24 Haziran 2017 Cumartesi

Team Türkiye MotorSport 2017-06-25

EY TTM,
Yeni sezonun ilk haftasini bitirdik ve neredeyse 2'ci haftayida bitiriyoruz...bu haftamizda cok tatli eglendik, cok guzel yarislar cikarttik ve youtube uzerinden harika canli video paylasimlarimizi yaptik.


Havalar muhtesem, yaz coktan geldi...herkez sortlarla, kisa kollularla geziyorlar, yuzuyorlar, top oynuyorlar, bisiklet surerler, inlines, skateboard vs. vs. eglencenin dibine vurma zamani...bizler gibi sansli olanlar icinde aksamlari iRacingde eglenceye devam ederler  ;)

Gecen haftasonumuzda 4 saatlik VLN yarisimiz vardi...bilmeyenler icin Veranstaltergemeinschaft Lagstreckenpokal Nurburgring anlaima gelir ve daha ince bilgiler icin LINK

Emir, Can ve Numan arkadaslarimiz en ust kademe odada yarisirken, biz Porsche suruculerde 3'cu odada savas verdik...sonuclar icin LINK1 ve LINK2

Emir, klasmaninda 5'ci, Can ve Numan ikiliside 10'cu bitirdiler. Porsche'de Erol klasmaninda 3'cu bitirirken, ben ve Tarkan 9'cu bitirdik. Harika sohbetlerle beraber muhtesem bir yaris zevki yasadik...hepimize tebrikler.

Önumuzde 6 saatlik Watkins Glen yaris etkinligimiz olacak, simdiden gaz ayacigim feci kasiniyor, he he he

**************************************************************************************************

Dun bir IMSA serisi yarisina girdim, sagolsun tum yaris boyunca Erol'unda yardimlariyla iyi bir pozisyonda bitirdim. Bu aralar Ferrari ve FordGT'nin sezon basinda birakilmalariyla beraber IMSA'da katilim patlamasi yasaniyor. Yarislari guzel ve kapismali geciyor. Uzun sure iRacingde gezinmis birisi olarak böyle eglencelerin kacirilmamasi gerektigini hemen diyebilirim. En gec 4 sezon icinde yeni arac veya arac kombinasyonlariyla terazinin dengesi kesin degisecektir...Enjoy while it last  ;)

Blogumuza son vermeden Takimimiz Team Türkiye MotorSport hakkinda ufak bilgi paylasimi sunmak istiyorum. Arkadaslar, kafa dengi bir grubumuz var...bizler icin yas önemli degil, bizler icin ne kadar hizli veya yavas olmanda önemli degil. Team Türkiye MotorSport icin her zaman dürüstlük, arkadaslik, hosgöru, birbirlerimize yardimci olmak basta gelir.

Aksamlari discoort programi uzerinden kendi odamizda sohbetler ederiz, birbirlerimize yardimci oluruz. Team Türkiye MotorSport'a girmek... discoorta gireyim sonrada pasif kalayim anlamina gelmiyor...yeni gelen arkadaslar kendilerini tanitmalari, bizlerle zaman gecirmeleri buyuk önem tasir.

Amac sadece iRacingde yardim almak ise bunu zaten severek yazili mesajlar uzeri hallederiz. iRacing yardimi icin takimimiza girmeye gerek yok.

Team Türkiye MotorSport'a giris icin önemli kurallar...
1.- Türk'sün
2.- Aktif bir iRacing hesabin var
3.- Sohbetlerimize katiliyorsun


Ortamimiz cok guzel ve Dürüstlük uzerine kuruludur, bizler icin Onur bos laflar degildir, hicbir zamanda olmaz. Team Türkiye MotorSport, yarin-birgun cocuklarimiza - gelecek Türk nesillere birakacagimiz harika bir yarissever takimimizdir.


Simdi,...gelelim fasulyenin faydalarina  ;)
Bugun muhtesem bir pazara girdik, gunes acmis - kuslar civil civil, deniz masmavi...gununuz altin gibi gecsin. Saglikli beslenip - sporunuzu yapmayida ihmal etmeyin  ;)


Ve herzamanki gibi guzel bir paylasim, iyi seyirler...




- Ne Mutlu Türküm Diyene -


4 yorum: