16 Ağustos 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2017-08-16

EY TTM,

Yeni bir haftaya daha girdik, harika egleniyoruzki zaman bu denli cabuk geciyor  ;)

Gectigimiz haftasonumuzda 6 saatlik muhtesem bir VLN yaris etkinligimizi tamamladik, sonuc sayfamiz icin LINK, LINK2 ve LINK3 bu linki görebilmek icin aktif iRacing uyeligi sart bu yuzden asagiya sonuc sayfamizin resminide ekliyorum.





6 saatlik VLN yarisimiza Team Türkiye MotorSport'tan 3 takim olarak katildik. Ben ve Atakan Porsche ile ve Huseyin ile Numan Mazda Cup ile ve Can'da Mazda MX5 ile. Ben ve Atakan klasmanimizda toplam 16 takimdan 5'ci baslayip 3'cu bitirdik - isin asli Atakan olmasaydi sondan 2'ci bitirirdik herhalde, bunuda yazmadan olmaz,... Huseyin ve Numan top splitte yaristilar ve malesef yarislarini bitiremediler fakat yarislari boyunca iRacingin canli yayininda neredeyse devamli kendilerinden söz ettirdiler, kafa kafaya - tampon tampona virajlara girmeler - cikmalar, siniflarinda surekli ilk 2'lide olmalari cok buyuk bir basaridir. Yarislarini bitirememelride baska hiyar suruculerin sacmaliklariyla alakaliydi, bunuda asagida paylastigim videoda görebilirsiniz.

Can ise apayri bir yaratik cikti, adam hem top splitte baslayip ustlerde bitirdi, birde 2 gunde 12 saatlik yaris cikartti, Bravo vallaha, her ne yiyorsan, bizede söyle... bu nasil bir guc - bir kudrettir arkadas, mazallah diyelim nazar degmesin  ;)





Erol arkadasimiz ise tum haftaboyunca onlarca saatlerini VLN antremanlarina harcamis oldugu halde internet problemi yasadigindan katilamadi  :(

Bu arada Erol'un ButtonBoxu Atakan ve Huseyin'in eline gecmistir, tek kelimeyle cok memnunlar ve bizlerle sagolsunlar resimde paylastilar. Iyi gunlerde olsun arkadaslar, bol birincilik dileklerimizle.




Sahane gözukuyor, islevi haricinde birde profesyonel bir kokpite dahada profesyonellik havasi katiyor. Yarisciyim diyen herkezin elinde bulunmasi gerekir  ;)


Bu haftasonumuzda RoadAmerica 500 yarisimiz var, yarisilacak araclar Audi ve Nissan...hesabima göre yaris takriben 3 saate yakin surecek. Su an icin takimimizdan katilimcilar ben, Huseyin, bir ihtimal Oguz...eminim Can kardesimiz hem cuma, cumartesi ve pazarda yarisir bu etkinlikte, he he he

Bu yarista tekte yarisilir, takim olarakta. Bu etkinliklere katilmak icin araba-pist ve D-klas 4 veya ustu olmaniz yeterlidir.



Hayat cok guzel beyler, keyfini cikartin. Sporunuzu ihmal etmeyin ve saglikli beslenin, asagidaki videoyu zevkle izleyin  ;)



 
 

- Ne Mutlu Türküm Diyene -




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder