7 Ekim 2013 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2013-10-07

Ey iRacingciler,

Tum haftaki muhabbetlerimiz herzamanki gibi superdi, yarislarimiz ise her ne kadar cok guzel ve eglenceli gectiysede bu hafta Sampiyonluk puanlari ve iRatinglerden feci cöktuk, bir baska deyisle "Shit happense fena carpildik"...Enis haric,...o TTNET'e carpildi ve halen carpilmaya devam ediyor, saka gibi ama malesef degil. Probleminiz varmis onu duzelttik dedikleri halde dun Enis tekrar yarislarindan koptu   ;)

Kerem'in ise tamire gönderdigi kulakligi yaklasik 1 ay sonra tamir edilemedi denip, yenisi verilebilir yazan bir kagitla ona geri gönderildi...bu nasil bir musteri hizmetidir, akil almaz bir durum. Simdi Kerem tekrar satin aldigi yere basvurmak zorunda kalacak ve tekrar bekleyecek. Neyse bunada sukredelim degilmi beyler, Bekir'e dedikleri gibi "Siz bozdunuz" bu yuzden garantiye girmiyor diyebilirlerdide. Umarim bir an evvel kulaklik parani geri iade ederlerde daha iyi musteri hizmeti veren daha saglam bir kulaklik alirsin.



Gelelim dunku yarislarimiza, Spa yarisina daldim, oda dolu yanilmiyorsam sadece McLaren sayisi 21'di 3'cu basliyorum ve odada Pro'da var. Ea rouge duzlugunde 2'cilige cikmisim yardiriyorum, arkamdaki tamponumda...2 tur böyle gittik ve tampon tampona ilk 3 giden bizler digerlerine simdiden 4-5 saniye cakmisiz, feci yardiriyoruz derken Ea Rouge cikisinda araci hafif kaydirmamla beraber arkamdakine gömdum. Onunda - benim yarisimda o an bitmisti. Bu yaptigim hata cömez hatasindan baska hicbirsey degildi yaw...ama yapacak birsey yok. Adamin yarisinida bitirdim istemeyerek, o da özurumu anlayisla kabul etti, daha evvel birkac defa yaristigim birisiydi zaten, birbirimizin ne denli yarisci oldugumuzu biliyoruz. "Shit happens". Bugun yeni bir gun, yeni umutlar ve yarislara hosgeldin diyoruz   ;)

Enis kardesim ise katildigi ilk 2 yarisinda resmen ortaligi dagitti, önune geceni deviriyor...bir 1'cilik ve 2'ciligi kapmis extra olarak 200'e yakin iRatingi cebine indirmis ve sonraki yarislarda sagolsun interneti tekrar tekrar gitmesiyle aldigini fazlasini geri verdi. "This Shit shouldn't happen"! Umarim internet baglantin bir an evvel duzelir Enis. Bu interneti dagitan sirketlerin garanti kapsamina bir göz atmani tavsiye ederim...belli bir zaman icinde internet baglantini duzeltemezlerse ya ödedigin parani geri iade etmeleri lazim veya sana birkac ay bedava internet baglantisi vermeleri sarttir, arastirmanda fayda var.


****************************************************************************************************************        

Ve sezonun 11'ci haftasina giriyoruz bu gece...

2013 Sezon 3 - Hafta 11'in TTM Yaris Serilerimiz -


  •     Proto & GT Challenge Serisi  - Silverstone GP 45 dk
  •     Skip Barber Serisi - Sebring International Raceway 10 tur.
  •     Grand-Am Serisi - IndianaPolis Road 45dk 
  •     iRacing Grand Prix Serisi - Silverstone GP 44 tur
  •     Grand Prix Legends De La Lotus 49 - MoSport 30 tur
  •     StarMazda Championship Serisi -  Brands Hatch GP 22 tur
  •     Mazda Cup Serisi - LimeRock Park 20 tur
  •     Nascar A Klas Serisi Fix/Serbest (multiklas) -  Charlotte Motor Speedway 50/100 tur
  •     Nascar B Klas Serisi (Fix ve Serbest) - Charlotte Motor Speedway 45/90 tur
  •     Nascar C-Klas serisi (Fix ve Serbest) - Rockingham Speedway 50/100 tur
  •     IZOD Indycar Serisi Fix/Serbest - Kansas Speedway 50/100 tur

11'ci haftanin Yol versus Oval en piskopat pist/yarislari...

