena bir yer degil ama nedense cok yavasim, yarislara dalmadan önce ciddi zaman yatirimi yapmam sart.

    Ozan,
    Misler gibi her yer bembeyaz, kis gibisi yok yaw. Keyfini cikartin beyler ;)

    YanıtlaSil
  5. Selçuk o durum şu mantıkla ilerliyor . Senden yüksek ir li birini geçersen aldığın ödül daha fazla oluyor . Senden düşük ir li birine geçilirsen daha az puan alıyorsun

    YanıtlaSil
  6. Firefox kullanan var mı ?

    iRacing sitesini tamamını yüklemiyor,sitenin alt tarafları yok,üst taraflarda tam olarak çalışmıyor

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. çok ilginç bir şekilde Firefox'u sıfırlayıp ilk girdiğimde veya PC'yi kapatıp açtığımda yine ilk girdiğimde sorunsuz açılıyor.Yenilersem açılmıyor

      Chrome,Youtube'da saçmaladı diye buna geçtik bu da iracing i açmıyor...

      Sil
  8. Ozan,
    Buyuk ihtimalle senin Chrome ve Firefox'a user scripts ve/ya aplikasyonlar yuklendi sen farkinda olmadan ve onlar birbirleriyle cakisiyorlar. Eskiden ne guzeldi yaw, acardin tarayiciyi gerisini dusunmezdin, simdi...nerede, ne kadar, neleri ariyorsun, nelere bakiyorsun, nelere + / - veriyorsun, neleri satin aliyorsun, neler satarsin, nereye neler yazarsin, neleri okursun her turlu bilgileri degisik sirketlere satiyorlar, askeriye ve gizli devlet istihbaratlarin zaten herseyden senden bile evvel haberleri var, her konuda bilgileri var, bu...sadece dagin ucu.

    Tavsiyem 1 tane tarayicini sadece iRacing'e ayir...o tarayiciyla sadece iRacing'e giris yap, hicbir sekilde baska sayfalara girme, bakma...bu sekilde mumkun oldugunca "temiz" kalir tarayicin.

    Sörf etmek icin ise gec baksa bir tarayici kullan.

    YanıtlaSil
  9. http://youtube.com/watch?v=9PQ6oKidE20

    YanıtlaSil
  10. Sağolasın Selçuk, keşke hakettiğim gibi 2.bitirebilseydim, yazık ki ekstra bir tur attı önümdeki ve benzinsiz kaldım :/ sebring gibi bi yerde ekstra benzin sürelerde etkili o yüzden fazla almadım, şansa bak ki adamın ekstra tur atası geldi. Sağlık olsun diyelim, önümüzdeki yarışlarda kısmet artık. Setap çok sağlam oldu, hpd ile sebring yarışı yapmak isteyene verebilirim, burdan haberdar edin yeterli ;)

    YanıtlaSil
  11. Büyük şanssızlık bekir bende 2 haftadır bi kıramadım şeytanın bacağını ilk 5 te giderken kaza yaptım yarışlarda hele mosport yarışı son 5 dakika kala 4.giderken sigara yakayım derken girdim duvura setup ı akşam senden alırım denerim bu hafta bi atak yapmam lazım artık ya bu akşam sağlamından bi antreman yapıp yarın güzelbi yarış cıkarmam lazım :)))

    YanıtlaSil
  12. Olur Volkan akşama iracingdeyim zaten

    YanıtlaSil
  13. 24 saat spa antrenmanı için yarın ve salı akşamı tr saati ile 22:00 gibi planlarınızı ayarlamaya çalışın ağalar ;) ciddi kvalifiye zamanlarından söz ediliyor, o kadar gazlanıp da dışarda kalmayalım

    YanıtlaSil
  14. Çok sağlam bir haftasonu oldu benim için. +200 irating ve 4 yarışın birinde aldığım 196 şampiyonluk puanı ile GT3 sezonuna kendi adıma güzel bir merhaba dedim. Yalnız bizim takımdan hiç kimse ile birlikte yarışamadım GT3 te, nerdesiniz millet!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Umarım sende biran önce üst odalara yükselir ve bu dereceleri atarsın :) Beraber yarışmış oluruz hemde bahaneyle :)

      Sil
  15. Paylasimlar super beyler, bu hafta yeni yilin ilk haftasi...tonla is-gucten bir turlu adamakilli zaman ayiramadim iRacing'e.

