14 Nisan 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-04-14

EY TTM,
Bu haftamizda genel olarak cok iyi gecti ve ister inanin-ister inanmayin son haftaya bu gece giriyoruz. Koskoca sezon 1'i yedik-bitirdik.

Bu haftamizda ben neredeyse hic iRacing'e cikamadim, is-guc-aile ve de havalarin isinmasiyla beraber Oglum ve Kangalimla bu orman senin-su orman benim, tertemiz havada kosu ve yuruyuslerle beraber misler gibi mangalda sucuk, salam ve sosis kizartmalar derken zamanin nasil gectigini anlamak mumkun degil. Hayat gercekten cok guzel beyler   ;)

Bu haftamizda Bekir'den saglam Road Warriors yatirimlari, Caner'den ise GT3'e özellikle TT'de cok saglam zaman attiklaridir, tebrikler beyler.

************************************************************************************************************************************

- Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon1 Hafta 12 Yaris Serilerimiz -


  •     Proto & GT Challenge Serisi  - Daytona International Speedway Road 45dk
  •     Skip Barber Serisi - Interlagos 14 tur.
  •     iRacing World Sports Car Serisi - MoSport 45dk
  •     GT3 Challenge Serisi - Circuit Zolder GP 30dk
  •     Nascar iRacing Serisi (Fix ve Serbest) - Richmond International Raceway 200 tur
  •     Nascar C-Klas serisi (Fix ve Serbest) - Richmond International Speedway 55/110 tur
  •     Nascar B-Klas Serisi (Fix ve Serbest) -  Richmond International Raceway 55/110 tur

 
- 2014 sezon 1 hafta 12'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu GT3 serisine ait, bunun baslica sebeplerinden biri yarisin sadece 30 dakika olmasindan kaynaklaniyor ve tabii ki Zolder'in cok zorlu bir pist oldugu ve gecis yerlerin neredeyse hic bulunmadigida ortada. Bunu göze alarak bu haftaki kvalifiye zamaninizi hesapli bir sekilde atmanizi tavsiye ederim yani, öyle bir zaman atacaksinki ya ilk 4'de baslayacan veya son viraji gectikten sonra start-finish duzlugune ciktiginda yesil isik yanacak yoksa %99 yarisin baslamadan biter.

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu tabii ki 200 turluk Richmond olani, yaris ne kadar uzun olursa...lastiklerin asinmasi o kadar daha yuksek olur, konsantrasyon o kadar daha azalir vs. vs.

Güç ve Kontrol bizlerle olsun...
************************************************************************************************************************************
Bu hafta pek bir yenilik yok, herkez son haftada punalamalarini 3-5 cikarmayla ugrasacak sonrada 13'cu haftaya giriyoruz. 13'cu haftanin ortalarina dogru guncelleme gelir, BMW'yle COTA'da yarislar duzenlenir ayni anda yeni sezona kimler nerede, neyle yarisacaklarinin muhabbetlerini ederiz ve bir bakmisiz Sezon2'ye girip-yarislarinda yardirmaya baslamasiz bile   ;)

Ben en az 1 sezon McLarenle yaristim, hatta McLaren ile degisik serilerde bile 12 haftami tamamladim, RUF'la bu sezonu bitirdim, gelecek sezona buyuk ihtimalle BMW'lerim....hani BMW'nin basi kel kalmasin misali, he he

Tekrar 10$'imi misler gibi Nascar ve Indy'den cikartirim, bir ihtimal yeni sezona Skippy serisinede yatirim yapabilirim. Skipy candir....surusunden tut, yarislarina kadar tumuyle mukemmele yakin bir arac ve seri yaratilmistir bence, ayni anda katilimida iRacingdeki yol yarisi serilerinde en yuksek olanidir.

Herzaman söyledigim gibi Spor ve antremanlarinizi yapmayi ihmal etmeyin, saglikli beslenin. Devamli sizlere saglikli beslenin diyorum ya...bunun ne oldugunu - ne anlama geldigini tekrar aciklayayim kisaca. Yagdan ve sekerden uzak duracaksiniz ve gunluk kalorinizi tutturacaksiniz, baska birsey degil. Yagdan ve sekerden uzak durmak demek siz EXTRADAN ekmeginize yag surmeyeceksiniz, bir defa yagi tamamen birakacaksiniz...salataniza en fazla 2 yemek kasigi zeytin yagi okeydir. Yagi zaten yediginiz tum diger besinlerden aliyorsunuz, bu yuzden yagsiz kalirim eririm, biter yok olurum diye korkunuz olmasin  ;)
Sekeride her turlu yediginiz besinlerden aliyorsunuz, en kötu meyva yemeye baslayin.


En önemlisi ise ne yiyorsaniz ölculu yiyin, doyana kadar degil. Kilo verecem diye ac kalmanizada gerek yok yeterki zararli maddelerden uzak durun.

Kan hastaliklarin cogu, böbrek ve bagirsak hastaliklarin cogu sismanliktan gelir, antreman ve spor yapmamaktan gelir. Bir defa böyle illet hastaliklara yakalandinizmi bunun geri dönusu neredeyse yoktur...yani is isten gectikten sonra antreman yapmissin, sigarayi birakmissin...Nafile, bunlarin hicbiri yedigin naneyi duzeltmez.

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir paylasim...



- Güç ve Kontrol -

8 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Zolder güzel pist. En az 1 yarışa katılmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Bu haftaki yarislar cok acimasiz gececek ;)

    Bu arada yazmayi unuttum, eski hesaplara özel kampanya var 1 yillik uyelik 25$'a.

    YanıtlaSil
  3. Anam nerde. Benim acil uzatmam lazım :) 5. ayın sonunda bitiyor.

    YanıtlaSil
  4. Uyeligi bitmis olanlar icin gecerli Husnu, benim diger hesaplara kampanya davetiyeleri geldi maille oradan biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. O zaman hesap kapanınca bakayım :)

    YanıtlaSil
  6. Hesabin kapandiginda yeni kampanyalar belki daha iyileri gelebilir. Keske sezon basina 10$'ini alacak yarislara katilma imkanin olsaydi, simdiye rahat 2 yillik daha uzatmistin :)

    YanıtlaSil
  7. Owww direksiyon bozulmayaydı alırdım 1 yıllık üyelik de şimdi alsam da kullanamicam :/

    YanıtlaSil
  8. Efkan,
    Senin direksyon problemin halen cözulmedimi? Simdiye kadar coktan yenisini veya tamir edilip geri gönderilmis olmasi gerekirdi.

    YanıtlaSil