5 Mayıs 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-05-05

EY TTM,
Dunku muhabbetlerimiz herzamanki gibi muazzam zevkli gecti, antremanlarimiz, TT'lerimiz ve yarislarimiz ise mukemmele yakin.

Dun aksam 2 yaris yaptim ve her ikisindede ufak-tefek kazalara karismis olsamda yaris zevki 10 uzeri 15'di. GT3 serisi hem öyle - hem böyle akar. Yaris yapmayi seviyorum deyipte iRacing gibi nigmetten yararlanmayana söyleyecek kelime bulunmaz.

GT3 serisi gunah islermiscesine yarislar yasatiyor insana, o derece zevkli! Yarislar bastan sona öyle bir tampon tampona, virajlari 2'li - 3'lu yan yana almalarla geciyorki...Diger yariscilarla kapismalar harici, yarisin baslamasindan 5 dakika sonra basliyorsun yuzundeki terlerle cebelessemeye ve her yarisin sonunda yaristaki verdigin savaslardan dolayi ustun basin sirilsiklam oldugundan kendini dusa zor atiyorsun.

Sunu direk yazayim...kalb problemi olanlara GT3 serisini kesinlikle tavsiye etmem, inanin yaris icinde essekler cennetini boylarsiniz.

Bu hafta TTM olarak muazzam yarislar cikarttik, feci yardirdik. Hepimizi candan tebrik ederim.

Bu haftanin sampiyonluk puanindaki TTM galibi kesin belli olmadigindan sonuclari yarina acikliyorum ama simdiden az-cok kimin 1'ciligi aldigini hepimiz biliyoruz. Ben ise kilpayiyla Fevzi ve Erdem'i gectigime seviniyorum...yinede gun bitmedi daha, halen tahmin edilmeyen surprizler cikabilir ortaya   ;)

************************************************************************************************************************************

- Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon2 Hafta 2 Yaris Serilerimiz -



  •     Skip Barber Serisi - Silverstone Circuit Southern 19 tur
  •     Grand Prix Legends Serisi - Circuit Of The Americas GP 11 tur
  •     GT3 Challenge Serisi - Canadian Tire MotorSports Park aka MoSport 30dk
  •     Indycar Serisi Oval Fix - The Millwaukee Mile 55 tur 
  •     Nascar C-Klas serisi Fix - Lucas OIL Raceway At IndianaPolis - 40 tur
  •     Nascar B-Klas serisi Fix - Rockingham Speedway 45 tur
  •     Nascar A-Klas Serisi Fix -  Kansas Speedway 50 tur

 
- 2014 sezon2 hafta 2'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu bu hafta katildigimiz her 3 seri icin gecerli. Skippy, Silverstone'un modifiyesi icin, Lotus49, bu aracla nerede yarisman fark etmiyor her yer piskopat anasini satayim, GT3 serisi ise MoSport'da oldugu icin. Eger Watkins'de cok kazalar oluyor diye sikayetciydiseniz o zaman bu hafta hic yarismayin. MoSport'da Watkins'e nazaran birkac kademe daha sogukkanli olmak zorunda kalacaksin. Simdiden hepimizin yarisci ruhuna Fatihayi okuyorum   ;)

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu B-Klasindaki Rockinghame ait. Pist bildiginiz gibi muazzam puruzlu, araci yolda tutmak bile buyuk ustalik sart kosacak, birde buna diger yariscilarida eklerseniz is biter   :)

************************************************************************************************************************************
 
Team Turkiye MotorSport olarak ayni tasarimlarimizla yarismayi görmekde ayri bir zevk veriyor insana. Bu...Birlik ve Beraberligin en guzel simgelerindendir!

Her haftada oldugu gibi bunlari tekrarlamakta yarar var. Saglikli beslenin, spor ve antremaninizi yapin, havalar guzelse Tavuk gibi eve kapanmayin, cikin temiz havayi teneffus edin.



Son olarakta herzamanki gibi guzel bir videomuz....LINK



- Güç ve Kontrol -

2 yorum:

  1. Fanatec yeni simit çıkaracakmış yazın,350 Euro

    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/p403x403/1002900_641010229308310_9109002893314204826_n.png

    YanıtlaSil
  2. Ozan,
    Capi 35cm, görunusu guzel fakat bu direksyon simitin 2 problemini göruyorum.

    1.- Simit digerlerine nazaran cok pahali! Base 450$, diger simitler 180€-250€ civari.
    2.- Ilk evela ClubSport markasini bir duzeltsin, bircok kisinin ClubSport direksyon setleri halen bozulmakta!

    Bu satten sonra Fanatece para yatirmam. Yakinda Bodnar direksyon parasi hazir, sonrada sirada simitler ve pedal var :)

    YanıtlaSil