    Bekir,
    Gecmis olsun, ben daha evvel 2 defa benzinsizlikten yari yolda kaldigimdan ne olursa olsun devamli 1 tur extra benzin alirim ;)

    Caner,
    Tebrikler, saglam yardirmissin ve biliyorsun degilmi.... burada yarista aldigin zevki ne ShitBox1, ne de GayStation4 bilmem nerelerini yirtsalar veremezler. Iyiki varsin iRacing ;)

    Sabah erken kalkip bir B-Klas Nascar, ardindanda bir Indy caktim. Yarislarim tek kelimeyle 10/10'luktu, özellikle Indy Oval yarislari gibisi yok...o kadar yaris yaptim artik ne yol, ne de Nascarda dogru duzgun heyecan yasamiyorum ama Indy Oval dedinmi yok arkadas, heyecandan kendimi bir turlu alamiyorum.

    Yarisin basinda heyecan, heyecan...eller hafiften titremeye basliyor, kalp atisim ister istemez hizlaniyor....Gride cikiyorum kirmizi isik veeeee yesil 1'den 2ye cak derken 3-4-5 full gaz birkac saniye sonra önumdeki araci 350'yle milimetrelerle takip ediyorum...20 tur kadar sonra terden sirilsiklam olmusum sari bayrak cikiyor, arkadakiler birbirlerine girmisler, haydi Pacecari takip ediyoruz.

    Aklima geliyor, 20 turdur nefes almayi unutmusum, Pacecari takip ederken derin bir nefes cekiyorum sonra spotter 1 lap to start dedigini duyuyorum....eller-ayaklar tekrar titremeye basliyor, Yaris Tanrilarina ve 2 tavuk 1 horoza duamdan sonra Pacecar is in diyor spotter ve gözum 1'ci yariscida....adam daha gaza basmaya karar verdigi an ben köklemisim bile ve manyak motor sesleriyle beraber vitesler tekrar birbirini kovaliyor.

    Videosunu blogda paylasirim, son turlarda 4'culukten 3'culuge ve son virajda milisaniye ile 2'ciligi elde ettim ama ne gecisti...350'yle distan, araci öyle bir zorluyorumki artik arac son nefeslerini veriyor, elimden gelse araci Flintstonelayacam anasini satayim, 2'ci siradakide ic cizgiyi kapatmis, muazzam bir defans sergiliyor ve ...neyse fazla anlatmayayim, videoyu izleyince anlarsiniz zaten ;)

    YanıtlaSil
  16. Helal abi öyle bir anlatmisinki çok pis canim cekti :D Benim direksiyon hakki rahmetine kavuştu kardeşim sağolsun kabloyu direksiyonun arkasından koparmis nasil abandiysa manyak güç var kamilde :D

    Araniza bir an önce donucem ama ne zaman olur o bilemicem, sürekli takipteyim buradan.

    Elimde Ecci yada bodnar ile gelirsem sarsirmayin haa :D

    YanıtlaSil
  17. Sağol Elegan abi, tasarımdan bi haber var mı abi zaman bulabildin mi? Yarın akşam gibi onu göndermemiz lazım adamlara ;) bu akşam 10 gibi kvalifiye antrenmanı yapacaz spa için, müsaitseniz gelin hem setapa da alışırsınız

    YanıtlaSil
  18. Eyvallah Enis,
    Fazla özlettirdin kendini, Starmazda 2'de 1 seni sorar haberin ola ;)
    Senin sagin solun belli olmaz, ne de olsa ögrencisin bir bakmisiz Bodnari cakip gelmissin :)

    Bekir,
    24 saatlik yarisa girecez diye haftalik islerimi bitiriyorum, Iyi bir kvalifiye atamadik - giremedik filan fistik olmasin. Kendimi feci hazirlamisim son hiz geliyorum ona göre yarisa giremedik demeyin ;)
    Tasarim aksama hazir olur, iRacing uzeri linkini paylasirim.

    YanıtlaSil