Yol: 11'ci haftanin en piskopat arac/pist kombosu StarMazda serisine ait. Piste, pist demek icin 1000 sahit ister...bunun ustune hizli zaman atabilmen icin bayag bir kastirman gereken Starmazdayi dusun, al sana heyecan   ;)

Oval: Bu hafta Nascar veya Indy bölumunde ise Nascar C klas ve de Dallara/Kansas kombosuna aittir. Rockingham acayip puruzlu bir pisttir, buna 600 beygir gucluk oval canavari ekledinmi kazadan baska birsey beklemek cok olumlu dusunmek demektir. Aynisi 700 kilo bile olmayan 650 beygir gucluk Dallara icinde gecerlidir...bu araclar resmen ucar ve Kansas pisti her ne kadar Rockingham kadar puruzlu olmasada ondan pek asagi kalir yanida yok...bu 2'lide gelde yarisma simdi, he he he    ;)


Hepimize bol sanslar,
****************************************************************************************************************
Ve son olarak ALMS'de kendi klasinda 1'ci olan Mike Guasch...paylasim icin tesekkurler Bekir. Mike 55 yasinda ve yarislarina hazirlanisini gösteren cok saglam bir video, antreman yaptigi virtuel simulasyonada iyi bakin, kullandigi aletlerde gayet saglam. 2 dakika civarinda bahsettigi antreman sekli ise kalp atisini 170-180'e cikartip o sekilde araci surmeye konsantrasyon antremanidir. LINK


Diger videolarimiz ise daha evvelden paylastigim ama eminim cogu yeni arkadaslarimizin seyretmedikleridir...iyi izlemeler,










Iyi yarislar,

18 yorum:

  1. Ufaktan bir video daha . Aramızdaki pro vetteciler kadar iyi değiliz ama idare edin artık . Zevkine birkaç tur :)

    http://www.youtube.com/watch?v=rZowUZG0GZU&hd=1

    YanıtlaSil
  2. Hüsnü abi video'ların çok iyi fakat neden hiç ses yok yav :D

    YanıtlaSil
  3. Bunda var kardeşim yaw :)

    Neden ses yok dersen üşengeçliğimden :) Neyse kolay bir çözüm buldum bundan sonra ses sıkıntısı çekmeyiz inşallah

    YanıtlaSil
  4. Heh şimdi dinledim aynen varmış :D ama abi sanırım sesi dışarıdan kaydediyorsun , eğer gerçekten videoların yayılıp meşhur olmak istiyorsan videoyu kaydettiğin cihaza pc den kablo çek sesi 1. yerden alsın , çok daha kaliteli olur.

    Ama bunlar tavsiye abi yanlış anlama videolarını zevkle izliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Farkındayım kardeşim. Valla spa yı o şekilde kaydettim ama uğraşamam bir daha yaw :) Ulen yarışmaya vakit ayırmıyoruz video ile kim uğraşacak . Hee meşhur olma gibi bir derdim yok zaten . :)

    YanıtlaSil
  6. Abi sende haklısın valla zaten yarışa zor vakit ayırıyorsun benim dediklerim çok saçma geldi benim gözümede :D

    Benimde bir video projem var , giriş ve çıkış animasyonlarını ayarlayıp kendime youtube dan iRacing için kanal açıp yaptığım iyi yarışları paylaşmayı düşünüyorum orda , her yarışımı kayıt altına alıp bir arşiv yaratıcam sizce nasıl olur böyle birşey ?

    Birde 0.6 upload hızım var bununla nasıl olabilir bu iş bir fikri olan varmı :D

    YanıtlaSil
  7. Husnu,
    Masallah cok saglam surmussun, Prolardan eksigin yok vallaha, artiyi caktim hemen ;)

    Enis,
    Bence super bir dusunce ve 0.6mbit biraz zaman tutsada en nihayet videonu yukler. Bu arada Husnu abin zaten eski meshurlardan, tanimayan - bilmeyen yok ki ;)

    YanıtlaSil
  8. Eyvallah abi :) Meşhur adam niye bir daha meşhur olmak için uğraşsın ki değil mi :)

    YanıtlaSil
  9. Aynen öyle kardesim ;)

    YanıtlaSil
  10. Forumda gezerken birşeye denk geldim , adamın biri skip barber da yaptığı ilk yarışı koymuş video şeklinde , aynı yarıştaymışız insan kendini videolarda görünce bi mutlu oluyor :P

    http://www.youtube.com/watch?v=jqFIe8-nLto

    4. başlayıp , 1. bitirdiğim yarış :P

    YanıtlaSil
  11. ALMS Virginia - 15. dakikadan sonra başlıyor

    http://www.youtube.com/watch?v=JM16Fb--t5o&feature=youtu.be&hd=1

    YanıtlaSil
  12. Paylasim icin tesekkurler Husnu, super yaris cikartti adamlar ve bayanlar ;)

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar elimde 3 tane .exb uzantılı dosya var. Biraz araştırdım CATIA adında bir 3D tasarım programının kullandığı bir dosya formatı. Bu dosyayı açabilir miyiz ? Bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
  14. Bunu buldum Husnu, umarim isini görur. Bedava trial versiyonunu yukleyebilirsin.

    http://www.solvusoft.com/en/download/fileviewpro

    YanıtlaSil
  15. Abi onu bende buldum :) Deneme sürümü açmadı dosyayı

    YanıtlaSil
  16. O zaman Cati programina bakacaksin... ;)

    http://www.3ds.com/products-services/catia/

    YanıtlaSil
  17. http://www.youtube.com/watch?v=Ljx5U76wSEE#t=832
    Türkçe altyazı mevcut:)

    YanıtlaSil
  18. CATIA benim işim abi :)

    YanıtlaSil