21 Ağustos 2017 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2017-08-21

EY TTM,

Bir hafta daha gecti, bu hafyasonumuzda 3 saatlik Road America 500 etkinligimiz vardi. Team Türkiye MotorSporttan ben ve Huseyin ikilisi katildik, yarisimiz...10/10'luk yaris ve eglence olmasiyla beraber sonucumuz bir faciaydi  :P

Kullandigimiz arac Nissan GTP ZX-Turbo, bu araba görunumundeki canavar 1985-1990 arasi o zamanlarin bilegi bukulmez Porscheyi tahtindan indirmek amaciyla Nissan tarafindan yapildi ve IMSA'da Porschenin ustunlugunu dengeledi.

Bu...kullandigimiz aracin kisa tarihcesiydi, simdi gelelim iRacingdeki surus ve hissiyatina...Nissanimiz iRacingde surusu en zor olan araclardan biri olmasiyla beraber hissiyat yönunden her yaris severin Che'sini - Zen'ini oksar, zevkten 8 köse eder...tabii ki araci yolda tutabildigin sure, he he he

Road America ise harika bir pisttir, gecis yerleri boldur, genis ve keskin virajlariyla beraber uzun duzlukleride bulunur. Katildigimiz yaris 2'ye bölundu ve ust odada yerimizi aldik. Toplam 51 takimdan kendi klasmanimizda 32 takimdan 25'ci sirada basladik. Bazi sanssiz kazalara karismasaydik ilk 5'te kesinlikle yerimizi alirdik ama o kadar kazaya karistigimiz halde klasmanimizda 16'ci bitirmeyi basardik. Sonuc sayfamizin LINKI ve resmi...



Yarisimizi canli yayindan izleyen ve bizlere destek olan tum arkadaslarimiza tesekkur ederiz. Bir dahaki etkinligimize tekrar bekleriz, sayenizde cok guzel eglendik  ;)



Bir dahaki etkinligimiz 10 saatlik kucuk Leman. 30 eylul ile 1 ekim arasi olacak Road Atlantada görusmek uzere... ;)

*****************************************************************************************

Tam Tam haberlerine göre Simupad, Izmir'e ziyarete gelmis...cok sevindik, resimleri görduk, her biri cok guzeldi beyler :)

Emir arkadasimiz OSW'lenmistir, onada tekrar iyi gunlerde olsun dileklerimizle... senin gibi kabiliyetli ve gercek hayatta yarisan biri olarak virtuel antremanlarini tabii ki en gercekci haliyle yapman buyuk önem tasir.



Arkadaslar,
Hayat guzel, keyfini cikartin...Saglik herseyden evvel gelir. Saglikli beslenirsen bunun yarari sadece kendine degildir, esin ve cocugunada yarari olur. Eger kendine iyi bakmazsan, hayata bir defa geliyorum diye herseyi bogazina tikarsan, fazla hareket etmezsen geleceginde senden gördugunu aynen yapar.

Vucuduna iyi bakki o da sana iyi baksin!

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir video, iyi izlemeler.



 


- Ne Mutlu Türküm Diyene -

1 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi, Benim internet geldi, beden bütünlüğüm sağlandı. Akşam sohbette görüşmek üzere.

    YanıtlaSil