21 Ekim 2013 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2013-10-21

Ey iRacingciler,
Bu haftamizda herzamanki gibi muhtesem eglenceli gecti, muhabbetlerimiz, yarislarimiz hepsi 10 10'luk, daha iyisi can sagligi  ;)

Bu gece 2013 sezon 3 bitiyor ve 13'cu haftaya giris yapiyoruz. Hemen 13'cu haftanin bizlere neler getirecegine bir bakalim.

- 2013 Sezon 3 sonu 13'cu hafta -
  • Meshurlarin yaris serisinde, Dallara/Milwaukeee Mile ve Lotus49/Watkins Glen Bootda tum haftanin toplaminda 1'ci gelenlere 50$ iRacing dolariyla ödullendirilecekler.
  • 13'cu hafta Street Stock Serisinde, Charlotte'un hem Legends - hemde 1.5mil ovali haricinde, Lanier, Oxford Plains, Thompson, South Bostin ve USA Internationalda yarisilacak.
  • Legends Road serisinde ise Charlotte yol, Mazda Laguna Seca, LimeRock, Okayama uzun ve kisa, Jefferson Reverse'de YLF numero 5 ile yarisilacak. Tum bu seriler resmidir ve iRating/Safety Ratingleriniz etkilenir!
  • Resmi olmayan serilerde ise Karburatör Kup serisinde Ford ve Chevrolet Gen6 araclariyla Talladegada.
  • 3 degisik FUN serisinin ilkinde V8'lerle Bathurst'da
  • 2'cisi, Impala ve Mustanglarla Ayva Speedway yarislari
  • Sonuncusu ise Bathurstda ayni anda 54 yarisciyla guzel bir multiklas yaris serisi, araclar...Mazda Cup, Solstice ve Specford ve tum bu araclar YLF numero 5'tedir!

2013 4'cu sezonun yaris listesi aciklanmistir, yuklemek icin TIKLA



Gelelim 2013 sezon 3'un son haftasina...bu haftamizda TTM'den en muazzam yarislar cikartan Enis kardesimizdir. Yeni sezona neredeyse 2000+ iRating ve B-Klas olarak girisini yapacak. Ona simdiden yeni sezonda bol sanslar diliyoruz. Bunun haricinde Kerem geri dönusunu Interlagos/Skippy kombosunda  1'c gelerek 2'ciye bile 25 saniye cakmasiyla kutlamistir, tebrikler kardesim. Benim icin bu sezon gayet zevkli gecti, sezon basindan bu yana ortalama yaris basina hatami dusurdum - ustune 195 iRating kazandim ve toplamda 1929 yariscidan ilk 25'de kapattim sezonu. Az biraz istatistikte ekleyeyim...

2013 sezon 3'un toplaminda 28 Grand-Am yarisindan 2 birincilik, bunlarin 18'inde ilk 5'te, toplam yaris basina 102,43 puan, toplam en yuksek 8 haftamin yaris basina ortalama 137 kusur sampiyonluk puani, yaris basina -3.18 sR, yaris basina 6.96 iR ve toplam yarislarimin ortalamasinda ise 5.57'ci sirada gelmisim vs. vs. Gotta love statistics   ;)


Gecenlerde yeni Turk arkadaslarla tanistik, Taylan ve Musa. Gördugum kadariyla her 2'side Nascari daha cok seviyorlar ve su cömez klasdan kurtulduklari an iRacingde cok daha zevkli yarislar cikartacaklarini biliyorum ayni anda onlarada buradanda hosgeldiniz diyorum ve iRacinge yeni katilan her yeni arkadaslarimiz icin en önemli tavsiyem...Yaris ilk virajda degil, son virajda kazanilir!

*******************************************************************************************************

ALMS Kucuk LeMan yarisin bir bölumunu seyrettikten sonra Road Atlanta'nin iRacingde kesinlikle gece destegine ihtiyaci oldugunu dusunuyorum ve...umarim en gec 2014'un yarisina kadar su degismeli yarisci destegi gelirde bizlerde 394 turluk yarislara katiliriz   ;)

Sagolsun Bekir gecen aksam skype uzeri Zrossonun yeni simit cikardigini paylasti, 10-10luk simit olmus ve simit hakkinda biraz okuduktan sonra tahmin ettigim gibi tum simit karbonfiberden yapilma agirligini dusuk tutmak icin, QR'side dahil, simdiden alacaklilara iyi gunler dileklerimizle, link icin TIKLA   ;)

Gelecek sezona hangi seriye yatirimimi yapacagima dair daha herhangi bir kararimi vermedim ama önumuzdeki sezona tamamen eglencesine tonla degisik serilerde yarisacam dersem sasirmayin   :)
Birkac sezondur degisik serilere yatirim yaptim ve en nihayet toplamda ilk 25'te yerimi aliyorum. Ilk 3'e bile girmem yaptigim yatirimimin derecesine bakan bir durum.

Gelecek sezona grubumuzdan yatirim yapildiginda  görecegimiz...

  • Kerem Pro olabilir, 
  • Enis Skippy'nin toplaminda ilk 3'e girebilir, 
  • Bekir ise yanilmiyorsam 5 gun sonra evleniyor, simdiden en iyi dileklerimizle kardesim...2013 Sezon 4'e degilde seni daha cok 2014 sezon 1'e bekliyoruz...bir bakmisiz yengede seni yalniz birakmayip katilir   :)
  • Husnu, yarismaya zaman buldugu an hangi seriye yatirim yaparsa yapsin toplamda ilk 3 garanti,
  • Efkan ve Oguz...bu ikili yarisacaklari seriye bir yatirim yapsalar toplamda direk 1'cilige oynarlar.
  • Kunter, Berke, Erdem, Burak, Fevzi ve Caner kardeslerim ise sistematik bir program hazirlayip haftalik yatirimlarini yapabilseler yaristiklari seride ilk 10 kesin gözuyle bakiyorum.
  • Bunlarin haricinde iRacinge yeni katilan Turk yariscilarimizdan yarisacaklari seriye saglam bir yatirim yaptiklarinda basarili olacaklarini biliyorum.
Hepimize sezon 4'de bol sanslar   ;)

Ve son olarak Enis'in gecenlerde paylastigi eglenceli bir video... iyi izlemeler.





Not: Yeni guncelleme bilgileri ciktiginda tekrar tazeleyecem blogumuzu.

Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bekir şimdiden mutluluklar diliyorum kardeşim.
    Bu sezon parmak kırıldıktan sonra keyfi takıldım. İnşallah önümüzdeki sezonu güzel bir şekilde geçirmek istiyorum. Elimden geldiğince yarışlara bol antremanlı bir şekilde katılacağım.Bu sürede boş durmadım diğer araç ve farklı simlerde sürüşler yaptım. Son olarak ringi özlemişim . Forza da az kapışmamıştık değil mi abi :)

    Son bölümde biraz cozutmuşum ama yine iyi. Lastik sesi garip olabilir. Kayıttan dolayı bu şekilde oldu idare edin :)

    http://www.youtube.com/watch?v=gXnA0v82LsI&feature=player_embedded&hd=1

    Yeni sezonda Bathurst ve V8 kombinasyonu için sabırsızlanıyorum gerçekten.
    Zroso yine döktürmüş . Mükemmel gözüküyor.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah akşama laklaktayım. Hele şükür pcme kavuşabildim :D Vakit bulursam da yazıları bir okuyayım.

    YanıtlaSil
  3. Oooo kunter abim gelmiş :D

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Husnu,
    Aynen öyle ve yanilmiyorsam Osellayla gayet saglam tur atmissin, tebrikler +'yi caktim hemen ;)
    Bathurst muazzam olacak, pistin bayag bir engebeli ve puruzlu oldugunu okudum, lazer skanlisi cillop olur ;)

    Neo'dan bahsetmeyi unutmusum, Corvette ile malesef en iyi zamanim 1.16.5xx kusurdu yanilmiyorsam ama malesef yarisa hak kazanmak icin en az 1.15.xx kusurlarda olmak gerekiyordu. Yarisi bu vatandasin replayinden bugunku kosumu yaparken 1 saatini izledim, tavsiye ederim cok zevkli bir yaris olmus.

    http://www.youtube.com/watch?v=p08ldcxzooY


    Vay Kunter,
    Özlettirdin kendini, iyiki bir Datcaya gittin. Umarim iyi eglenmissindir. Birazdan iRacing/Skype'a damlarim ;)

    YanıtlaSil
  5. Herkese merhabalar,

    Bende artık önümüzdeki sezon ile beraber düzenli bir şekilde yarışmaya başlamak istiyorum tekrardan. Umarım bu planımda aksaklık olmaz, hep birlikte güzel yarışlar çıkartırız. F1, grand am ve proto serilerinde yarışmayı düşünüyorum. Bunlardan F1 i aksatmadan takip etmek istiyorum tabi bütçem izin verirse :). Pistte görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  6. Guzel haberler Caner,
    F1'de yarisan arkadaslarimiz olacak gelecek sezona, guzel bir takim ayarlanabilir. Yukarida bahsettigim gibi iRacingde bir yerlere gelebilmek icin sistemli bir program sart. 2013 sezon 4'un yaris listesine bakmissindir, eksik olan ilk 4 haftanin pistlerini cak...gerisini yavas yavas toparlarsin, tum eksik olan pistleri bir cirpida hepsini almak zorunda degilsin.

    - Guncelleme yarin TR saatiyle 17:00'da basliyor ve ortalama 4 saat surecek -

    YanıtlaSil
  7. Guncelleme biraz gecikecek, kesin zaman verilmemis ve guncellemenin icerigi aciklandi...su an tercumeyle ugrasiyorum ama ingilizcesi olana veya Babel tercume kusuyla az - cok nelerin gelecegi anlasilir ;)

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3218371.page

    YanıtlaSil